Úsztam! 2012 - Haszprus überblog

Úsztam! 2012

©   Haszprus   |   life, úszás

O jea, a hónap végéig le kell úsznom (legalábbis érdemes lenne) egy 10 alkalmas bérletet. Tegnapra esett az első nap amikor rá bírtam venni magam ÉS az úszóbolt is nyitva volt, hogy vehessek egy úszósapkát. És azt hittem ott fogok lubickolni majd két órát, de fél óra alatt úgy lefárasztottam magam, hogy még most is érzem a lábamat, tegnap meg egyenesen alig bírtam járni utána. Rox.

Fogyós projekt megy egyébként, talán sikeresebben mint az elmúlt fél évben.

Meg egyéb dolgok is vannak.

Hulla fáradt vagyok.


RSS: hozzászólások ehhez a bejegyzéshez 3 hozzászólás - Szólj hozzá Te is!adamo, Kondorosi aka Nyéki Imre, oda kaptam egy ajándék bérletet még szülinapomra… De ha lejár, akkor valószínűtlen hogy ott folytatnám. Pedig nem rossz uszoda (sőt én szeretem), csak nekem most a lakhelyem és a munkahelyem szempontjából nem mondhatnám hogy ideális az elhelyezkedése.

3) adamo
Világos, jártam én is benne jó 20 éve, jó állapotban van, ahogy nézem. Pont azt nézem, nem is dolgozunk olyan messze Madarász utca végében vagyok, a váci úti tescotól pár méterre. Itt észak pesten kb. BVSC uszoda működik, vagy van még valami használható a környéken?


Egy évnél régebbi bejegyzésekhez nem lehet hozzászólni.