Paintballozzunk! - Haszprus überblog

RSS: hozzászólások ehhez a bejegyzéshez 30 hozzászólás - Szólj hozzá Te is!


Btw valószínűnek gondolom hogy utolsó pillanatban nem lehet majd pályát foglalni, szóval igyekezni kéne az időpont meghatározásával.

Első blog paintball! Gyertek!


Ha jól látom ma éjfélig lehet venni kupont, szóval kora estig le kellene meccselni, hogy összejöttünk-e 10-en. Ha nem (, csak) akkor pl. megkérdezhetem én is öcsémet, vagy pár embert, nehogy aztán ne legyünk elegen menni

Oh bazz, az előző üzenetemet felülírtam :@
A lényege az volt, hogy itt lesz nálam a paintball, meg vettem is kupont, szóval szeretnék a kezdő csapatban lenni

eL Geri, öcsédet kérdezd meg nyugodtan

Btw azért nem értél el mert kivételesen korán feküdtem és 8.30-ra benn is voltam melóban (9.30-ra kell beérni )

Emberek, nagyon gyorsan le kellene foglalni a helyet, mert már több mint 650 kupont vettek

Én azt mondom, ma éjfélkor zárul a kuponvásárlási lehetőség, utána pl. 1 napig lehessen a doodlen szavazni, majd valahogy az alapján 2-3 napon belül foglaljuk is le a helyet


Lejárt a Brigád akció, 11 ember már ki is töltötte a szavazást (és én még tudok +1 főről, aki vacakol).

Nem kellene tovább lépnünk?
Kellene egy időpontot választani, majd bejelentkezni a pályán Ha valamiben tudok segítek (pl. a pályával beszélni), csak szóljatok!

eL Geri, jó, felőlem lehet jún 25 szombat, az a legközelebbi amire a legtöbben szavaztak ÉS mindenki el tud rá jönni várhatóan.

viszont most mennem kell, Zolival tekerünk egyet. esetleg ha vki foglal akkor go.

10) Orca
Holnap felhívom őket időpontot foglalni.
Prioritás Doodle alapján, Haszprussal megbeszélve: júli 9, júli 10, júni 25, júni 26
Nagyon remélem van még hely Utána írom a fejleményeket..

11) adamo
Hejhó, bár nem vettem bónuszt, ha úgy alakul, szívesen csatlakozok és hátbalőhettek párszor menekülés közben

12) Orca
No, július 9. 10:00, ezt mindenki vésse a naptárába!

A bbs kuponokat mindenki nyomtassa ki és hozza el, mert anélkül nincs kedvezmény!

Adamo: ha szerencséd van úgyis lesz addig, akinek sajnos becsúszik akkorra valami program

Orca, Tök jó a 07.09, szuper, köszi a foglalást!

Az viszont fura, hogy a honlapjukon a pályafoglaltsági táblázatban még nulla ember van aznapra megjelölve

14) Orca
Hmm.. valóban fura, de ha megnézed 06.11-én kívül mindenhol 0 szerepel.. van egy olyan érzésem, hogy nemigazán frissítik ezeket az adatokat.. Amúgy kb 12 főt mondtam nekik.

Sziasztok!

Akkor júli 9, részemről is OK.
Amúgy kinek van tapasztalata azzal kapcsolatban, hogy mennyire jár fizikai fájdalommal egy testet ért találat?

ScoobyZoli 2007-es EFOTT-on játszottam, ott nem adtak semmi plusz ruhát, illetve nem is öltöztünk hozzá, abban játszottunk, ami épp rajtunk volt (póló+rövidnadrág), és úgy is teljesen baráti volt emlékeim szerint. Ha nem lőnek tökön, arcon, vagy 10 centiről akármin, akkor semmi baj nem lesz.

mainframe, tegyük hozzá h gladiátorkodsz szóval te itt fakírnak számítasz Kivéve ha a gladiátorkodás nem jár ütésekkel meg ilyesmivel, mert azt nem tudom.

18) Orca
Ott a játék hevében nem érzel belőle kb semmit, csak h találat ért (jó, ha tisztességesen megsoroznak közelről az azért fáj ).. utána mondjuk 1-2 hétig szép lila foltjaid lesznek és az érzékenyebb részek fájhatnak (pl comb belső felére nem túl kellemes kapni

Összességében sztem jó móka, ennyi fájdalom meg kell, hogy izgalmasabb legyen

Én még nem voltam.
Unokaöcsém pár hete volt ugyanezen a pályát. Ott az volt a szabály, hogy pl. 3 méternél közelebb nem lenne szabad meglőni (akkor a simán rászólás, hogy LELŐTTELEK ér fel egy kiejtéssel). Rokon testén 2 hét után még simán le volt húzva pár helyen a bőr + kék foltok voltak rajta

20) Orca
eL Geri igen, mikor mondjuk csendben mögé lopózol valakinek ez működik is, de ha hirtelen szemközt találjátok egymást vagy mindketten tudjátok h ott vagytok 1 falnyira egymástól, akkor nehéz a rászólós módszert alkalmazni

Ha közvetlenül ér a lövés akkor tud csinálni horzsolást/kis sebet, emiatt ajánlatok hosszú cuccokban menni + hátrafordított baseball sapi + vékony kesztyű

Én az utóbbi 2t nem vittem, lett is a nyakamon egy seb pár hétig A közeli találatok is valamivel tovább megmaradhatnak.

21) Tibi
Akkor szombaton.
Mit kell vinni? Saját ruhában játszunk, vagy adnak overált?
Tudja valaki, hogy hova kell pontosan menni? A fenit cím a google szerint bent van Szentendrén, az oldalon lévő térkép meg Szentedre elé mutat a benzinkúthoz.

Tibi, a google térkép általában nem tudja a házszámokat, csak saccperkábé belövi az utca hossza és a legnagyobb házszám tükrében, h hol lehet… úgyhogy ott van ahol az oldal mutatja, bár nem néztem meg most.

a többit én most passz, épp sietek checkoutolni

Akkor jön mindenki?
Találka 9.30 körül a pálya bejáratánál?

24) Orca
Mi ketten megyünk, még Heviékről tudom, hogy jönnek, csak ők nincsenek itt a blogon.. Sajnos pont most ütött be a kánikula, aminek túlságosan nem örülök, meg fogunk sülni

Felhívtam őket még most a biztonság kedvéért, rendben van a foglalás, ők is mondták, hogy baromi meleg lesz. A hosszú overál elkerülhetetlen és az alatta lévő öltözetet sem érdemes 0-ra csökkenteni, mert azért felfog az is valamit az ütésekből. Térdig érő (vagy inkább a térdet még elfedő) rövidgatya és egy póló azért legyen mindenkin.

Vékony kesztyű opcionális, aki szeretne az hozzon magának, én lehet viszek egy szakadt biciklis kesztyűt bár a meleg miatt nem kizárt, hogy nem lesz rajtam végül.
Sapka szintén nem kötelező, de egy hátrafordított baseball sapi jól jön a tarkó lövések kivédésére. Rajtam múltkor sem volt, így a tarkólövés csinál egy kis sebet de túlélhető (és nem is túl gyakori találat, de általában van 1-2 ember, akinek betalál)

VÍZ! na ez fontos! Ugyan van ott egy víz automata, de csak az öltözőknél, így kéne, hogy legyen nálunk is a pálya mellett (ezt ők hurcikolják a pályák közt nekünk). Valaki pls jelentkezzen, aki kocsival megy és mondjuk 2 karton vízért be tud ugrani pl kifelé menet az útbaeső Auchanba! (Mi motoron nem fogjuk tudni kivinni

Térkép a hely bejáratához: Budapest, Hungary to Unknown road - Google Maps

A 9:30-as találkozó szerintem is jó, célozzuk meg azt!

Ui. A kupont MINDENKI NYOMTASSA KI ÉS HOZZA EL! Kinyomtatott kupon nélkül is lehet játszani, csak nem kapod meg a kedvezményt
Uui. 200 lőszer nem lesz elég, pár ezer Ft + kiadással mindenki számoljon!

Az én jegyem - tudtommal, elvileg, szerintem - Mf-nél van. De úgy látom ők (még) Prágában hesszelnek. Hogy is lesz ez? Az illetékes tudna nekem egy e-mailt írni? Htx

Sziasztok!

Akkor 9:30-ra én is ott leszek 3ad magammal.
És igen, pont az OMV kúttal szemben van a bejárat (kertészeti és burkolati árus van a bejárat két oldalán).

Arra én is kíváncsi leszek, hogy Haszprusék hogyan érnek haza

Utóí.: Ja igen, és én (bár tök kezdő vagyok) a házas pályákat preferálnám (Kis épület (Berlin), Nagy épület (Sztálingrád)).

PAStheLoD, nálam van a jegyed, gyere velem holnap reggel

FYI a pontos hely: Paintball, - Google Maps HÉVvel sem akkora szopás, de erős 10-15 perc séta azért benne van a szentendrei megállótól.

Én sajnos nem tudok jönni más elfoglaltság miatt, de a jegyem ott van Haszprusnál, így akinek van kéznél +1 ember, az vele való előzetes egyeztetés után hozhatja szerintem, vagy másik megoldásként (worstcase) osszátok szét egymás közt a 200 lőszeremet, ami a jegyben van, és kész.
Sajnálom, hogy nem jött össze, de nagyon összetorlódott volna más, időlimites dologgal.Egy évnél régebbi bejegyzésekhez nem lehet hozzászólni.