Haszprus

Úgy tűnik tegnap este valamikor bealudtam, és ó…

©   Haszprus   |   álom fáradtság
Úgy tűnik tegnap este valamikor bealudtam, és át is jöttem a nappaliból a szobámba, de őszintén szólva sejtelmem sincs hogy mikor. Illetve van, mert asszem tegnap beszavazó show volt a VV3-ban és nem emléxem a jelöltekre. Vagy nem volt? Hát már ez se tiszta, gyorsan utána nézek a valovilag.hu-n. ... No igen, jól rémlett, beszavazó volt, de egyetlen jelölt személyes megjelenésére sem emléxem, ez több mint gyanús. És itt meg is van a dolog. Megvolt a vacsi a saját szobámban, aztán kicsit ledőltem, anyám szólt hogy kezdődik a VV3, én mondtam hogy mindjárt megyek, aztán bealudtam Ezek szerint kb. 19:40 óta alszom, 6:21-kor ébredtem fel. Azt álmodtam, hogy Csepelen kocsikáztunk és hogy átépítették egész Csepelt egy hatalmas gyönyörű lakóparkká 10 óra 40 perc alvás rulz. Asszem fel se ébredtem közben, de azért nem mernék ilyesmire esküdni.

Fogom magam és elmegyek fogat mosni mert a tekintetemmel ölni lehetne feltéve hogy nyitva van a szám.

Aztán kicsit VV3-at olvasgatok, tanulok némi közgázt, meg C-t. Így tervezem a mai napomat. És van egy kis reményem is, hogy most vissza tudok zökkenni a normális bioritmusba (értsétek: nem 1,5 - 2 naponta alszom, hanem mondjuk naponta).

Update 08:18 anyám aszondja átmentem VV-t nézni tegnap. Hát. Valami nagyon dereng, úgyhogy lehet hogy tényleg átmentem, de ez már fullra félálomban kellett legyen. Azt tudom, hogy még 10 évvel ezelőtt csomószor volt olyan, hogy reggel máshol ébredtem fel, mint ahol elaludtam. A dolog magyarázata hogy anyám felébresztett ott ahol elaludtam, én meg félálomban átmentem a helyemre, és az egészből nem emlékeztem semmire

RSS: hozzászólások ehhez a bejegyzéshez Rajtad a világ szeme

Szólj hozzá Te is!
Hozzászólásod:


Nem vagy bejelentkezve, de...

A)
hozzászólhatsz regisztrálatlanul...

B)
ha regisztrálva vagy, bejelentkezhetsz...