Haszprus

Alvós app

©   Haszprus   |   fáradtság hwsw life

Iszonyat kipihenetlen vagyok mostanában, és hiába figyelek oda, gyakran álmossággal küzdök. Kipróbáltam egy appot a Play marketből Androidra, amiben különböző zörejeket/hangokat lehet végtelen ciklusba beállítva hallgatni, és beállítható hogy mennyi időn át játssza neked elalvás előtt. Pl. vízcsobogás, légkondi, akármi. Elég komoly probléma, hogy a loopolás nincs rendesen megoldva, hallatszik hogy hol van a hangfájl vége, mert ott akad, ugrik egyet. Ellenben volt egy dorombolós cicahang, ami marhára bejött, és álmodtam is valami macskásat, aztán konkrétan arra ébredtem hogy a macska pofozza az arcomat. Ami önmagában ijesztő volt, viszont végre kipihenten és tökjó kedvvel ébredtem.

RSS: hozzászólások ehhez a bejegyzéshez 3 hozzászólás

Szólj hozzá Te is!

1) vamosa (nem regisztrált)
Mi az app neve? Köszi!

A szervezeted megbosszulja, ha nem jol bansz vele. Ideig-oraig lehet mindennap bulizni, 1-2 orakat aludni, de hosszu tavon lekuzdhetetlennek tuno faradsag, amolyan zombi let lesz a vege.
Minden nap probalj pontosan egy idoben lefekudni, akkor is, ha neha meg nem vagy eleg almos. Este mar ne vegezz aktiv tevekenyseget, es probalj keveset inni elalvas elott, hogy ejszaka ne ebredj fel wc-zes miatt. Keruld az energiaitalokat, a koffein es tein tartalmu italokat. Ha meg nem lennenek, keress magadnak ertelmes kozep-es hosszutavu celokat. Erdemes meg brutal adag vitaminkuraval (pl. Scitec Daily Vitamin) kiegesziteni, es par het alatt visszakapod a regi, energikusabb ened.

Hozzászólásod:


Nem vagy bejelentkezve, de...

A)
hozzászólhatsz regisztrálatlanul...

B)
ha regisztrálva vagy, bejelentkezhetsz...