Haszprus

Éhségtől fájó gyomromat egy Georgina pizzáva…

©   Haszprus   |   bme élelmezés hwsw
Éhségtől fájó gyomromat egy Georgina pizzával nyugtattam meg [served by donpepe.hu], majd emeltem egyet a blog php kódjának fejlettségi szintjén. Most már tudok kommenteket törölni mindenféle bűvészkedés nélkül.

A pizzafutár megjegyezte, hogy elírták a nevemet a számlán. Mondtam, igen, tudom. Többet nem mondtam, de megtoldhattam volna annyival, hogy már hozzászoktam. De nem ez a lényeg, hanem hogy egy netes rendelésnél, ahol a nevemet írásban, számítógépen küldöm el nekik, és helyesen szerepel is a weblapjukon a nevem (a regisztrációmnál), vajon hogy van az, hogy a számlára már elírva kerül?
  • nem tudnak olvasni
  • nem tudnak írni
  • de a legszomorúbb hogy nem tudják a számítógépes adatbázisukból emberi közreműködés nélkül rányomni a számlára az adataimat. informatikai kőkorszak.
Holnap 7.00-re kell mennem rehabilitációs úszásra. Most megyek először, megkérdezem, hogy egyáltalán járhatok-e, merthogy nem jelentkeztem rá akkor amikor kellett volna. (Nem saját hanyagságomból, hanem mert kondizni nem mehettem gerincferdülés miatt, de ez csak később derült ki mint ahogy választani kellett testnevelési "szakirányt" Az, hogy 7.00-re kell ott lennem, azt jelenti hogy minimum 5.00-kor kell keljek. Durva. Inkább le se fexem... [szinte]

RSS: hozzászólások ehhez a bejegyzéshez 2 hozzászólás

Szólj hozzá Te is!

A netp*nc*r nekem is ezt csinálta. Neten minden rendben, házszám meg név, de a számlán nem Tamás vagyok (bazmeg), hanem Sándor. Informatikai kőkorszak sux!

Hozzászólásod:


Nem vagy bejelentkezve, de...

A)
hozzászólhatsz regisztrálatlanul...

B)
ha regisztrálva vagy, bejelentkezhetsz...