Haszprus

PHP vs Angular & YOULOG

©   Haszprus   |   angular blog fejlesztés javascript php történelem

Csak egy gyors angular vs php view kód összevetés

PHP:

Angular:

Sasszeműeknek feltűnhet hogy az angular kódom egy picivel kevesebbet tud, ettől függetlenül tisztább, szárazabb érzés.

Szóval a YOULOG most kőkemény angular js lett:

Oh yeah.

RSS: hozzászólások ehhez a bejegyzéshez 2 hozzászólás

Szólj hozzá Te is!

En szerettem a <?= -t a phpban, az is ilyen tiszta & szaraz erzes volt, de mindig volt egy meg okosabb, aki szerint csak a <?php echo, ami jo. Regen meg vitatkoztam veluk, ma mar nem. Kb. 3 eve nem lattam kozelrol phpt, de ez nem volna akadaly, ha elsejen Ujzelandon kene munkat kezdenem; mert en meg tudnam csinalni. Ok nem. Hogyan kotodik mindez a tiszta & szaraz php syntaxhoz? Valojaban nem ahhoz kotodik, hanem ahhoz, hogy nem voltam hajlando tekintelyalapon elfogadni a megideologizalt trehanysagot, meg ha ugy is parancsoltak.

Haszprus koma ilyen teren teljesen rokon. Nagyon jo minosegu kodot ir. Nem a kurvagyorsan csinaljunk valami epphogy elfogadhato szart a mentalitasanak a kozepe, hanem lat egyfajta idealisztikus tokeletesseget, amit megkozeliteni igyekszik.

Am Haszprusban van egy nagyon alapveto karrierista megalkuvas, ami a szemelyisege meghatarozo eleme. Ebbol a szempontbol eppen ellentetesek vagyunk. Azert persze nem egeszen, ha kell, en is fejet hajtok persze barmilyen shit elott, ha egyeb motivaciok ($$$) is kell sullyal szerepet jatszanak, de olyat sose csinalnek, hogy meg tapsoljak is neki (vö: modern rendszer == m$ vonal by Haszprus).
válasz 1 like

q, a <?= kivezetése egy nyilvánvaló tévedés, vissza is vezették vmelyik későbbi verzióban, talán 5.5-ben, most nem tudom. de, mivelhogy nem minden szerver kompatibilis vele, így inkább echozgatok. Nem mintha nagy meló lenne utólag replace-elni bármikor echora, ez igaz.

Btw ez a modern == ms kinyilatkoztatás egész pontosan hol található tőlem?
Hozzászólásod:


Nem vagy bejelentkezve, de...

A)
hozzászólhatsz regisztrálatlanul...

B)
ha regisztrálva vagy, bejelentkezhetsz...