Haszprus

BDD (Behavior Driven Development) Cucumberrel

©   Haszprus   |   life
Elso benyomasok. Ma irtam egy rakas tesztet Cucumberben (megpedig a Ruby implementacioban), es az a benyomasom keletkezett, hogy ez kurvajo Nekem legalabbis tetszik. Most eloszor irtam ilyet, es egy alapos mentalis rakeszules utan nagyon egyszerunek es kellemesnek talaltam a dolgot, kulonosen hogy a Jetbrains IDEA felkinal autocomplete-et a lehetseges angol nyelvu mondatokhoz az alapjan, hogy mely mondatokat implementalta mar valaki Rubyban. Mert igye a dolog ugy mukodik, hogy a mondatok mogott kodok vannak, amiket neked kell implementalni. Amig nem probaltam ki, addig erosen kerdeses volt, hogy ennek vajon mennyi ertelme lehet. Most igy tapasztalat alapjan szerintem fasza.

RSS: hozzászólások ehhez a bejegyzéshez 3 hozzászólás

Szólj hozzá Te is!

PhpStorm 7-el próbáltad? Nekünk az Istenért nem ajánlotta fel az általunk készített mondatokat. Van hozzá valami plugin is, de az se segített. Bár mi pár hónappal ezelőtt próbáltuk utoljára..

Phpstormot akkor csereltem ideara amikor kiderult hogy maskepp kenytelen lennek rubymine-t is futtatni. Egyebkent nem vagyok benne teljesen biztos (igazabol annyira nem neztem utana mert a projektunkon az ajanlott ide ugyis az idea) hogy a phpstorm raveheto a ruby tampgatasra. A napokban kerult fel egy jo kis diagram arrol hogy idea rule them all, az a jetbrains legkiterjedtebb es egyben majdnem mindent lefedo termeke.
pbs.twimg.com/…/BuOHE6OIgAA3…
válasz 1 like

Behatot (Behat Documentation — Behat 3.0.12 documentation) ismered? Kb. cucumber, csak php alapokon. Ugyanazt a nyelvet hasznalja a scenariok leirasara.
Hozzászólásod:


Nem vagy bejelentkezve, de...

A)
hozzászólhatsz regisztrálatlanul...

B)
ha regisztrálva vagy, bejelentkezhetsz...