Haszprus

Sétálok egyet

©   Haszprus   |   éjszakai túra energiablog fotózás life túra wx1

03:33, kint -12 fok, úgy döntöttem elmegyek sétálni.

05:00, megjöttem. Jó volt. Jól beöltöztem, lényegében kellemesen melegem volt. (Alul 2 jéger 1 farmer és egy majdnem térdig érő zokni, felül egy aláöltöző, hosszúujjú póló, vékony kardigán, vastag kardigán, sál, kabát, sapka, kapucni, kézen kesztyű. Ami fázott az max a seggem és a jobb combom közepe ill. a jobb tricepszem környéke. A SCH előtti hőmérő -7-et mutatott az út végén, a net szerint továbbra is -12.)

RSS: hozzászólások ehhez a bejegyzéshez 8 hozzászólás

Szólj hozzá Te is!

Miért nem alszol inkább ilyenkor?:-))

-7-8 volt az időkép szerint is. Viszont vasárnap hajnalban, amikor vánszorogtam haza felé, akkor tényleg kurva hideg volt. (-11-12)
Térkép-Archívum

Buda egyik legjobban kinéző modern épülete az Allee-é. Imádom.

Vazze Haszp ez tuti 5let, engedelmeddel ezennel licenceljük

Mefi, Ráadásul - véleményem szerint - az egyik legjobb bevásárló központ a fővárosban.

Hedge es mitol a legjobb? Karacsonyra is keszulodven sajnos az utobbi idoben sok helyen megfordultam (Arkad, Corvin, Allee, de jol ismerem a Westendet, az Europarkot, a Lurdy hazat is), de nem sok kulonbseget latok koztuk. Nagyjabol ugyanazok az uzletek vannak mindenutt.
Mondjuk a Lurdyt nem szeretem, mert baromi logikatlan a belso felepitese, es sokszor fogalmam sincs merre mi van.
Viszont Debrecenben voltunk nemreg valamelyik nagy bevasarlo kozpontban, de annal szarabbat meg nem lattam. Majdnem minden uzlet belso mozgolepcsos. A Corvinban is van par ilyen. Mire jo ez? Egy bolton belul rohadtul nem akarok fel le menni, hogy megnezzem a kinalatot. Vagy csak olcsobb volt igy az uzlethelyiseg? Esetleg igy 2 emeletrol is meglatjak a vasarlok oket, es tobben mennek?

NeoXon, Debrecenben ha a belvárosi Fórumról van szó, akkor nagyon eltévedhettél abban az egy üzletben (C&A), ahol belső mozgólépcső van. A többi az épület két végében a szintek közös terei közt van. De lehet most derül ki, hogy valami hasonló apróság felépültéről lemaradtam (vagy még nem jártam valamelyik bazinagy bugyiboltban).

Közben kaptam az infót, hogy tényleg van kb. 4 ilyen az egészben. Hm, akkor irány a valamelyik bazinagy bugyibolt.

NeoXon, Az ott található üzletek számomra és az én ízlésemnek megfelelően kínálatban jobbak, mint a többi. Jó a mozija, és elég tágas ahhoz, hogy ne kapjak idegbajt a tömegtől.
Hozzászólásod:


Nem vagy bejelentkezve, de...

A)
hozzászólhatsz regisztrálatlanul...

B)
ha regisztrálva vagy, bejelentkezhetsz...