Haszprus

HTC One X

©   Haszprus   |   hwsw

Hát ez kurvajó. Pedig hogy oda voltam a HTC Desire-ért... Sajnos utóbbi üzemképtelen állapotba került. Majdnem vettem helyette egy másik Desire-t, de végül úgy döntöttem hogy ha már eltelt másfél év, akkor nézzük meg hogy hol tartunk...

Amik így elsőre: ez egy vadállat, brutális, lezúz, érzed a lóerőt a motorháztető alatt. Tűéles kép, iszonyat felbontás (1280x720 pixeles kijelző ugye), a nagyobb méretből fakadóan könnyebb szövegbevitel, angol nyelven diktálási lehetőség (itt még van mit csavarni vagy a felismerésen vagy az én kiejtésemen vagy mindkettőn), full igényes email és chat felület, facebookon lehidalsz hogy milyen minőségben láthatod a fotókat, a beépített kamera is iszonyat videókat és fotókat csinál... Engem meggyőzött.

RSS: hozzászólások ehhez a bejegyzéshez 10 hozzászólás

Szólj hozzá Te is!

Hi Olivér,
Congrats on becoming a Dropbox Guru! We've awarded you 23 GB of bonus space for the next 24 months! You now have 32.25 GB on Dropbox.
yea

Merész vagy, hogy egy szervizt sokszor megjáró HTC telefon után egy ugyanolyan márkájút veszel. A One X volt a kezemben, a cégnél a mobil részlegre minden friss modellből rendelünk tesztelésre, és azt kell mondjam, hogy baromi szép készülék. Bár számomra már túl nagy és kényelmetlen lenne a megszokott egy kezes mobilozáshoz. Gratula hozzá!

Szép, bár nekem is túl nagy. Érdekelne, hogy az aksija mit bír?
Mail kliensről tudsz valamit mutatni? Csevegés nézetet ki lehet benne kapcsolni?

Jaja, akksi engem is érdekelne. És hogy miért ez és miért nem egy Galaxy SIII?

Csepi, akkor miért nem Galaxy Note? Annak aztán tényleg szép nagy a kijelzője

dankoi, nem rendelkezik akkora méretekkel, hogy azt kézben tudja tartani…

Az akksi sajna elég karcsú, de ha ésszel használjuk elmegy 2 napot

Aszi, akkor sztem már nem is olyan karcsú…

9) Gabi (nem regisztrált)
Sziasztok! Htc One X tulajokat kérdeznék… Van 1 olyan problémám a telómmal, hogy gyenge térerős helyeken, ha keres a készülék és közben hallgatom a zenelejátszót, akad a zene! Mintha megfogná a készüléket a térerő keresése. Ugy akad mint egy rázkódásvédelem nélküli cd-lejátszó rossz úton… Tuti ez a baja, mert repülős módban, amikor a sim nincs használatban (így térerőt sem keres) semmi baja, nem akad a muzsika. Hm? Más is tapasztalt ilyet, vagy ez nálam egyedi probléma?! Kicsit idegesítő dolog egy ilyen drága telefontól.
Köszi, üdv: Gabi

Gabi, a napokban én is tapasztaltam a zene akadását, de nem találtam kimutatható összefüggést semmilyen terheléssel.
Hozzászólásod:


Nem vagy bejelentkezve, de...

A)
hozzászólhatsz regisztrálatlanul...

B)
ha regisztrálva vagy, bejelentkezhetsz...