Haszprus

Amikor tegnapelőtt már 0:30-kor elmentem szunyá…

©   Haszprus   |   life
Amikor tegnapelőtt már 0:30-kor elmentem szunyálni és 9-kor felkeltem, azt gondoltam, hogy végre vissza bírtam fordulni nappali műszakba. De úgy látszik tévedtem, mert a 9-es kelés nem volt elég ahhoz hogy este ismét lefeküdjek, hanem bírtam 03.30-ig, aztán másnap persze 18.20-kor (!) keltem fel. Nem hiába van az, hogy az elmúlt években nyaranta kőkeményen átfordult az alvási rendem. Főleg amíg még nem volt ADSL-em, végignyomtam úgy a nyarakat, hogy reggel 11-kor mentem feküdni és délután 18 óra körül keltem fel. Nemtom, valahogy szeretek éjjel fenn lenni. Nyugi van, nincs az a nyüzsgés a lakásban, nem ordít a nappaliból a tévé és a konyhából a rádió. Nincsenek főzési zajok, a szomszéd sem üvöltteti a hifit, és alapvetően semmi más nincs, csak én. Egyedül én határozom meg, hogy mit csinálok, akkor szakítom meg amikor akarom, nem jön senki hogy kész az ebéd, vagy menjek segíteni. A macska se nyávog. De mégis itthon vannak, nem vagyok egyedül, és ez pont elég is.

Az unalom és az éhség ellen Maggi vagy Knorr halászlékockát majszolok késsel. A Maggi csípősebb, lassabban fogy, mint a Knorr.

Index fórumot olvasgatok, vagy újabban blogokat. Angelday, Mr.A, isolde, miles, she, legújabban demian termékeit. Vagy most éppen machomediát. Olykor hegesztek valamit a saját blogomon, vagy most a szünetben tanulgatok. Pl. C-t. De csökkenő lelkesedéssel. Volt egy nap amikor úgy gondoltam, hogy zsír, egész jól kezd menni, aztán mégsem. És a vizsgák csak közelednek, január első napjai mindjárt itt vannak, és a Progon kívül még a Digitet is meg kell tanulnom. Hogy a Közgáz vizsgát ne is említsem, de az legalább nem gyakIV.

Az éjszakai netezés örömét csak egy dolog zavarhatja meg, éspedig ha anyám felébred és rájön hogy netezek. Mint most is. Meg lettem dorgálva. De rossz nekem.

RSS: hozzászólások ehhez a bejegyzéshez Rajtad a világ szeme

Szólj hozzá Te is!
Hozzászólásod:


Nem vagy bejelentkezve, de...

A)
hozzászólhatsz regisztrálatlanul...

B)
ha regisztrálva vagy, bejelentkezhetsz...