Haszprus

2008 évösszegzés - képekkel

©   Haszprus   |   12e 350d barátok bme bringa buli első fotózás hollandia instant katlan kondi kopaszi külföld life park sport tea történelem túra w170

Megint egy elég sikeres évet tudhatok magam mögött, időnként úgy érzem hogy a csúcs felé közeledek.

  • Egy éve dolgozom a Mátrixban, hullámzó kedélyállapottal, most egy ideje újra eléggé elégedett vagyok vele. Rengeteg energiát merítek belőle és élvezem amit csinálok.
  • Linz/Hagenberg Software Parkban angolul továbbképzés, első nagyobb utam autóval, nulla rutinnal, külföldön, fizetős autópályán, tökismeretlen helyen, tökegyedül, határidővel és célpontokkal, sikeresen teljesítve.
  • A Projekt
  • Hollandia 7 nap nyaralás Juditéknál, ennek végülis jelentős részéről egyszerűen lusta voltam felpakolni a képeket
  • Barátokkal rengeteg kontakt (messze nincs minden a blogon, nemtom feltűnt-e bárkinek), mélyebbre szövődő kapcsolatok (Rita, Mainframe, GuNN, Balage, WiZARD, Anett, Gabi és a többiek.)
  • Jelentős önbizalomnövekedés, nyitás mások felé, spontaneitás növekedése, optimizmus megjelenése a gondolkodásomban, imidzsváltás, komplett személyiségcsere
  • Bea
  • Fejvadászok és egyéb állásajánlatok, két vezető fejlesztő pozíció, nem hagynak nyugodni (01 02 03 04 05 06 07 08 09 10 11)
  • BME tavaszi félévben 35 kredit (munka mellett)
  • Különlakás (erről nem írtam semmit, szóval most mondom: nagyjából külön vagyok)

Amúgy meg boldog új évet mindenkinek

dec. 28. 16:09 Képek! Egy csomó dologról nem készült kép (vagy nem publikus), de amiről igen, arról összedobtam egy tematikus kollekciót. Enjoy. (Lehet, hogy kéne vennem egy minél kisebb hiperkompakt fényképezőt, ami azért rendelkezik vakuval meg nem annyira gáz mint a teló, a 350D-hez meg egy külső vakut.)

dec. 29. 19:00 vettem sony w170-et, majd írok róla.

RSS: hozzászólások ehhez a bejegyzéshez 15 hozzászólás

Szólj hozzá Te is!

Azt az éjszakai túrát meg kéne majd azért próbálni megint

Figyelj, nekem ma is van kedvem hozzá…

Na? Többiek?

Nem a legszerencsésebb az időválasztás (ünnepek). Meg éjszakait inkább majd nyáron. Azon belül is amikor nincs épp 'isten haragja'-jellegű időjárás.


Olthyer, hát januárban is simán lehet róla szó, de még nem merek ígérni időpontot, azért nem biztos h elsőre meglesz a grafika/infmen/stb. (magyarán nyilván rá fog menni egész januárom a grafikára, már most fosok tőle mint az állat)

Haszprus, Én is nagyon tartok tőle. :o De még nem volt erőm tanulni rá…

Ehh, erről a különlakás dologról nem tudtam.. Mióta?

Amúgy tényleg sikeres éved volt, gratula!

Tibi, köszi Szeptember 8 óta félig-meddig, október 10 óta meg elég stabilan.


mainframe, többé-kevésbé stabilan?

update: msn-es értekezés alapján többé-kevésbé külön egyetértek, shame on me.

Haszprus Ezt most nem értem ám…
Egyébként bármelyik 'Mainframe' feliratú képhez, de lehetőleg a padon lazulóshoz odaírhatnád hogy majdnemdh. Mert végülis az is majdnem dh, csak inkább dumálás lett belőle.

Helló
Feedback: grat az évedhez meg az átalakuláshoz, tökjó hogy így sikerült jobban nyitnod a világ felé, mert sztem sokkal többet kap és tud adni az ember úgy, ha nyitott másokra, szal remélem, sokkal színesebb lesz az életed (vagy már most is az) mint eddig
Nekem a kigyúrt-fuxos-diszkós-dzsippes fíling nagyon nem stílusom, de hát mindenkinek más az útja, és tökre örülök, ha te is megtaláltad a tiédet, és ez a lényeg
Meg grat a Beához is, már ha jól értem és vele jársz


Már így képek alapján első rápillantásra is szép évnek tűnik, grat.

Hozzászólásod:


Nem vagy bejelentkezve, de...

A)
hozzászólhatsz regisztrálatlanul...

B)
ha regisztrálva vagy, bejelentkezhetsz...