Haszprus

A mai napról röviden. 7-től úszás volt, az…

©   Haszprus   |   bme life történelem úszás
A mai napról röviden.

7-től úszás volt, az oktató (nő) lebrummogott hogy azért nem megy az úszás elég jól, mert nem járok rendszeresen. Igen. Elnézést. Múlt hetet kihagytam mert olyan helyre mentem ahol nem akartam klórtól bűzlően megjelenni, márpedig a BME uszodája ezzel jár, hacsak nem fürdök utána negyed órát, mint egyesek. (Megjegyzésként: 5-10 percet állni a közös zuhany alatt nem szép dolog, mert a zuhanyból 3 darab van, és szét tud baszni az ideg ahogy arra várok hogy zuhanyozzanak már le az előttem levők.)

10-től 12-ig lyukasórám volt, ergo átmentem BB-vel a HSZK-ba és próbaképpen felmentem IRC-re. Bár gondoltam nem lesz ott a két haverom, de tévedtem, mindketten ott voltak. Sok hardcore arc. Egyébként eredetileg Egonnal tanultunk volna Analízist, de neki 12.xx-kor ment a vonatja xx helyre (protecting da privacy), úgyhogy nem tudott ráérni.

12-től 14-ig Digitális technika Benesóczkyval. Nem volt rossz.

14-től 16:10-ig Analízis 2 fakultatív gyakorlat, ahol találkoztam egy arccal (Í), akivel eddig nem dumáltam de most mégis így alakult (nem tudom melyikünk kezdeményezte a kommunikációt, talán ő), és tökjó arc. Kúl.

15.55-kor pedig rámcsörgött apám, hogy melyik épületben vagyok, mert hazavisz, ha végzek, mert útbaesek. Rúlz. Ez így tök happyvé tette a napom végét is, mert általában (= mindig) ha BKV-val jövök haza, az azt jelenti hogy 1 órán át hergelem magamat, hogy milyen messze lakunk és milyen szar a bkv, kényelmetlen, szar a hegyre felmászni, meg ilyenek, főleg amikor hó van, de még inkább amikor ónos eső esik.

RSS: hozzászólások ehhez a bejegyzéshez Rajtad a világ szeme

Szólj hozzá Te is!
Hozzászólásod:


Nem vagy bejelentkezve, de...

A)
hozzászólhatsz regisztrálatlanul...

B)
ha regisztrálva vagy, bejelentkezhetsz...