Haszprus

Voltam ma McDonald's-ban. Talán emlékeztek a ré…

©   Haszprus   |   élelmezés
Voltam ma McDonald's-ban. Talán emlékeztek a régi 60 mp-es akcióra, és hogy írtam róla ezt-azt, miként próbálják meg átverni a vevőket, stb.

Nos felelevenítették ezt a kis gesztust, csak előtte tartottak is egy 1-2 hetes bemelegítést. Ettem ma 4 sajtburgert (kivételesen), és arra lettem figyelmes, hogy másként áll az időtábla, és hogy valamiért nem indította el a csaj az órát, noha eddig mindig elindították, hisz direkt gyakorlásnak volt ott nekik. A tábláját lefelé állították, hogy ne a vevőre nézzen, kivéve ha az egy 100 centi körüli példány. Minden esetre bekukkantottam a tábla alá, és arra lettem figyelmes, hogy már nincs próbaidőszak, most már élesben megy a dolog. Mindegy, ekkor még nem voltam biztos a dolgomban. Beültem egy asztalhoz, ami mellé ki volt plakátolva az akció minden részlete (az a törzsasztalom), és elolvasgattam, hogy már május 15 óta megy, mindennap 12-től 18-ig, asszem (vagy 10-től?).

Miért csinálnak egy ilyen akciót, ha aztán direkt sorozatosan megszegik, direkt trükköznek hogy a vevő ne vegye észre hogy átverik, stb? Legjobb tudomásom szerint ezt a 60 mp-es dolgot nem hirdetik se óriásplakáton, se tévében. Ergo nem masszív vevőcsalogatónak szánják. Akkor minek kell ez az akció? Vagy miért nem tartják be?

RSS: hozzászólások ehhez a bejegyzéshez Rajtad a világ szeme

Szólj hozzá Te is!
Hozzászólásod:


Nem vagy bejelentkezve, de...

A)
hozzászólhatsz regisztrálatlanul...

B)
ha regisztrálva vagy, bejelentkezhetsz...