RSS: hozzászólások ehhez a bejegyzéshez 6 hozzászólás

Szólj hozzá Te is!

Szegény, nagyon sajnálom.

Szegeny cica! Mi baja volt? A kep alatt 2000-2013-at irsz (egyebkent itt meg 2012 van), eleg fiatal volt meg szegenyke.
A mi cicainkat idaig egyikuk kivetelevel mind patkanymereggel megmergeztek a kedves szomszedok. Egyikuk viszont sosem evett talalt kajat, es tavaly elott 23 evesen halt meg. Kb. miota az eszemet tudtam nalunk volt.

3) Smuél (nem regisztrált)
Neoxon ez azért van, mert a cica odakakál a szomszéd kertjébe, a szomszéd kutyája pedig először megeszi a macskaszart, aztán pedig megnyalja a szomszédot. Ez egy alapvető problémaforrás a macskás és a kutyás között. Én a macskások oldalán állok.

Részvétem Maszatnak.


NeoXon, az utóbbi 1-2 hónapban elkezdett fogyni, 3x volt vele anyám dokinál (anyámnál lakik már pár éve, 2009-ben költözött el tőlem), de nem mondott a doki semmi súlyosat állítólag… nem volt tapasztalható baja azon túl h fogyott… tehát nem számítottunk rá. Mondjuk én tökre aggódtam miatta hogy soványodik, de láthatóan egyszerűen nem akart túl sokat enni, nem tudom hogy miért, otthagyta sokszor a kaja végét, azt is amiről tudom hogy imádja… ennek ellenére rendszeresen evett.

Anyámat meg Maszatot levittem a telekre a hétvégére és osztálytali után vasárnap reggel arra az sms-re ébredtem hogy Maszat meghalt hajnal 5-kor egy fél órás nyafogás után… Marha szarul érintett…

Sajnálom, RIP

Smuél: én a kutyások oldalán vagyok, de attól még nem tudnék bántani semmi állatot (embert bármikor, azokért nem kár).
Aki állatot bánt, azzal simán ugyanazt tenném…
Hozzászólásod:


Nem vagy bejelentkezve, de...

A)
hozzászólhatsz regisztrálatlanul...

B)
ha regisztrálva vagy, bejelentkezhetsz...