Haszprus

2. félévi órarend

©   Haszprus   |   bme
A következő elképzelésem van a jövő félévi órarendemet illetően:

Némi jelmagyarázat. Zöld alapra tettem azokat a tárgyakat, melyeket felveszek a neptunban, ergo amelyeket teljesítenem erősen ajánlott lesz majdan.

Fehér alapon látható négy bejegyzés. Az Analízis 1 tárgyat akkreditálták nekem fősuliról, ámde nem érzem oly biztosnak a tudásom belőle, hogy bátran nekivágjak az Anal 2-nek. Márpedig muszáj. Ergo lehet hogy jót fog tenni, ha néha bejárok Anal 1 előadásra, ismétlés gyanánt. A tesi-b tárgy is fehér alapon van. Mert azt lehet hogy nem veszem fel, mert 0 kredit, és most nekem elsősorban krediteket kell gyűjtenem. Meg amúgy se biztos hogy amit felvennék (úszás), az pont abban az időpontban lenne. Csütörtökön a ZH is fehér alapon van. ZH nincs minden héten, jobban mondva az első néhány héten nincs. Fizika C2 előadás is látható fehér alapon. Fizika C2-t nem veszem fel, mert bőven elég lesz nekem a Fizika C1-et bepótolni erről a félévről, viszont lehet hogy előkészítő jelleggel néha meglátogatom majd a C2 előadást. Mert amúgy ott egy 2 órás szünetem lenne, amivel nem sok értelmeset tudok kezdeni.

Kicsit aggaszt, hogy ennyi órám van, mert ez sok. Hétfőn megint nem sok időm fog itthoni tanulásra maradni, és kedden + csütörtökön is kellően későn érek haza ahhoz, hogy hasonló veszély fenyegessen.

Első félévben 22 kreditből max 10 kreditet fogok teljesíteni. 8 kredit akkreditált (így jön össze a 30). Második félév végére kell legyen 30 kreditem, ergo legjobb esetben is 20 kreditet mindenképpen teljesítenem kell második félévben. A fenti tárgyak 32 kreditet tesznek ki. Nem tudom mi lenne az optimális:

  1. csökkentsem a felvett kreditek (tantárgyak) számát, így több időt hagyva magamnak az itthoni tanulásra, és nem utolsó sorban a több időt kevesebb tárgy felé kéne elosszam
  2. maradjon ennyi kredit, mert minél több felvett tárgy, annál valószínűbb hogy valamiből csak átmegyek Hisz megtehetném az 1. verzió elve alapján, hogy mindössze 20 kreditnyi tárgyat vegyek fel, ám akkor az összes tárgyat tutifix hogy teljesítenem kell és nem csúszhatok el semmiből.
Még egy eshetőség van, de ezzel nem számolok. Hogy az Analízis 1 akkreditált 8 kreditje is beleszámít az elvárt 30 kreditbe. Ha ez így volna, az zsír. Most írtam egy levelet a dékánhelyettesnek, remélem megválaszolja. Plííííz…

RSS: hozzászólások ehhez a bejegyzéshez Rajtad a világ szeme

Szólj hozzá Te is!
Hozzászólásod:


Nem vagy bejelentkezve, de...

A)
hozzászólhatsz regisztrálatlanul...

B)
ha regisztrálva vagy, bejelentkezhetsz...