RSS: hozzászólások ehhez a bejegyzéshez 17 hozzászólás

Szólj hozzá Te is!

Na milyen?
Logitech jobb lett volna

(ha picit is érdekel tudok kölcsön adni párnapra egy mx620at)

WiZARD, mx700-am volt és megszabadultam tőle, mx620 gondolom az alatt van.

jó egér amúgy, de vmiért ezzel sem tudok tökegyenest húzni paintben. nem tudom miért. munkahelyre bevittem hogy hátha ott, de ott még katasztrofálisabbak voltak a vonalaim. nem értem.



Logitech MX1000 a tuti Nálam kb 4éve bizonyít!
Mondjuk sose próbáltam vele paintben egyeneseket húzgálni, de mindenhol máshol sokkal inkább éreztem úgy, hogy én vagyok már kevés a pontosabb mozgatáshoz.

Haszprus, dehogy, újabb, jobb.
Mondom odaadom szívesen, nekem csak polcon áll. Görgő a lényeg, próbáld ki


Én kb. 1 hónapja használok egy Icon7 Z500 Gaming Laser Mouse névre hallgató egeret. 800-tól 3200 DPI-ig 5 fokozatban állítható a felbontása. Nagyon kényelmes fogásilag és nagyon jól működik. Általában 2000 DPI-n használom (annál már csak a 3200 DPI nagyobb). Vettem alá egy Roccat Taito egérpadot is, amire azt írják, hogy 8000 DPI-ig megfelelő.

Egyetlen bajom az egérrel a vezeték. Rá kellett tekernem monitor talpára, hogy az asztalon legyen a nagyobb része a szabad mozgás érdekében, mert ha hátul lelóg, akkor zavar, ahogyan akad a vezeték az asztal szélében. Ettől eltekinteve csillagos 5-ös.

Max Logan, Nem hallottam még erről az egérpadról, de érdekelne, hogy mennyire csúszik rajta könnyen az egér? Mennyire nehéz álló helyzetből megindítani, vagy nagyon lassú mozgásra bírni?
Az ára kicsit riasztó, nem volna rossz kipróbálni…

dankoi, Én a gepbolt.hu egyik partnerétől rendeltem (így biztosan annyiért kapom, amennyiért a gepbolt.hu-n van és még szállítási költség sincsen). Ami az árat illeti, a Razer padok kétszer ennyibe kerülnek, szóval így nézve olcsó :-)

Keress olyan online áruházat vagy boltot, ahol van készleten. Ha van a boltban raktáron, akkor meg tudod tapizni, hogy milyen, mert a csomagolásán van két rés, ezekben pedig egy kis anyagminta. Így mind a felső, mind az alsó tapadós réteget meg lehet tapizni kibontás nélkül.

Írják a leírásban, hogy delfinbőrre emlékeztető az anyaga. És valóban nagyon finom anyag. Úgy van kialakítva, hogy vízszintesen finomabb, függőlegesen kicsit durvább az anyag, ha végigsimítod.

Az egér nagyon finom megy rajta, lényegében rá kell lehellni az egérre, hogy érzékelje a mozgást. Tehát a megindítás nagyon jó. Ami nekem tetszik benne, hogy elég nagy (40x32cm), finom az anyaga és nagyon halk. Azaz hatalmasat dob a felhasználói élményen egy sima asztallaphoz képest.

Max Logan, Köszi az infót, utánanézek!
Sajnos a csomagoláson lévő kis lyuk nekem kevés, én konkrétan az egeremmel szeretném kipróbálni, hogy úgy megy-e rajta ahogy kell. Gondolom az üzletekben nem tartanak bontott példányt (a kedvemért pedig pláne nem fogják kinyitni), úgyhogy ez bukta
Nincs itthon delfinünk, nem tudom milyen a bőre, de a rálehelős hasonlat alapján jónak tűnik.

A méret nekem nem számít, mivel nem lapátolok az egérrel, hanem mindig kb ugyanazon a kis területen mozog. A csúszásgátlás viszont szintén fontos. Koszolódás után sem romlik az aljának a tapadása?

dankoi, Valószínű, hogy nem fogják kibontani.

Ha nem vidéki lennék, szívesen odaadnám egy napra, hogy teszteld.

A méret olyan szempontból jó, hogy máshol matatok az egérrel, amikor kényelmesen ülök a székben és máshol, amikor bal könyékkel az asztalon támaszkodom és idézőjelben beletolom a fejem a monitorba (23" FullHD).

Az elmúlt 1 hónap alatt nem vettem észre, hogy romlott volna a csúszásgátló tapadás. Az alja egyébként durvább szövésű anyagra emlékeztet. Ha végighúzod rajta a kezed, már akkor érzed, hogy ennek tapadnia kell. A napi használat során max. 1-2 milimétert mászik odébb, de végülis ugye nincsen leragasztva az asztalhoz :-)


Max Logan, Köszi a felajánlást, így tényleg kár, hogy vidéken laksz Igazából nem kéne egy teljes napra, csak mondjuk 1órára, annyi elég, hogy el tudjam dönteni jó-e.
Az üzletekben (végül is érthető okból) nem nyitják ki míg meg nem veszed (akkor meg már ne ők nyitogassák), kivéve ha nagyon jófejek.

Mikor jelent meg ez a pad? Várható, hogy fog esni még az ára?

Haszprus, Most ez miért is lol?!

dankoi, Gamestar-on októbertben volt róla egy cikk, máshol november óta forgalmazzák. Így nagyságrendileg bő fél éves a cucc.

dankoi

Kedves Dankoi!

Van egy cég Pesten, ahol gyakorlatilag az összes ismertebb egérpad ki van téve, direkt kipróbálási célra, nagyon ajánlom őket. Nem a legolcsóbb bolt, bár nem kötelező náluk megvenni, az már mindegy. Tájékozódhatsz a pixel.hu-n.

Marci, Köszönöm, amint lesz időm elnézek az üzletbe, mert kipróbálás nélkül nulla a valószínűsége, hogy megveszem. A honlapon található ár is jobbnak tűnik azoknál amit eddig láttam.
Hozzászólásod:


Nem vagy bejelentkezve, de...

A)
hozzászólhatsz regisztrálatlanul...

B)
ha regisztrálva vagy, bejelentkezhetsz...