RSS: hozzászólások ehhez a bejegyzéshez 12 hozzászólás

Szólj hozzá Te is!

Alulképzett banda, ha még ezt sem tudják
De látom, ti is nagyon unatkozhattok bent

Nem mondod, hogy a Virgóban egyetlen ex-schönherzes sem dolgozik…

Tamás, nem mondod hogy azt hiszed h az egész virgo benn volt a liftben
amúgy fogalmam sincs…

hát nem az egész virgo nyilván, de ha te vagy az első a cégben, aki olthatatlan késztetést érez arra, hogy karácsonyfát gyártson a liftben, akkor túl sok schönherzes nem járhatott még arra


Gépészek kaphatnak felvilágosítást a karácsonyfa mibenlétéről?

dankoi, amikor kiszállsz a liftből egy sokemeletes épületben akkor szépen benyomod az összes emeletet, ezzel boldogságot okozva a liftet utánad használni kívánóknak, hogy minden emeleten megáll (ideális esetben nem is abban az irányban amerre menni akarnának ), és szépen világít mint egy karácsonyfa.

Kiegészítés: ez nyilván akkor a legegyszerűbb, ha érintőgombok vannak a liftben, mert akkor elég egy elegáns legyintés ahhoz, hogy az összes gombot benyomd. Régi panelházas lifteknél kicsit körülményes, plusz nem is világít annyira.

Lábjegyzet: az ELTÉn az Északi tömbben pl karácsonyfabiztos liftek vannak, minden gombnak van egy kerete, ami kiemelkedik a kapcsolótábla síkjából, így nem lehet végiglegyinteni.


10) Varga János (nem regisztrált)
Üdvözlöm Haszprus Kolléga,
Látom jól megy a sorod, örülök neki. Évfolyamtársak voltunk, de persze nem csodálkozom, ha nem ismerős a nevem, elvégre rendkívül sokan voltunk. Szóval csak azt akartam mondani, hogy látszik, hogy nem laktál TTNY-ben (nem, ugye, jól emlékszem?), mert akkor nagyon hamar leszoktál volna a karácsonyfázásról
Minden jót!

Varga János, köszönöm Téged hogy szoktattak le?

12) Varga János (nem regisztrált)
Á, én nem laktam sch-ban sosem, így sokáig nem is ismertem a Karácsonyfa jelenséget. Mifelénk (TTNY) nem volt divat.
Hozzászólásod:


Nem vagy bejelentkezve, de...

A)
hozzászólhatsz regisztrálatlanul...

B)
ha regisztrálva vagy, bejelentkezhetsz...