Erika

This is the beginning... light :)

©   Erika   |   350d fotózás

A tavaszi szünetben belekóstoltam én is a fotózásba, a makro megfogott. Témát is találtam rögtön, húsevő virágom kapóra jött. (Ha valakinek nem lenne ismert, ez a rovaremésztő növény a Vénusz légycsapója. Legyet eszik. Jobb esetben. )

Tehát ezek az első próbálkozásaim... (Megj. a bejegyzés is az első... áhh, már nem vagyok szűz? )

RSS: hozzászólások ehhez a bejegyzéshez 12 hozzászólás

Szólj hozzá Te is!

???
Nekem azt mondtad szűz vagy és az esküvőig max puszi.
Fel vagyok háborodva.

Haszprus, Talán nem kaptál elég puszit?
:*

Erika,
Miért van idézőjelben a húsevő? Eszik legyet, párizsit, mi kell még?

Haszprus, A virág konyhanyelven húsevő, valójában rovaremésztő. A legyet megfogja, a párizsit is megeszi, de a suliban egy hete megetették húsvéti sonkával még most is azon csámcsog



Erika, Akkor ez egy malac, nem is virág. Légy, párizsi, sonka. Kicsit Blöffös kezd lenni

Tibi, Hát… Nincs malac kinézete Jah, és evés után büfizni sem szokott


10) Hattori (nem regisztrált)
Hi. Ha szabad kérdezni, honnan a fenéből szereztél ekkora batárnagy vénusz légycsapóját? Még az állatkertben sincs ekkora! Nekem is van, de azokat egybe be tudná kapni a tiedből egy darab!
Beszarás jól néz ki!
Kösz a választ

Hattori, Tavaly nyáron hozattam Pestről (megj. Miskolc mellett lakok és itt nem lehetett kapni). Akkor még picike volt, alig néhány levéllel. Napos helyre tettem, sokat locsolgatom, mert ugye a vizet nagyon szereti. Hamar kitolt egy rakás levelet, viszont szerintem a kép csalóka, a cserép átmérője kb. 10 cm. Télen kinevelt két virágot és hozott egyszerre még hármat, amibe majdnem belepusztult, mire rájöttem, hogy nem szabad meghagyni, le kell vágni rögtön. Azóta folyamatosan tolja a leveleket, túlnyúlnak a csapdák a cserép szélén is. Adj neki - ha légy nincs - párizsit, egy-egy kis kockát, hogy a telet túlélje vele.
Gazlap Forums-viewtopic-Rovaremésztõ növények (17)
Itt találsz a fórumban sok információt róla, érdemes utána nézni…

Jó nevelgetést!

Örömmel jelentem, a Vadállat ma reggel elfogyasztotta idei első legyét A légy reggel még az ablakomban röpködött, dörzsöltem is a tenyerem, hogy vacsi lesz belőle és lám… Már csak a lába lóg ki a csapdából
Hozzászólásod:


Nem vagy bejelentkezve, de...

A)
hozzászólhatsz regisztrálatlanul...

B)
ha regisztrálva vagy, bejelentkezhetsz...