Haszprus

Úgy néz ki, hogy 45*45 pixeles avatarokra lesz…

©   Haszprus   |   fejlesztés
Úgy néz ki, hogy 45*45 pixeles avatarokra lesz lehetőség a blogon (jobban mondva már ebben a pillanatban van is). Képek feltöltése php-n keresztül most nem lesz, de aki szeretne magának avatart a kommentjei mellé, az juttassa el nekem, például a blog{kukac}haszprus{pont}hu címen keresztül. A kép akármekkora lehet, majd leméretezem + megvágom, de a tuti az ha ezt nem nekem kell elvégezni, mer akkor olyan lesz a kép amilyennek te gondoltad.

Update 19:08: na jó, a 45*45 pixel nagyon kevés. nemtom mekkora kéne. 80*80 pixel az teljesen korrekt, abban már mindenfélét lehet frankón megjeleníteni, a probléma hogy nem passzol az egysoros kommentekhez. de asszem, legyen inkább 80*80 pixel.

RSS: hozzászólások ehhez a bejegyzéshez 11 hozzászólás

Szólj hozzá Te is!

Képteszt, hogy Haszprusnak legyen mit moderálnia :-)


Most hogy már az aktuális hisztimet, a ranking systemet megvalósítottad, nem akarsz olyan fícsört, hogy lehessen SIG-et (olyan ~150*500-as sáv) tenni mondjuk a profilba? Kommentekbe kicsit sok lenne, de a profil talán nem olyan durva...

Már csak azért sem, mert viszonylag ritkán nézegetem mások profilját. ;] Nem tudom, hogy én minek beszélek itt, hiszen még avatarom sincsen Lehet, hogy majd küldök egyet-kettőt.

Nekem sincs, de csak mert nem szeretek e-mailezni. Egyébként ritka jóképű, izmos srác vagyok
(egyébként shamaltnak is érdekes arca van... érdekes, hogy az egy arc )


Haszprus: huhhh... Most megnyugtattál, hogy nem lesznek ilyen sig-ek. Még a végén te is webkettes blog lennél ;]


Szerintem ez nem egy ilyen egyértelműen rossz felvetés (bár 90%-ot adtam volna rá, hogy NEM lesz a válasz). hiába viccelődtök, van, akinek ez fontos. De ha nem, nem. Felvetés volt, azt lehet, nem? :|
UI: van pár új avatárom, majd elküldhetem valamikor, vagy ebből is elég?

Toljad-nyomjad, 80x80 png/bmp, kivéve ha egy már létező 80x80-as jpeget kellene ehhez átkonvertálnod.

akkó png lesz, örüljetek.
Hozzászólásod:


Nem vagy bejelentkezve, de...

A)
hozzászólhatsz regisztrálatlanul...

B)
ha regisztrálva vagy, bejelentkezhetsz...