RSS: hozzászólások ehhez a bejegyzéshez 16 hozzászólás

Szólj hozzá Te is!

Fazon… Bár nekem a lakásban valószínű pont emiatt nem lehet majd macska. Asszony kiborulna ha azt látná, hogy ott fekszik a cicus, ahol azokat az edényeket és tányérokat tisztítjuk amiből eszünk. Most felmerült bennem egy dilemma… Asszony vagy macska?! Hmm…


Mekkora!

Hedge amúgy ja, érdekes hogy sokan mennyire nem tudják ezeket tolerálni. Én annyit tudok neked mondani erről, hogy ha valaki ezt idővel nem tudja megszokni vagy például nem engedi hogy vele aludjon az állat és hasonlók, annak soha nem lesz teljesértékű a kapcsolata a macskájával. Lehet állatot úgy hazavinni, mintha egy tárgy lenne, meg lehet úgy is, mintha családtag. Utóbbinál ezek a dolgok bele kell, hogy férjenek.

Hát elég keményen bebaszna, ha a macskám velem akarna aludni. Úgy kúrnám ki a gecibe, hogy csak pislogna. Nem egészen értem miről beszélsz. Apám is családtag mégsem alszom vele.

The GuNN, nem alszol apáddal? Mér nem? Akarsz róla beszélni?

Mefin kívül van még valaki, aki a macskájával alszik?

The GuNN, pl. én
Korszaktól függően, mert sokáig ki volt zárva a hülyeségei miatt, aztán megemberelte magát és onnantól aludhatott velem.


Végülis van, aki az állatokkal jobban szeret egy ágyban aludni, mint egy nővel… Amúgy én se aludnék semmilyen állattal, meg nagyon nem is élnék egy lakásban velük, mert összeszőröznek mindent, meg ilyenek.

Balage, hát ez most nagyon nem talált be

Viszont

The GuNN, Ha Mefit ez (vagy a cica) kielégíti

Haszprus Aaaa, Haszprus, ez a kep oriasi, foleg Balage 9-es kommitje utan


Hát nem tudom, ha valaki lefekszik aludni, és odabújik hozzá a macska dorombolva, az meg kivágja a hálószobából - akkor minek a macska?

Kutyával például én sem aludnék együtt, a macska viszont más kategória - szerintem.

Mefi, te nem a puncival kevered a macskát?

Hozzászólásod:


Nem vagy bejelentkezve, de...

A)
hozzászólhatsz regisztrálatlanul...

B)
ha regisztrálva vagy, bejelentkezhetsz...