Haszprus

Úgy terveztem, hogy ma reggel elmegyek fodrászho…

©   Haszprus   |   life
Úgy terveztem, hogy ma reggel elmegyek fodrászhoz. Tulajdonképpen ez össze is jött, csak a hajvágás maradt el. De megbeszéltem velük hogy 14:45-re jövök majd vissza, és akkor nyélbeütjük a bizniszt. Mondták hogy ok, de addigra majd nem ők lesznek itt, mer műszakváltás, és majd a Hédi fog vágni mer nála van hely 14:45-kor. (Egyébként sz#rok rá hogy ki vágja le, bár a Hédi vágja le legkorrektebbül. Lehet hogy ragaszkodnom kéne hozzá.) Hazagyüttem, mindenféle adminisztrációs okokból kifolyólag. Ezután jött Anal 2 a BME-n, majd Anal 1 # (amire csak úgy bejárok…), és ezután találkoztam R-rel. Dumáltunk egy adagot az I épület előtt, és belénk futott Bill is. Később kiderült hogy ők ismerték egymást régen netről, rajtam keresztül, csak ez nem jutott eszembe Közben kihagytam a fodrászt mert ahhoz rögtön Anal 1 után el kellett volna indulnom, de szerintem R-rel vagy másfél órán át dumáltunk. Nemtom, Bill esetleg tudsz írni kommentbe infót hogy mikor indultunk el az I épületből a K felé?

Szóval odaértem a fodrászhoz olyan 16:30 körülre, és megkérdeztem hogy van-e az elkövetkezendő negyed órában hely náluk. Mondták hogy nincs. Hédi, akihez be voltam jelentve - de amúgy nem tudja azonosítani a nevemmel a személyemet, ergo nem tudja hogy nem jöttem el a bejelentett időpontra - aszonta kissé idegesen, hogy üljek le és fél órán belül biztos megcsinálja a hajamat mert úgyis lesz aki nem jön el…

Rosszat sejtettem, a csajnak biztos csomó kuncsaftja nem jött el ma, gondolom az eső miatt, és lehet hogy ideges. Sőt, lehet hogy mégiscsak tudja hogy én vagyok aki be volt jelentve és nem jött el. És lehet hogy szabotálni fogja a hajvágást.

Eljött az idő, székbe kerültem, és elkezdte vágni géppel a hajamat oldalt de az első mozdulatnál leesett a gépről a távolságtartó bizgentyű, majd Hédi így kommentálta az esetet a többiek felé: "még a végén belevágok a kuncsaft hajába egy nullás csíkot akaratomon kívül!"

Rosszat sejtettem, komolyan aggódni kezdtem De végülis nem lett semmi és most atom hajam van yeah ezt megúsztam… egyelőre…

RSS: hozzászólások ehhez a bejegyzéshez 1 hozzászólás

Szólj hozzá Te is!

Hozzászólásod:


Nem vagy bejelentkezve, de...

A)
hozzászólhatsz regisztrálatlanul...

B)
ha regisztrálva vagy, bejelentkezhetsz...