RSS: hozzászólások ehhez a bejegyzéshez 9 hozzászólás

Szólj hozzá Te is!

Nekem a létszám nagynak tűnik... Jó, hogy írtad, mert így utánajártam és szerencsére nem ma kellett volna mennem, csak október 21-én.

Hogy mi a haszna? Ez egy érdekes kérdés... Talán a felelősségáthárítás... ők elmondták az infókat, innentől kezdve a felelősség a tied. Ja és ha nem jelensz meg egyik alkalmon se, akkor azt szankcionálhatják.
Egyébként annyi, hogy ezt az oktatást egyetemnek kötelező megtartani, neked meg kötelező részt venni rajta...

És arról miért kell papolnia a csávónak hogy a tűzvédelem egy külön szakma ugyanúgy mint a villamosmérnök[ség , és ehhez is érteni kell, meg hogy ők miket terveznek, mikkel foglalkoznak, stb. Ez kit érdekel? Ok biztos van akit érdekel de könyörgöm inkább azt mondja el hogy elektromos tüzet nem szabad vízzel oltani etc.

Megnyugtatlak. Nem csak a tűzvédelmi oktatás ilyen... lesz néhány tárgyad, ami érdekes meg izgalmas, csak nagyon nem fog érdekelni... hogy melyik, ez csak rajtad múlik.
Nekem személy szerint a fizika volt egy ilyen tárgyam. Ha fizikusnak mentem volna, lehet, hogy még érdekel is amit hallok. Mivel nem túlzottan foglalkoztatnak a fizikai kérdések, így erőteljesen hanyagoltam az előadásokat. Ennek konzekvens következménye volt, hogy a Fizika C1-et nem tudtam megcsinálni.
Tavasszal újra felvettem keresztféléven, és érdekes módon 5-ösre vizsgáztam... Hogy ezt hogy hoztam össze azt részben te is kitalálhatod, de ha érdekelnek a részletek, megírhatom magánban.
Fizika C2-őt szintén kereszten csinálom most, remélhetőleg hasonló sikerrel mint a tavaszi FizC1-et.

Egyébként például a tűzvédelmi oktatás is tök érdekes volt (legalábbis, amit hallottam belőle), és akik azon is zajongtak, azoknak is a rohadt, büdös kurva anyjukat.

És most vonatkoztassunk el attól az apróságtól, hogy az egyetemnek papírja van róla, hogy (szinte) minden kibaszott hallgató részt vett a tűzvédelmi oktatáson - ott az aláírásunk a jelenléti íven -, és ez egy esetleges baj esetén némileg befolyásolja a felelősségek megoszlását... ennek persze kicsi a valószínűsége, de ha rábaszol, akkor nagyon megszívhatod.

Hát én amennyit mostanában egyetemre járok... Az már nem konvergál a nullához...

Egyébként tök jó, hogy a régi bejegyzések újra napvilágra kerülnek egy-egy újabb komment kapcsán...

az égett zombis avatárod egész jól megy a mondanivalódhoz. Bennem azonnal megfogalmazódott, moiért is jó egy tűzvédelmi oktatás.
Télleg, legyen oktatás zombi-katasztrófa esetére is. Osztogassanak pump-action shotgunt (zombit uyge csak azzal lehet jól irtani), gyakoroljunk fejre lövést, meg ilyenek. (a láncfűrészt meg majd' elfelejtettem)

Hát a jelenlegi oktatásnál ez se lenne kevésbé elméleti

8) fire (nem regisztrált)
A tüzvédelmi oktatás a legjobb buli! És teccik az előadó is!

Hozzászólásod:


Nem vagy bejelentkezve, de...

A)
hozzászólhatsz regisztrálatlanul...

neved:

B)
ha regisztrálva vagy, bejelentkezhetsz...
usernév ::
jelszó ::