RSS: hozzászólások ehhez a bejegyzéshez 8 hozzászólás

Szólj hozzá Te is!

Mert bizonyára a legokosabb micosoft terméket használják :-D

LOL

ui: fel vagyok háborodva :-I

Tudtommal egyetlen Ms szoftver sem alakítja sehol a nagy kezdőbetűket kicsivé. Nem teszik ezt meg automatikusan, de javaslatot sem tesznek ilyen átalakításra.

Nem arről van szó, hogy a nagy kezdőbetűből kicsit, hanem i-vel már nem nagybetű. Lásd: a budapesti buszjáratok. És a Word pedig nem tudja, hogy a BME kivétel. Sőt tudja, hogyha te nagy betűvel írod, nyílván sügér vagy, tehát atomatikusan javít.

[Értelemszerűen provokációnak szántam a hozzászólásomat, mert tudtommal más office-ok sem tudnak ilyesfajta kivételkezelést...]

Atomatikus javítás mondjon le!

[nálam kikapcsolva]

Pls ne írj hülyeségeket. Leírtam hogy nem javítja nagyról kicsire, erre leírod hogy de igen. Nálam be van kapcsolva minden automata javítás mert most default Office-om van, és nem javítja át.

ezért kapcsolom én ki az automoata javítást. Az is idegesít, ha aláhúzogat, meg minden. Inkább átnézem.
ui: én mindíg a HSZKból blogolok, mi ezen a sirály?

Igen, ez azért van, mert tudsz helyesen írni. :-) A mai Magyarországon ez nagy szó ám, még itt az egyetemen sem általános.

A mindig az viszont pl. rövid i

Köszönöm.
Egyébként tényleg tudok valamelyest, bár sokszor trehány vagyok kis-nagybetü különbségeket, vesszőket, ilyesmit betartani, és van pár fixa ideám, mint pl. a mindig (ám most nincs a bill-en hosszú i, se ü , vagy az ehez (ami persze ehhez, mert hasonul). De az online dolgokat, mint pl. minden irásjel után space (wordben persze, de fórumon is...) Haszprus nevelte belém... Köszönöm, Mesteeeer!
Hozzászólásod:


Nem vagy bejelentkezve, de...

A)
hozzászólhatsz regisztrálatlanul...

B)
ha regisztrálva vagy, bejelentkezhetsz...