Haszprus

Üdv a USTREAM-től

©   Haszprus   |   történelem ustream

Életem eddigi legkulturáltabb munkahelye. Ami az épületet illeti. Most egy 1920x1080-as Dell notebookról nyomom, de hamarosan megkapjuk a monitorokat, külső billentyűzetet, az egér már megvan. Bőr forgószék, hatalmas terek, szellős iroda, óriási ablakok, egyelőre nagyon kényelmes. Engem meggyőzött. Eddig elégedett vagyok. Voltunk a többi új arccal kajálni az arénában, kellemes felhozatalú menza, finom kajákkal. Véletlenül halat választottam (magadnak szedsz), és az is finom volt, pedig nem szeretem. Vííí!

RSS: hozzászólások ehhez a bejegyzéshez 4 hozzászólás

Szólj hozzá Te is!

Nah… Fő, hogy pozitívak az első benyomások. Várom majd a szakmai tapasztalatokat is. Csapatodat megismerted már? Milyenek?

Hedge, még nem sok benyomásom van ilyen téren, az első nap más dolgokkal telt.

Szuper!
Nekünk is lett saját irodánk, mármint ahol melózok, így ráizgultak főnökék, hogy járjak be minél többet. Olyan heti 2-3 nap biztos bent leszek.

Csak nekem nincs használható notebookom (van egy megörökölt, most arról nyomom, de az már nagyon gyenge), ezért 1-2 héten belül vesznek nekem egy újat, mármint maguknak, csak nálam lesz Ez szép és jó, de rühellem a nem desktop / PC -ket és most hogy vesznek egy új notit nincs merszem kérni mellé egy nagy monitort is

Hozzászólásod:


Nem vagy bejelentkezve, de...

A)
hozzászólhatsz regisztrálatlanul...

B)
ha regisztrálva vagy, bejelentkezhetsz...