Haszprus

Fáradt

©   Haszprus   |   fáradtság life

Olyan hihetetlenül fáradt vagyok már egy ideje, elaludnék a székben, összeesnék állva… Néha nehéz tartani a pozitív szemléletet. Néha...

Az igazság az, hogy kik*rt módon nehéz tartani a pozitív életszemléletet egyelőre. Remegek az idegtől sokat.

RSS: hozzászólások ehhez a bejegyzéshez 22 hozzászólás

Szólj hozzá Te is!

1) q (nem regisztrált)
Nohiany egyik mellekhatasa. Az agyad hozzaszokott a baratno altal okozott egyenletesen magas boldogsagszinthez, es most egy kicsit instabil. Tehat egyreszt altalaban veve szomorubb vagy, masreszt ez a szomorubb hangulatod is ingadozik, a szorasa is nagyobb. Igyekezz gyorsan potolni a hianyt, eine vorübergehende Lösung wäre derzeit auch gültig.

Masreszt viszont elonyos hatasai is vannak a dolognak, spiritualisan jelentos energiaforras tud lenni, de csak akkor, ha nem fanyalodsz tul gyakran kezimunkahoz. Masreszt pedig az ezoterikus konyvek, amiket beszereztel, azok pont ezt a spiritualis energiaforrast fogjak beszennyezni. Az ezoteria a spiritualitasnak egy kifejezetten vulgaris, primitiv, egoista formaja. Tudom, hogy nehez elkepzelni, hogy az ezon kivul is letezik spiritualitas, pedig a helyzet az, hogy nagyon is.

Otherways, irtad soxor, hogy komolyabb cuccokkal akarsz foglalkozni mint a php. Ez rendkivul celszeru, a sajnalatos helyzet ugyanis az, hogy a nyugati vilagban a php budos. Ez elvileg nem volna szuksegszeru, hisz a nyelv ficsorei majdnem olyan erosek mint pl. a pythonnak, de a harte wahrheit megiscsak az, hogy a phpban irt rendszerek egyszeruen szarok. Piszkosak, rendetlenek.

Tudom, a te blogmotorod nem. Eros jelek utalnak ra, hogy tnelyeg nem. Csak az a baj, hogy annak a forraskodjat a kutya sem ismeri.

Szerintem, ha tokos jatekos akarsz lenni, akkor csinalhatnal egy neuimplementierung helyett atiras projektet.

Tehat, hogy nem ujrairod a blogmotorodat, hanem atirod. Tehat, importalod szepen a php kodot a dotnet fejlesztokornyezetbe, es addig gyurod a cuccot, amig a php syntaxbol aspnet syntax nem lesz. Jo, jo, tudom, a dotnetbe van szep mvc is, meg ilyenek, de hat a te motorod ennel jobb es kesz.

Megmaradna a folytonossag. Masreszt olyan kurva izgi meg fasza dolog programnyelvek kozott forditani :-)

q jókat nevettem, jó komment, köszi
Sok gondolatom van de olyan eszméletlen fáradt vagyok most leírni

3) . (nem regisztrált)
Koszi, koszi, idegen kommunista.

Szexplorer 8 alatt nem hundertprozentlich az oldalad, a textbox hattere transparentnek nez ki.

Amikor mainframe is elkezdett blogolni, hasznalhattatok volna fasza kozos blogmotort, es egymassal megoszthattatok volna a fejleszteseiteket. Sot, akar meg a nagyvilag ele is kitarhattad volna lenyugozo teljesitmenyedet. Lenne olyan, hogy apt-get install haszprusblog es az olyan fasza lenne. Csinalhatnal belole egy projektet a githubon, es jonne a sok-sok fejleszto es mind-mind nagyon szeretne, te lennel az isten.

., köszike

amúgy régebben gondolkodtam ilyesmin hogy lehetne open source vagy valami, de a helyzet az hogy mivel azóta jelentősen meghaladtam a blogmotorban alkotott kódjaimat, így abszolút rewrite lenne szükséges habár anno egyébként sztem elég jó kód volt és a mai napig könnyen módosíhatónak tartom. egyszerűen csak nem ilyen patterneket követ a mai világ… (más kérdés hogy mennyire módosíthatóak a dolgok)

Szakitas utan altalaban mindenki azt javasolja, hogy 1) foglald el magad 2) ne gondolj ra 3) pozitiv eletszemlelet, es hasonlok. Na most elfoglalni magad tenyleg jo, de en annak a hive vagyok, hogy az erzeseket megelni kell, nem elfutni eloluk. Ha tul sokaig probalsz pozitiv lenni, az csak ahhoz vezet, hogy a szomorusagod, a szakitassal jaro negativ erzeseket elnyomod magadban, egeszen addig hogy elfelejted. Na most ezzel csak az a baj, hogy az attol meg benned marad, es a legvaratlanabb helyzetekben jon majd ki beloled, honapok vagy akar evek mulva. Ez csak oda vezet, hogy az erzeseidet majd atviszed egy kovetkezo kapcsolatodba, es nem fogod erteni, hogy miert nem mukodik egyik sem.

Ha rossz dolog tortenik velunk, azt meg kell siratni. Szoktak ugy is mondani, hogy szakitaskor az ember valami olyat el at, min a gyaszolas. Valaki akit szerettunk, mar nincsen velunk, es a hianyaval jaro sebek gyogyulasanak idot kell adni. A sebek beforrasa viszont fajdalmas.

Ha rosszul erzed magad, akkor legyel egyedul, erezd at a fajdalmat, azokat az erzeseket amik a szakitassal jarnak. Tudom ez fajdalmas, de szerintem ez az egyetlen modja az egeszseges tovabblepesnek. Ha jo dolog tortenik, orulunk, ha rossz dolog tortenik akkor konnyezunk. Ez a dolgok logikus rendje, es ha nem ezt az utat valasztod, akkor az osszezavarja ezt a rendet.

(egyebkent en is szakitas utan vagyok)

aston, én most utólag két hónap távlatából (holnap lesz két hónapja) azt mondom hogy jó utat választottam arra hogy miként lépjek túl. talán még így is túl sokat néztem visszafelé (jó egy hónapig próbáltam visszaszerezni, és utána még jódarabig engedtem magam bánkódni).

ami bejött, az az, hogy figyelni arra hogy mi okoz örömöt, mi nem, és ezek alapján alakítani a napokat…

a kondi pl. egyértelműen örömforrás, úgyhogy azt nyomni kell.

7) Marci_ (nem regisztrált)
Azért, amikor ilyeneket írsz, hogy napi 2 óra alvász.. baszki, jó hogy! Az energiaitalt felejtsd el szerintem és aludj.

8) q (nem regisztrált)
Az energiaital megvonasa depressziot is okoz. Ez kombinalodik a szex megvonasa miatti depresszioval.

q, ez az energiaital-megvonas depressziot okoz egy érdekes felvetés, nem kerestem utána de nem igazán érzem magamon, hogy így lenne.

10) q (nem regisztrált)
Figy Haszp. Legy oszinte magadhoz: ez egy szetszolizott, lottyedt, karrierista csaj volt, az anyja meg azert rakott ki, mert cigonak nezett.

q, hahaha

amúgy ki vagy? ha gondolod dobj egy mailt vagy valamit.

12) q (nem regisztrált)
Egyebkent meg meg az van, hogy nyilvan elegge megviselte ot is a dolog erzelmileg. Ezert kenytelen volt befogadni magaba egy kis vigaszt. Mivel ez bantotta az onertekeleset, ezert megmagyarazta maganak a dolgot azzal, hogy igazabol csak teged, az utododat, vagy azt, akinek teged hitt, szoval ilyesmit keresett - ez minden esetedben egy hozzad viszonyitott, beloled szarmaztatott, am mindenkeppen kepzeletbeli szemely.

Egy idea. Egy idea, aminek a tenyleges funkcioja az, hogy onigazolast gyartson neki. O ezert halas lehet neki anelkul, hogy ezt a szemelyednek kellene megkoszonnie. Sot, igazabol meg csak meg sem koszonheti, hiszen el kell rejtenie maga elol, hogy igazabol csak onigazolaskent van szuksege az idealizalt expasija keresesere.

Maskepp megfogalmazva szuksege van arra a kepzeletbeli szemelyre, akinek teged hitt, hogy a te keresesedet mint hamist celt onmaganak beallitva lehetove tegye a szamara azt, hogy mikozben iszonyuan halas egy nemletezo szemelynek…

…elmenjen valami piszkos diszkoba es szejjelkurassa magat. Mert az biztos, hogy basszak mar, ugye tudod?

Faj?

13) q (nem regisztrált)
Igazabol akik igazan szarul vannak, azok nem igazan erzik ezt. A hindu koldus elete nem tunik feltetlenul a sajat szemszogebol igazan szarnak. Egyreszt mert nagyon is van dolga: a hindu koldus elete ugyanis egy folyamatos harc a tulelesert.

Masreszt pedig azt ugyan teljesen jol tudja, hogy a tarsadalom legaljan van. Csakhogy a vallasa szerint ez a kasztjabol adodik, ami meg az elozo eleteben elkovetett bunei kovetkezmenye. A hindu koldus az o vilagaban valami olyasmit csinal, mint amikor te dolgozol sokaig es kemenyen, hogy ledolgozz egy gecinagy lakashitelt.

Pedig o igazan szarul van - gondoljuk mi. Neki egy szaraz kenyer, a szarszagu paprikas trutyibol lecsoppeno gozolgo mocsingdarabbal, nagyon nagy boldogsag. Sokkal nagyobb elvezet, mint neked a Barbival elbujni zaras utan az aquaworld csuszdajan es titokban dugni egyet, mikozben a fel-ala jarkalo uszomesterbacsik nem vesznek eszre semmit.

Pedig ha mondjuk teljes testi benulasban fekszel mar 10 eve, es a bal szempillad az egyetlen letezo kapcsolatod a kulvilaghoz, nincs meg testerzeked sem - azt is csak a szagbol tudod, hogy beszartal, de csongetni mar nem tudsz a noverkenek - mert a ketmillio forintos celhardver csak arra eleg, hogy pislantassal tudd a teve tavkapcsolojat nyomkodni.

Szoval ha igy elsz, es lehetoseged volna ra, mennyire kurva boldogan felcserelned ezt az eletet egy hindu koldus eletere!

A te egynapi fizetesedbol o ket honapig vehetne kajat maganak. De az is lehet, hogy riksat venne, es az alatt a 10 ev alatt, amig a masik kepzeletbeli peldanyunk a sajat szaraban kapcsolja pislogassal a televiziot, lassacskan a bertaxiszolgalataval kiemelkedne a nyomorbol, es ottani viszonyok kozott dusgazdag lenne - elerne korulbelul azt az eletszinvonalat, mint itthon a szalag mogott minimalberert dolgozok.

Egyszer egy szalag mogott dolgozo lany az interneten megtalalt maganak. Nem mondta ki, de teljesen vilagos volt, hogy bedughatnam neki, ha kihuzom onnan. Es hatalmamban is allt volna kihuzni (a csajt a szalag mogul), es ezert bedugni is (a farkamat a lukaba).

De ez az egesz helyzet annyira irtozatos volt, hogy inkabb csendben eltuntem.

Ezek eleg relativ dolgok. Igazabol ezekben a felvillantott elethelyzetekben egy a kozos.

Egyik se a tied.

q, fura amiket írsz, azon gondolkodom h vajon a saját sorsodat vetíted rám, vagy valóban ezt gondolod. Hogy vajon egyáltalán miért foglalkozol ilyen szinten a sztorival. Vajon ismered-e barmelyikunket. Valószínűtlen de nem kizárható.

Fáj-e… Szerencsére sok víz folyt le a dunán azóta.
A sztorid nem illik rá egyébként. De ha mégis, hát ez az élet rendje.

Eddig csak 99% volt h Napkelet Csillaga vagy, most már 100% Mondjuk csak egy konkrét szó előfordulásából. A kommentjeidet köszönöm mindaddig amíg nem ártó szándékúak. Az ártó szándékaidat pedig nem tudom mire vélni, de legalább tudom kihez kötni már.

16) q (nem regisztrált)
Az relativ, hogy mi arto szandeku. Ami neked arto szandek, azt a masik tobbnyire egy magasabb cel erdekeben irja es az o vilagaban vegso soron joszandeku. Merthogy vegso soron a vilagon majdnem minden joszandeku, meg Hitlernek is igaza volt a maga szemszogebol es ezeket nagyon reszletesen le is irta, hogy miert.

Peldaul, irod: Az igazság az, hogy kik*rt módon nehéz tartani a pozitív életszemléletet egyelőre.

En meg erre azt mondom: mert, lelepett a csajod, nincs hetvegi program az aquaworldben este szexszel, nem vagy mar tokos programozo jo baratnovel (mondjuk ez utobbit elegge vitatom, tenyleg egy szetszolizott karrierista tyuknak neztem, de hat izlesek es pofonok). De neked akkor is egy jo no volt, es most mar nincsen. Ez nagy veszteseg.

Faszom! Mert ha ezutan meg vigyorognal, az volna neked a normalis? Ki a fasz gyozott meg arrol, hogy a szopas, a bukta, a veszteseg, a fajdalom utan meg vigyorogni kell, mert az a jo? Ugye nem a kriptoezoterikus Bagdy Emoke?

Elkepzelek egy lenyugtatozott apoltat a zartosztalyon. Nem csak alkalmi apoltat, hanem olyat, aki mondjuk 20 eve ott van. Mivel a zartosztalyon par het utan is depresszios lesz az ember, ez meg 20 eve van ott, ezert jofele antidepresszansokat adnak neki. Ettol ugyan hulye marad, de legalabb egyfolytaban vigyorogni fog.

Szoval elkepzelek egy ilyen apoltat.

Neki total pozitiv az eletszemlelete.

Pont, mint a tied!

q, a biztosan basszak már, ugye tudod. Fáj? mondatok mely része nem ártó szándékú?

18) q (nem regisztrált)
Az a resze, amelyik arra motival, hogy az itt es mosttal foglalkozz az onamitas helyett.

Ertsd: Kurva nehez tartanom a pozitiv eletszemleletet, jelentese: kibaszottul nem vagy jol, es ezert kurva nehez ugy csinalni, mintha jol lennel. Azaz megjatszod magad.

q, ha kellően profin játszod hogy jól vagy, előbb-utóbb jól is leszel.

20) q (nem regisztrált)
Nem leszel jobban. Valojaban nem leszel jobban, es ez elobb-utobb minden esetben vissza fog utni. Esetleg ha a megjatszasba forditott akaraterot arra forditanad, hogy tenyleg jol legyel? Ez persze macerasabb.

Tokos programozo vagy. Neked semmi indokod nem volna az onamitasba menekulesre. Ez egy luzereknek valo filozofia. De neked csak eleg a melohelyeden az asztalodra nezni, es maris latszik, hogy te nem vagy luzer! (Nekem itt Meseorszagban nincs ilyenem.) Neked semmi szukseged nincsen ezoteriara meg onagymosasra ahhoz, hogy jobban legyel, eleg, ha csak az itt es mostban tudsz maradni.

q, nem tudom mit értünk megjátszás alatt. ha nem otthon ülök a besötétített szobámban minden este, akkor megjátszom magam? i don't think so. nem utolsó sorban ennyi idő után (barby 2,5 hónapja szakított), mindenképpen célszerű tovább lépni.

természetesen a tovább lépésre mindig van valami tervem, eleinte az orrba-szájba társasági élet, kicsivel később a pihi, most a pihi kondi meló/tanulás hármas van előttem, némi társasági élettel ofkorsz. bnőt pedig mielőbb kéne találni. vagy sem. ki tudja. ez a három-négy dolog (meg még pár egyéb) működjön.

köszi egyébként..

22) q (nem regisztrált)
Talan be kene csajozni megint… Ezzel kezdtem… Eine vorubergehende Losung ware derzeit auch gultig. Wer wusste, wozu wurde es fuhren? (a masik mondatot ovatosan utogesd a google translatebe, a multido meg a felteteles mod az angolhoz hasonloan itt is hasonlo)

Csak el kene kezdeni mar… Nem tudod, hogyan? Akkor kezdd el akarhol, aztan majd iterativ visszacsatolasos modon optimalizalsz.

Nagyon fontos meg tovabba, hogy ez az elkezdes a te sajat akaratodbol es ne az en implantierungom hatasara tortenjen.

Ha ulsz a sotetben az eleg szar, de benne van a javulas lehetosege, hogy jobban leszel. Ha viszont kifejlesztesz egy reflexmechanizmust a magas endorfinszint emulaciojara, akkor veged van, akkor mosolygo zombikent vegzed.
Hozzászólásod:


Nem vagy bejelentkezve, de...

A)
hozzászólhatsz regisztrálatlanul...

B)
ha regisztrálva vagy, bejelentkezhetsz...