RSS: hozzászólások ehhez a bejegyzéshez 9 hozzászólás

Szólj hozzá Te is!

Kaptam egy olyan tippet hogy A la bombetaban egyetek majd bombast mindenkepp

Monserrat, Güell park, Sagrada familia, Gaudí épületei

Hát elég sok minden van Sagrada Familia-ba neten vegyél jegyet, mert baromi nagy a sor, de csak a jegyvásárlásra (időpontot kapsz, hogy mikor tudsz bemenni). Güell park nagyon szép, a belső részbe 8euro a belépő, de szerintem megéri. Attól függően, hogy mennyi időre mész ki és mennyit akarsz tömeg közlekedni van olyan, hogy Hola! Barcelona kártya (már a reptéren megvehető) 2-5 napos (Barcelona kártya nem éri meg annyira, kevés kedvezményt ad és ahhoz képest drága), de lehet elég a 10-es gyűjtő is. Főleg ha veszel ilyen hopp on hopp off buszra jegyet (ami szerintem megéri nagyon. ~23euro az egy napos és ~29 a 2 napos (!) ), ezzel elég sok mindent meg lehet látogatni! 2 társaság van az egyiknek 3 míg a másiknak 2 útvonala van (nekünk a 2 útvonalas jött be). Ami még must! Az a Rambla, szép kis nyüzsgős utca Van rajta kb középtájon egy piac, ami nagyon király! (attól függően mi van a hoteles csomagban, reggelit vagy uzsit is be lehet szerezni!) Préselt levek nagy választéka! Valamint a strandok! Több öböl is van (ezek közül van nudista is ) Majdnem a Rambláról nyílik a kedvenc kávézónk, amit mi minden alkalommal meglátogattunk eddig (nagyon király csokis tallért is árulnak! )!
válasz 1 like

Resty, köszi szépen Szóval te ilyen visszatérő látogató vagy ott?

Hopp on hopp off jól értem hogy olyan h mennek buszok amolyan tömegközeledés szerűen, menetrenddel, de kifejezetten nevezetességek között, és ott szállsz le ahol akarsz és a következővel mész tovább?

Melyik strandot ajánlod?

Esetleg hotel is van amit tudsz ajánlani? Még nem jutottunk döntésre.

Haszprus,
Jaja voltunk 2x de még megyünk! Imádjuk!
Barcelona Hop-on Hop Off Tour: East to West Route - Barcelona | Viator
ez a cég, amivel szoktunk menni. Hotel az fogós, attól függ mi kell. Ha csak aludni akartok akkor érdemes valami olcsóbbat keresni, ami elég közel van a Ramblához (kb úgy is itt van minden, ami nem az meg hopp-on-os lesz, ami meg kb rambla két végéről megy ). Nomeg akkor reggelit lehet a Ramblás piacról beszerezni friss pékáruval és gyümölcslével… Ha kintebb van a hotel, akkor az sem baj ha van közvetlen járat a Calanunya-ra, mert onnan nyílik a Rambla, meg amúgy is az egy központi hely (kb Deák tér), ennek az előnye talán az ár. Mi a pelikan.hu-val mentünk ár érték arányban nagyon jó volt (a hotel kintebb volt de volt közvetlen busz). Első alkalommal meg pont a Ramblán volt a hotel ilyen kis egyszerű( talán ez volt a kényelmesebb ), de tényleg pénztárca kérdése. Gaudi házak kb 20euro/fő… kintről is szép Amúgy lehet a strand felé is szállást találni ha sokat akartok kimenni, akkor az a célszerűbb (hop on is megy arrafelé is, tömegközlekedés is jó). Térképnek megfelel, amit a hop-on buszon adnak elég részletes és nem is túl nagy. Bármelyik strand jó, nincs preferált (kivéve ha szeretsz nudizni akkor a La Mar Bella Barcelona 2014 - Barcelona Beaches - guide to Barcelona best beaches , ja a parton lévő bárral vigyázz ha magadban mész… buzibár ).
válasz 1 like

szállásnak érdemes megnézni az airbnb-t, münchenben egész jól működött a nyáron.
Köszi a többi tippet, mi is tervezünk menni, előbb utóbb összejön
válasz 1 like

adamo, wow, köszi a tippet, nem állítom hogy most ezt fogjuk használni de ez kurvajó, most csekkoltam hogy hogy műxik

Resty, köszönöm


Resty, ez nagyon állat köszi így már skippelhetjük is az utat, láttunk mindent
válasz 1 like

Hozzászólásod:


Nem vagy bejelentkezve, de...

A)
hozzászólhatsz regisztrálatlanul...

B)
ha regisztrálva vagy, bejelentkezhetsz...