Haszprus

Coronita once again

©   Haszprus   |   barátok buli mobilfotó

Oh yeah, csütörtökön hívott Imo egy playmate partyra, pénteken WiZARD rioba, végül szombaton elfogadtam egy morrisonst Geriéktől, amiből később átmásztunk a szerájba kicsit kajálni, aztán a bed beachre, onnan pedig egyedül a Coronitába. Buli 21-től 07-ig. Jó volt, kurvajó, ment a pörgés mint varázsló F.A.N.K.

A taxis hazafelé imádkozott hogy kapjon egy fuvart a Rioból. Mondom neki 7-kor már aligha fog. Aszonta ó ha tudnám, vannak még ilyenkor a főnöki fotel előtti térdelésből hazatérő csajok…

Aszondja van hogy kedden kap fuvart a hajógyáriról, mert valaki ottragadt Ott is lehetnek érdekes dolgok, mondjuk ez látszik is egy-két arcon.

Mindhárom helyen bepróbálkozott egy-egy csaj, a coronitában 4x jött oda hozzám ugyanaz (hiába húzódtam hátrébb, manapság egyre agresszívebben nyomulnak), a bed beachen meg közölte a csaj hogy a párjával van, de szívesen táncolna egy kicsit. Kérdezem, melyik a párja, mutatja, nagydarab kopasz, a csajnál 20 évvel idősebb, a fazon nekem inkább tűnt a csaj tulajdonosának, mint a párjának, dehát ez már csak így megy.

Disclaimer: nem tartozom ezen érdekes arcok táborába, a taxis meg is jegyezte hogy meglepően friss vagyok. És valóban. Szívesen maradtam is volna még akár, csak már picit kezdett uncsi lenni.

Ps. téleg pörgős volt, fogytam is fél kilót.

16:48

IRCQuote fight! In the ring:

Imo
ez?
Haszprus
valami kavboj faszi, röhögtünk rajta geriékkel, aztán geri odament hozzá és beadta neki h nagy fanja vagyok és szeretnék közös képet vele

RSS: hozzászólások ehhez a bejegyzéshez 7 hozzászólás

Szólj hozzá Te is!

Ezért kerülöm el messziről a hajógyárit és a riót.


Haszprus, Nem, az olyan emberek miatt akik ott fordulnak meg. Számomra a társadalom legalja, még ha anyagilag nem is ott szerepelnek.

Balage, tényleg sok a söpredék, főleg bed beachen. viszont kurvajó a zene - főleg coronitában. én inkább csak oda mennék, bed beachet nem szeretem, q nagy tömeg van és iszonyat taplók az emberek.

Balage, Ilyen szempontok alapján az összes hasonló zenét játszó helyet el lehetne kerülni… Én ignorálom az ilyen embereket és jókat röhögök rajtuk

Ööö akkor minden rockzenét hallgató hülye hajdobálós, sörivó, őrjöngő?
Vagy épp az összes hip-hop -ot hallgató bő gatyában jár, félretolt baseball sapkát hord és nem tud tisztán, érthetően beszélni?

Hmmm?

Szerintem sem Csak azokra igazak ezek a klisék akiknek még nem alakult ki saját belső világuk és kell valami külső iránymutató. Én például hallgatok magyar undeground rapet, vérbeli modern tánczenét, megfordultam már mindkét (vagy akár még több) stílus szórakozóhelyén és mégsem köthető se külső- se belső stílusom egyik irányzathoz sem… Így viselkedésem, a más emberekhez állásom sem.

Huh, ezt nem is tudom miért írtam le.
Ja igen, szóval én is egyet értek azzal hogy sok bunkó paraszt van pl. a Hajógyárin (is), de azért nem mindenki az, aki odamegy.

Egyébként jó volt a buli!

Na most ezek után cseszegessen azzal valaki, hogy programozó vagy. (Tudom, nincs összefüggés, de gondolom érted (előítéletek powa)).
Hozzászólásod:


Nem vagy bejelentkezve, de...

A)
hozzászólhatsz regisztrálatlanul...

B)
ha regisztrálva vagy, bejelentkezhetsz...