Haszprus

Holnaptól kezdetét veszi a heti 16 óra bkv. Az…

©   Haszprus   |   bme life történelem
Holnaptól kezdetét veszi a heti 16 óra bkv. Az két munkanap. Tehát lesz öt tanítási napom és ha úgy vesszük két munkanapnyi bkv-m. Nice. Szüleim véleménye: BME szerencsére jó közel van. Aha, értem, így a 16 óra mindjárt sokkal kevesebb, nem igaz?

Az órarend mely lehetővé teszi az extrém mennyiségű szopást:

Külön kiemelném talán, hogy hétfőn kétszer megyek be kétszer két órát utazva kétszer másfél órányi tanítás kedvéért. Ûűűűberkúúúl, én annyira happy vagyok ettől… Annyira de annyiraaa (© Eric Cartman, South Park)

Figyelemre méltó esetleg még a keddi nap is, ahol szglabra garantáltan legyalult aggyal fogok érkezni, talán még be is fogok rajta aludni. Na jó, ez nem történhet meg mert szglab az kiscsoportos foglalkozás, nem lehet rajta csak úgy simán bealukálni anélkül hogy ez szemet szúrna az oktatónak. Aztán ott van a csütörtöki 4 óra 15 perces szünetem, amiből 2 óra alatt hazaérek meg vissza, fél óra alatt megkajálok itthon, és marad szabad foglalkozásként 1 óra 45 percem. Insane.

Még megemlíteném azt, hogy tavaly mikor fősulira 4 órát kellett utazni naponta, simán bealudtam állandóan mindenhol, mert annyira lefárasztott az utazás (igaz alapból nem alszom ki magamat rendesen mert alig hagyok időt alvásra).

RSS: hozzászólások ehhez a bejegyzéshez Rajtad a világ szeme

Szólj hozzá Te is!
Hozzászólásod:


Nem vagy bejelentkezve, de...

A)
hozzászólhatsz regisztrálatlanul...

B)
ha regisztrálva vagy, bejelentkezhetsz...