Haszprus

Szegény Maszatunk nincs túl jó bőrben. 3 éves…

©   Haszprus   |   life maszat
Szegény Maszatunk nincs túl jó bőrben. 3 éves kandúr. Elvittük ma dokihoz, mert tegnap este óta elég rosszul érzi magát, óbégat meg minden. Sejtettem, hogy valami elég komoly problémája lehet, de sajnos a doki csak 16-kor nyitott. Elvittük, megnézték ultrahanggal, aszonták a húgycsövében van valami homok + egyéb képződmény, megpróbálták kiszívni, nem ment. Aztán a hasán keresztül megkatéterezték és kiszívtak belőle egy tálkába 2 centi vastagon véres vizeletet. Olyan véreset, hogy én azt mondanám rá, hogy az sima vér. Doki saját bevallása szerint mióta a szakmában van, nem találkozott ilyennel.

Elég rossz volt látni ilyen bőrben, nyitott szemekkel, nyitott szájjal, a hátán fekve, altatva, félig megborotválva, körülötte egy jó adag vérrel. Szerencsére a észrevehetően lélegzett, mert különben elég dermesztő látvány lett volna (bár így is az volt).

Otthagytuk, holnap megpróbálkoznak újra a homok eltávolításával, kapott valami oldó cuccot is, aztán ha nem megy akkor műtét. Sajna elég gázos megoldások lesznek, az egyik egy csonkítással jár, a másik pedig azzal, hogy a hátsóján egy új lyukat fúrnak

Nem tudom vajon mit érez, mit fog fel egy macska ebből. Azt gondolom, hogy nem sokat, de lehet hogy tévedek.

Lehetnék optimista, hogy nem lesz szükség a műtétre, de kötve hiszem.

ez egy utólag publikált bejegyzés

RSS: hozzászólások ehhez a bejegyzéshez 2 hozzászólás

Szólj hozzá Te is!


Hozzászólásod:


Nem vagy bejelentkezve, de...

A)
hozzászólhatsz regisztrálatlanul...

B)
ha regisztrálva vagy, bejelentkezhetsz...