Haszprus

Hogy rohadna el. Valami gáz van valamelyik…

©   Haszprus   |   élelmezés film hwsw
Hogy rohadna el. Valami gáz van valamelyik szerverrel, és kiesett egy bejegyzésem, mikor elküldtem. Az Internet Explorer nem tudom miért nem jegyzi meg, hogy miként töltöttem ki a formokat, ha nyomok egy back gombot. Kurva nagy memóriafoglalás lenne megjegyezni max párezer karaktert? Ehh…

Mindegy. Szóval éhes voltam. De már nem vagyok az, mert felvettem a küzdelmet az éhség ellen egy Mc Remete pizzával. Összetevők: pizzaparadicsom, mozzarella, kalapos gomba, sampinyongomba. A csuszamlós gomba nem volt a legtutibb, nyálkás hatásával kissé undorító volt. Azonban szerencsére nem sok volt belőle a pizzán. Ezt az akadályt leküzdve egyébként baromi finom volt.

Pizzaevészet közben megnéztem az Anatomie 2-t. Kis német nem túl mainstream film, nyilván filmkölcsöznők számára készült. Akárcsak az első rész. Azt egy videopartin láttam, és bejött, nemcsak nekem. Az Anatomie 2 sem rossz, sőt, egész jó kis hátborzongató cucc. Merthogy horror. Kórházban anti-Hippokratész csoportról szól, akik a 'tudomány érdekében' minden őrültségre hajlamosak, pl. gyilkosság, önmagukon való tesztelés, stb. Nézzétek meg, mert az nektek jó lesz.

RSS: hozzászólások ehhez a bejegyzéshez Rajtad a világ szeme

Szólj hozzá Te is!
Hozzászólásod:


Nem vagy bejelentkezve, de...

A)
hozzászólhatsz regisztrálatlanul...

neved:

B)
ha regisztrálva vagy, bejelentkezhetsz...
usernév ::
jelszó ::