Haszprus

Lakásátrendezés part 2

©   Haszprus   |   350d fotózás life

Nappaliból átcsoportosítottam magamhoz az ülőgarnitúra kétszemélyes komponensét.

További ötletek…

Asztalom melletti alacsony szekrény helyére a nappaliból az ülőgarnitúra egyszemélyes komponense (aka fotel). A szekrény mehet a másik alacsony szekrény tetejére (para: zsúfoltság), vagy akár el is hagyható. Mellette: dumálgatáshoz nagyon jó lenne. Ellene: zsúfoltság, nyomtató, hifi és scanner átkerülne az asztalomra (további zsúfoltság). Hosszútávú lehetőség: polcok a monitorok mögé/fölé/mellé ezeknek a cuccoknak. Esetleg a nyomtató/scanner átmehet a szerverterembe.

Kanapé melletti falra jöhetne valami jó kis designos, vékony, mutatós polcrendszer (vagy csak néhány libegő polc), apróságoknak vagy ilyesmi. No hard stuff. Esetleg visszajöhetne az Intel plakátom (még mindig tetszik - amúgy színvilágban is beillene sztem, ld. 3-4. kép jobbalsó sarkában összehajtva).

Hangrendszer áthozható a nappaliból. Esetleg a tévé is, de ez utóbbi konfliktban lenne a fotellel, merthogy azt is az alacsony szekrény helyére tudnám elképzelni.

RSS: hozzászólások ehhez a bejegyzéshez 14 hozzászólás

Szólj hozzá Te is!

A kanapé kifejezetten tetszik ebben a szobában, kíváncsi vagyok már nagyon, hogy milyen lehet élőben. A további ötleteken meg még gyúrunk



Isti, átvittem a másik szobába. Az a szoba kb tavaly szeptemberig anyámé volt, valamint nappali funkcionalitással rendelkezett. Most megpróbálunk agyalni hogy miként lehetne hasznosítani, tekintve hogy nappali nekünk (Erikának meg nekem) nem nagyon kell, tévét nem nézünk, a gépem nagyjából ehhez a szobához van kötve, az alvást és a gépet viszont szeretném két külön szobába tenni (értsd: perifériákat, mivel a ház már eleve a szerverteremben (gardrobe-ban) van). Nagyjából ezek a fő szempontok, egyelőre gőzöm nincs mire lehetne azt a szobát használni az alváson kívül. Mert csak arra azért kicsit nagy.

Tegnap este egyébként kipróbáltam hogy a kanapéról néztem Hancockot, egész jó volt, végre lehet a szobámban filmet nézni. Igaz a nappaliban kicsit nagyobb a tévé, meg jobb a képaránya (filmekhez elég sokat számít 16:10 helyett 16:9 és +2 inch), talán a színeket is korrektebbül jeleníti meg (érzésre), még azt lehet hogy áthozom, bár kicsit túlzásnak tűnhet egymás mellett a monitor meg a tévé és lehet hogy nem is praktikus mindent ide zsúfolni.

A szerencsés az lenne ha a két szoba mérete felcserélhető lenne, de sajnos nem.

Az a piros kanapé elragadta a szívem. *Rosszallóan hátranéz az albérletes ágyára.*




mainframe, Párom is mindig emlegeti a mondást, hogy a barack nem szín, hanem egy gyümölcs. Egyetértek. Egyszer dobtam egy hátast, amikor Anyum megemlítette, hogy az ezüst autónk színe papíron gyémántmetál. Azért mindennek van határa…
Haszprus, Vagy piros, vagy add meg az RGB kódját, nincs vita.

Olthyer, A barackvirág a szín nem? Bár azt sem értem, csak hallottam már

Olthyer A gyémántmetál nem az amit az X-menben Rozsomákba tesznek?
Tibi Az egy virág, nem?
Najó, most komolyan: a barackvirág fehér, nem?

//mf hülyeségeket kérdez?

mainframe, Ha kötözködni akarok, gyémántmetál (gyémántfém?!), mint anyag nem létezik. Filmekben persze minden előfordul. Biztos azért nevezték el így az autónk színét, mert a csillogó ezüst színű nem volt elég trendi. :-/

Tibinek: A barackvirág egy virág.
Mf-nek: A barackvirág színe rózsaszín.
Nőknek általában: A barack nem szín, hanem gyümölcs!

A rózsa rózsaszín, a barack barack színű, de: rózsa (tárgy) != rózsaszín (tulajdonság), valamint barack (tárgy) != barack színű (tulajdonság). A'szongya a logikám.

Fufufu, ez aztán a kemény, ezeken filózni.

Várjatok, van még: a barack színe == rózsaszínes-narancsos sárga(?)

Olthyer, Akkor a fenti állításodat kérném predikátumlogikával bizonyítani!
A barackvirág színt elsősorban, sőt szinte csak nőktől hallottam és valóban a rózsaszínre használták ezt a kifejezést.
Bár Anettel erről már talán beszéltem, de ami még megdöbbentő volt pár éve számomra, hogy a pink!= rózsaszín. Tehát, ha vettél egy rózsaszín inget, pólót,.. akkor az nem rózsaszínnek nevezték, hanem pinknek. Tudatosan. Mert amikor rákérdeztem, akkor azt mondák az illetékesek, hogy az egy másik szín. Megjegyzem lehet annyira hülyék voltak, hogy keverték a lilával, de ebbe a párharcba már nem kívántam belemenni

Tibi, Ööö… Inkább nyelvészeket kéne bevonni, nem? Emlékszem, amikor a pinket mesélted! Lehet, hogy az a rózsaszín frissebb, 2.0-s változata - vagy a liláé, ahogy mondod, manapság nem lehet tudni az ilyeneket.
Hozzászólásod:


Nem vagy bejelentkezve, de...

A)
hozzászólhatsz regisztrálatlanul...

B)
ha regisztrálva vagy, bejelentkezhetsz...