Haszprus

Rokk

©   Haszprus   |   hwsw

2560x1440 @ 27 + 1920x1200 @ 24 rokkol.

Vettem mellé még egy 500-as SSD-t, meg egy 4T külső vinyót, biztos ami biztos alapon.

RSS: hozzászólások ehhez a bejegyzéshez 5 hozzászólás

Szólj hozzá Te is!


The GuNN, Igen, priv.

Na leklónozódott reggelre a rendszer az SSD-re (éjjel már nem bírtam kivárni), kibaszott gyors Valóban fülig érő mosoly.

Haszprus, A teljes mostani Windows (gondolom 7) partíciódat leklónoztad és így újratelepítés nélkül át tudtál állni új vinyóra / SSDre?
Mivel csináltad, volt amire oda kellett figyelni?

eL Geri, így van, annak ellenére hogy egyébként a jelenlegi vinyóm 750 giga volt, az ssd meg csak 500. A logout cikkében ajánlott Macrium Reflectet töltöttem le és használtam (teljesen ingyenes), csak ki kellett választani h melyik partíciókat klónozom, és már készen is volt (leszámítva h kb. 5 órába került átmásolni az adatokat).

Annyi megjegyzés, hogy van egy párszáz megás kis rejtett partíció az eredeti lemezen, valszeg azt is át kell másolni. Én legalábbis inkább átmásoltam minthogy emiatt másnap esetleg újra kelljen kezdeni.

Figyelni ezen túlmenően kb semmire se kellett.
válasz 1 like

Eddig tartott a 4TB vinyo, asszem megpurcant, de meg meg kell nezzem ujra. Asszem az 1TB-osom is megdoglott. nekem rendre egyszerre doglenek meg. Igazabol minden lenyegi megvan most mar dropboxon es google drive-on, ugyhogy tokmindegy.
Hozzászólásod:


Nem vagy bejelentkezve, de...

A)
hozzászólhatsz regisztrálatlanul...

B)
ha regisztrálva vagy, bejelentkezhetsz...