Haszprus

Elvitelre

©   Haszprus   |   life szánalmas

Azt már megszoktam, hogy rendszeresen elfelejtenek szalvétát adni a mekiben ha elvitelre kérem a kaját (szoktam is külön szalvétáért elmászni amíg várok), de az azért túlzás, hogy a kertész salátához ma nem adtak villát. @#%! (Legközelebb már a McFlurryhez se lesz kanál - oldd meg…)

ápr. 28. 13:12 ma sem adtak, a gecik. De túljártam az eszükön és magamtól vettem villát.

ápr. 29. 13:25 ma sem adtak, kezd koncepciónak tűnni a dolog.

RSS: hozzászólások ehhez a bejegyzéshez 11 hozzászólás

Szólj hozzá Te is!

Es kozben meg otthon a mekis alkalmazottak muanyag villaval tomik magukba a gyorsrizst.

Amugy sajnos a szolgaltatas szinvonala egyre lejjebb esik

A kertészek kapával és vasvillával esznek. Mi a gond?

<építő jellegű ötlet>Nem kő' az igénytelen mekibe menni. </építő jellegű ötlet>

Olthyer, köszi, alternatíva az oktogon körül ami nem drágább, nem rosszabb, nem távolibb, nem lassabb, és napi rendszerességgel fogyasztható? tudom, ott a török/görög, meg a burger king… subway nem alternatíva mert kib. drága.

5) regisztrálatlanul (nem regisztrált)
A McDonalds éppen nem a napi rendszerességgel fogyasztható kategória


Haszprus, amikor ott dolgoztam, akkor a töröktől vittem gyrost mindennap
Marhából zöldség nélkül, hagymával és szószokkal.
Eleinte nehezen fogták fel, és vagy kimaradt valami, vagy kaptam valamit, amit nem akartam, vége felé már egész jól ment

Fura, nekem még sosem fordult elő ilyen az oktogoniban. Ellenben egyszer nem kaptam öntetet, pedig direkt kérdezte hogy milyet adjon. Ott van mellette a Subway, ahol a saláta sokkal jobb, a szendvicsek finomak de drágábbak, meg persze a túloldalon a Burger King. Illetve nem tudom mennyire vagy oda a házias ételekért, két földalattimegállóval fentebb a Kodály Köröndnél van egy Szimpátia zamat nevű tálcás, hangulatis kis étterem, azt hiszem 750 forint a menü (leves és főétel), ha pedig egész hétre megrendeled, akkor 700.

Viszont a McFluryhöz nem nagyon tud előfordulni, hogy nem adnak kanalat, mert azt rakja a gépre, és azzal mixeli össze a kontentet.

Te Haszprus, most esik le, az oktogoni Mekiben azért nem adnak, mert neked kell elvenni oldalt a pultról, ahol a szívószálak, a kanalak és egyéb dolgok is vannak.

Mefi, azt csak hiszed, eddig adtak. meg azért elvitel esetén elég no komment szvsz hiszen nem látod hogy mi hiányzik a zacsiból.

11) A Fantom (nem regisztrált)
Hello Haszprus!
Hát figyelj, én a cégnél dolgozom (sajnos, nagyon remélem már nem sokáig)-nem az Oktogonnál- és az a szabály, hogy minden meleg étel mellé jár 1 db szalvéta. Tehát szendvics 1, krumpli 1 és így tovább. Üdítőkhöz, kávéhoz és salátához nem kell adni.
De azért én kávéhoz szoktam, főleg Capuccino-hoz és Latte-hoz.
Szóval szalvéta: én szoktam adni +1-et minden 1 szalvéta mellé, kéztörlőnek.

Ha én megyek be vásárolni akármelyikbe, és elvitelre kérem, ha nem felejtem el, még az étteremben kérek, ha látom, hogy nem tesz a zacsiba.
Én régebben, amikor még nem dolgoztam a cégnél azt tapasztaltam, hogy nagy papír szatyrot (E tasak) nem szívesen adtak. Ha látták, hogy bőrönddel vagyok és minden kezem tele, akkor se. Úgy kértem mindig.
Tehát ha most elvitelre kérik, akkor mérlegelem, hogy el tudja-e vinni kézbe, vagy adjak neki nagy tasakot? Természetesen van olyan, hogy kér 2 (mittudomén) McChikent és kér hozzá egy nagy papír szatyrot. Akkor én is fintorgok, hogy ehhez minek?

Szóval, ha vmi lemarad, de te kifizetted, akkor az csak azért van, mert az eladó elfelejtette betenni. Ennek sok oka van:
- lehet, hogy tanuló,
- lehet, hogy fáradt,
- lehet, hogy máshol jár az esze, (előző vagy köv. Rendelésen, más feladaton stb)
- lehet, hogy összezavarodott a nagy rendelésen.

Hidd el, -mint ahogy az egyik tanárom mondta régen - nagy az Istenke állatkertje és napi 8 órában kibírni a sok barmot nehéz és nagyon fárasztó.
Úgyhogy kérjük a türelmeteket és örülünk, ha a vendég legalább annyit kinyög, hogy HELLO.

Ja igen, a 60 mp-es kiszolgálás megszűnt. Már nincs. Néha van, de az csak akció.

Amit akartam még mondani: a SMART kártyát nem kötelező kérni! Sokan ki vannak akadva, hogy miért nem kértem. <--> Miért nem adtad a pénzzel együtt? Vagy előtte?

A másik meg, ami nagyon bosszantó: Ajándékot nem illik kérni!
Ha várni kell vmire, (te is Royal-t kértél, 2 perc, amíg megsül a hús hozzá, +még amíg összerakják 50 mp) és felajánlanak vmit, akkor fogyaszd egészséggel, de ha valaki kéri, akkor szerintünk nagy pofátlanság.

Minden jót,
Remélem nem volt unalmas, hogy betekintést engedtem a kulisszák mögé!
Hozzászólásod:


Nem vagy bejelentkezve, de...

A)
hozzászólhatsz regisztrálatlanul...

B)
ha regisztrálva vagy, bejelentkezhetsz...