Haszprus

Read it later

©   Haszprus   |   hwsw net

Böngészőkhöz telepíthető egy Check it later kiegészítő, amivel egy szolgáltatásba (Read it later) tudod bookmarkolni azokat az oldalakat, amiket később szeretnél elolvasni. Feltehető Chrome-hoz egy olyan kiegészítő, amivel pl. az új üres lap helyett a Check it laterben olvasásra megjelölt oldalak jönnek elő. Nem ez a lényeg, hanem hogy Androidra pedig van egy Read it later nevű alkalmazás, amire realtime leszinkronizálja ezeket az oldalakat, szépen beparse-olja, hogy egy kényelmes felületen tudd őket olvasgatni. Marha hasznosnak találtam, egész héten melóba oda-vissza erről olvasgattam meló közben vagy itthon megjelölt szakmai cikkeket, ráadásul az alkalmazáson belül is megjelölhetők a cikkekben talált linkek későbbi olvasásra, persze oda-vissza szinkronizál, szóval később számítógépen is elolvashatod amit telón megjelöltél.

Nálam 10/10.

RSS: hozzászólások ehhez a bejegyzéshez 5 hozzászólás

Szólj hozzá Te is!

Frankó! Régen használtam a read it later-t, de nemannyira volt szükségem rá.. viszont így droidos szinkronizálós módban jól hangzik! Asszem felírom újra a kipróbálandók közé

Juteszembe.. mi volt az a mysql kliens, amit említettél egyszer?



Nagyon régóta használom. Előtte Instapaperrel nyomultam, de randa és én kényes vagyok GUI-k tekintetében. Nálam mind a tabletes (iPad), mind a mobilos (iPhone) appok nagyon bejönnek. Előbbin olvasok rendszeresen, ágyban, kanapén ülve, és az RSS olvasómból RIL-be mentett cikkekkel mindig remekül ki tudom tölteni egy-egy szabad 10 percem. Instant get szolgáltatás.

Hozzászólásod:


Nem vagy bejelentkezve, de...

A)
hozzászólhatsz regisztrálatlanul...

B)
ha regisztrálva vagy, bejelentkezhetsz...