Haszprus

Fodrász megvolt, most kurvajól nézek ki (yeah…

©   Haszprus   |   buli life
Fodrász megvolt, most kurvajól nézek ki (yeah, utoljára nov 25-én voltam fodrásznál, azaz ~52 napja), vettem tescóban 2 * 0,5 lityó pityókát – amit gazdaságosan karácsonyról rájukmaradt Boldog karácsonyt feliratú zacsiba csomagoltak* –, egyiket családi felhasználásra [anyámnak], másikat meg a péntek-szombat éjszakai buliba, amit már igencsak várok. Sajna valami bérelt helységben lesz a dolog, ez kissé beparáztat, de majd meglássuk, reménykedem hogy jó lesz.

Mielőtt valaki megkérdezi hogy miért likőrt kortyolgatok: azért mert finom és mert van hatása is. Ez a két dolog elég kevés piában egyesül, tulajdonképpen nem tudok egyetlen más piát sem mondani likőrökön kívül, ami finom és hatása is van.

* semmi bajom a gazdaságossággal, gazdaságosság rulz, sőt, inkább azt kéne kiemelni a mondatból hogy zacsiba csomagoltak, ahol ki kell érezni a mondatból hogy a pénztáros csomagolta be a zacskóba, nem pedig én. Kiszolgálás rulz.

RSS: hozzászólások ehhez a bejegyzéshez 2 hozzászólás

Szólj hozzá Te is!

finom piák, kellő hatással? hát napokig lehetne sorolni, és hatás mindennél csak mennyiségfüggő, sörtől is be lehet csúnyán baszni.

amúgy ami imho finom (és hatásos is):
whisky
tequila
jägermeister

na és pezsgővel, borral sincs bajom. de jöhet finom házipálesz is

sör, pezsgő, bor -> ízre suxx

tequila, jägermeister -> nem próbáltam

whisky -> nem szándékosan próbáltam, nem emléxem ízére
Hozzászólásod:


Nem vagy bejelentkezve, de...

A)
hozzászólhatsz regisztrálatlanul...

neved:

B)
ha regisztrálva vagy, bejelentkezhetsz...
usernév ::
jelszó ::