Haszprus

Sony Cyber-shot W170

©   Haszprus   |   fotózás hwsw w170

Régóta nézegettem már a Sony ultrakompakt fényképezőit, tetszetősek, nekem meg kellett valami kicsi hordozható cucc a tükörreflexes mellé, mivel az egy komplett hátizsák ugye. Miért pont W170? Azért mert 28mm a wide vége, 5x-ös zoomja van, pici, könnyű, és tetszik. Megnéztem hogy milyen minőségű fotókat készít, megfeleltek*. Kb. ennyi. Kézből is kellemes volt az üzletben.

Nyilván (vagy valakinek nem nyilván) a 350D-hez képest (ami egy 3,5 éves tükörreflexes gép) sehol sincs képminőségben. Nem is számítottam rá, nem a 350D-t váltom ki vele, hanem a telefon fényképezőjét. Annál azért jobb.

Mondjuk most nyomok hirtelen két comparison képet, amiből nem fog kiderülni hogy tényleg jobb a 350D-nél, főleg nem ilyen felbontásban.

RSS: hozzászólások ehhez a bejegyzéshez 7 hozzászólás

Szólj hozzá Te is!


Egy typo: comparison

Meglepő a különbség, nem láttam még egymás mellett így két képet.

Tibi, a bejegyzésben comparsion van, szóval most így elképzelem Tibit amint leül a blog elé, elolvassa a bejegyzést, és gondolkodik hogy vajon mit írjon kommentnek, és arra jut, hogy a legjobb az lesz ha kitalál valami elgépelést, és nagy büszkén bejelenti, ő most el fog gépelni egy szót: comparison.

Szerinted egyébként nagy különbség van? Az én szememnek viszonylag kisebb a különbség, mint amit vártam, de a 350D képe eléggé életteli, a W170-é meg kissé lapos.

Egyébként megnéztem reggel a buli képeit (bejegyzés hamarosan), hát kurvára megérte venni egy ilyen ultrakompakt gépet! Legjobb döntés ever… Nem is gondoltam volna hogy ennyire elégedett leszek vele.

Tibi, Haszprus, igen, a bejegyzésben comparsion van, ezt korrigálta Tibi, szerintem teljesen jogosan. Két szótárban néztem meg, egyik sem ismerte a comparsion szót és a gugli is korrigálta. Ha ez egy szleng, akkor az afaik, LOL, stb-hez hasonlóan tooltip-ben kéne megadni a jelentést és senki nem szólna érte.

A két géppel készített képek között így valóban nem látszik sok különbség, 1:1-ben már biztosan, de szerintem a használat során jön ki jobban az eltérés.

WTF OMG comparisonnek írják? LOL, sorry, analfabéta vagyok úgy tűnik… ezesetben thx, javítom asszem életem kb első angol szava amit nem nem tudom, hanem rosszul tudom, hogy hogy írják. tök érdekes.

Haszprus, Előfordul Csak máskor ne támadd le rögtön az embereket

Fényképező mellé a 6131-est a méret miatt tetted?
Ha jól értettem már fotóztál párat, kíváncsi lennék, hogy AUTO-módban használod, vagy állítgatod?

dankoi, letámadtam volna?

Méret miatt igen.

Éjjel lőttem, piásan, nem állítgattam semmit, nem is ismerem még a gépet, de legközelebb belövöm a redeye korrekciót mert így 108 képből 30-at utókorrigálni kellett.

Elnézést, a cuccot következetesen T170-nek hívtam, miközben a neve W170. Korrigálva.
Hozzászólásod:


Nem vagy bejelentkezve, de...

A)
hozzászólhatsz regisztrálatlanul...

B)
ha regisztrálva vagy, bejelentkezhetsz...