Haszprus

Megint HSZK-ból blogolok mert megtehetem. Ma…

©   Haszprus   |   bme
Megint HSZK-ból blogolok mert megtehetem.

Ma meglett tesiből az aláírásom, amihez felvettem az indexemet, mégpedig dec 15. előtt. Noha elvileg csak akkor lehetne az elsősöknek. Dehát ez van, felvettem, zsír vagyok, így nem kell januárban mennem aláíratni a tesit a tanszéken, ahol ki tudja vajon éppen bent lett volna-e az illetékes (ráadásul két illetékes is van és mindkettőnek bele kell macerálnia az indexembe).

10:15-től órám van az I épületben, hiszen ma szombat van, de pénteki tanítási rend szerinti. Szóval digitális technika lesz. Ami azért érdekes, mert nemtom vajon hányan leszünk benn. Azt láttam tegnap a Schönherzben, meg másutt is, hogy a vidéken lakók tömegével vándorolnak el, hisz péntek van, és ilyenkor szoktak hazautazni. A szombati órákra bejárni nem dívik?

Egyébként elfelejtettem elhozni magammal otthonról a mobiltöltőmet, és a hétvégén valszeg le fog merülni. Mindegy majd bemegyek a Sch-be, és tervem szerint Billtől elkobzom az övét. Ja, Sch, jut eszembe, tegnap jártam ott, mint említettem, és csináltam képeket a 15. emeleti kilátásról. Majd remélem jól össze tom rakni panorámaképpé. Sajna állvány nélküliek, úgyhogy nem tuti.

Na hamarosan távozom Digitre, és lehetséges hogy megint blogolok az IB028 nagyelőadó katedrálján elhelyezett tanári gépről 300 ember előtt projektorral kivetítve, de még nem tuti.

Jah tegnap találkoztam Toboval is, érdeklődött az I épületben levő wlan felől. Merthogy notebookkal nyomja órán. Tobo, te amúgy olvasod a blogot? Jelezz, ha igen

RSS: hozzászólások ehhez a bejegyzéshez 2 hozzászólás

Szólj hozzá Te is!

erről a WLAN dologról tudtok valami konkrétabbat? mert nekem is van egy Cisco Aironet kártyám a notebookhoz, csak még nem próbáltam meg használni az I-ben...

Hozzászólásod:


Nem vagy bejelentkezve, de...

A)
hozzászólhatsz regisztrálatlanul...

B)
ha regisztrálva vagy, bejelentkezhetsz...