Haszprus

Mai óráim voltak: 8:15 - 9:45 Analízis…

©   Haszprus   |   bme történelem
Mai óráim voltak:
  • 8:15 - 9:45 Analízis gyakorlat (tanár rámutat emberekre és elvárja hogy nyögjenek valami választ a kérdésére, kellemetlen). Terem: R506.
  • 10:15 - 12:00 Fizika előadás, tanár jóarc, még az is lehet hogy átmegyek, mert ez a tanár leadja az anyagot, ami egészen hihetetlen Füst#ss után (akiről amúgy azt terjesztik hogy nyugdíjba ment). Terem: KA60.
  • 12:15 - 14:00 Bevezetés a számításelméletbe, tanár hadar és olvashatatlanul kis betűkkel ír, kvázi csak jelzi hogy ott betűket kell lássunk... A terem belmagassága nagyon kicsi, fullasztó a levegő órán. Parázok ettől a tárgytól. A terem: IE220.
  • 15:15 - 16:45 Közgazdaságtan. A tanár még mindig olvashatatlan krikszkrakszokat ír és végigröhögcséli az előadást. Ha nem lenne utána szglabom, tuti nem járnék be, időpocsékolás. Ellenben jó sok felsőbb éves keresztes ült a padokban, ez nem jó jel. Terem: F2E.
  • 17:15 - 18:45 Számítógép laboratórium. Lazán azt hittem hogy valami csoporttársam érdeklődik a terembe beléptemkor az Ural2 kódom felől, aztán kiderült hogy az a tanárunk. A csoport összetétele érdekes, összesen 5-en vagyunk ha minden igaz (vagy 6-an, csak egy hazament?), szóval a tanár bőven tud mindenkivel foglalkozni, és foglalkozik is, tiszta rulz.
Attól hogy 10 és fél órát töltöttem a BME-n, érdekes módon most nem is fáradtam le annyira. Habár Közgáz alatt azért bealudtam (természetesen), de ezt nem tartom tragédiának. Mondjuk most elég fáradt vagyok. Na mindegy, thats the news for today.

RSS: hozzászólások ehhez a bejegyzéshez Rajtad a világ szeme

Szólj hozzá Te is!
Hozzászólásod:


Nem vagy bejelentkezve, de...

A)
hozzászólhatsz regisztrálatlanul...

B)
ha regisztrálva vagy, bejelentkezhetsz...