film - 2003 - 33 megfelelő bejegyzés.

Mutass mindent

Jelöld be, hogy főbb mely kategóriákat akarod olvasni, vagy ha csak egyet: kattints a nevére.


Haszprus

Hogy rohadna el. Valami gáz van valamelyik…

©   Haszprus   |   élelmezés film hwsw
Hogy rohadna el. Valami gáz van valamelyik szerverrel, és kiesett egy bejegyzésem, mikor elküldtem. Az Internet Explorer nem tudom miért nem jegyzi meg, hogy miként töltöttem ki a formokat, ha nyomok egy back gombot. Kurva nagy memóriafoglalás lenne megjegyezni max párezer karaktert? Ehh…

Mindegy. Szóval éhes voltam. De már nem vagyok az, mert felvettem a küzdelmet az éhség ellen egy Mc Remete pizzával. Összetevők: pizzaparadicsom, mozzarella, kalapos gomba, sampinyongomba. A csuszamlós gomba nem volt a legtutibb, nyálkás hatásával kissé undorító volt. Azonban szerencsére nem sok volt belőle a pizzán. Ezt az akadályt leküzdve egyébként baromi finom volt.

Pizzaevészet közben megnéztem az Anatomie 2-t. Kis német nem túl mainstream film, nyilván filmkölcsöznők számára készült. Akárcsak az első rész. Azt egy videopartin láttam, és bejött, nemcsak nekem. Az Anatomie 2 sem rossz, sőt, egész jó kis hátborzongató cucc. Merthogy horror. Kórházban anti-Hippokratész csoportról szól, akik a 'tudomány érdekében' minden őrültségre hajlamosak, pl. gyilkosság, önmagukon való tesztelés, stb. Nézzétek meg, mert az nektek jó lesz.
Haszprus

Előjegyzem megtekintésre a Ken Park, Bound (Fül…

©   Haszprus   |   film
Előjegyzem megtekintésre a Ken Park, Bound (Fülledtség), és a Good bye, Lenin! c filmeket. Jó ötlet? Rossz ötlet?

  • Ken Park
    színes amerikai-holland-francia akciófilm, 96 perc, 2002
    [megj. az imdb szerint dráma, nem pedig akció]

  • Bound
    színes magyarul beszélő amerikai krimi, 108 perc, 1996
    [megj. az imdb szerint crime/thriller]

  • Good bye, Lenin!
    színes német vígjáték, 118 perc, 2002
    [megj. az imdb szerint comedy/drama]
Update 2004. nov. 01. 04:27: egyiket se néztem meg, végülis. A Good bye, Lenin!-be belepillantottam, de beletekerés alapján láttam, hogy ez nem az én filmem.
Haszprus

Srácok (és lányok :) (utóbbiaktól fényképes…

©   Haszprus   |   film
Srácok (és lányok (utóbbiaktól fényképes emaileket várok), a Michael Jackson esethez kapcsolódóan felidéződik bennem egy film, ami nem mozifilm volt hanem tv-film, ennek ellenére szerintem nagyon jó volt. Műfajilag dráma, ez ugye majdnem alapkövetelmény a nagyon jó filmhez. Arról szólt, hogy van egy óvoda, van annak néhány óvóbácsija, óvónénije, és hopp egyszercsak megvádolják őket a gyerekek azzal hogy pedofilkodtak rajtuk. Aztán ezt egyre több gyerek állítja, az ügy már 10 éve tart, közben ők dutyiban vannak fogva tartva ahol értelemszerűen keserű sorsuk van, bizonyítékok nincsenek, csak a gyerekek vallomásai, egyre több és több és több, és egyre valószerűtlenebbek, mint például hogy valami ovi keretében rendezett szertartáson a templomban feláldoztak egy állatot és annak a vérét itták, meg ilyenek. A film legvégét nem árulom el, mert nézzétek meg. Most illene kinyomoznom a film címét, mert anélkül nem tudjátok megnézni Meg is próbáltam IMDB-n, sajna sikertelenül. Ha valaki tudja a címét, árulja el.

Minden esetre fordulatot veszek, és átkanyarodok a Spektrum egyik műsorára, ahol azt láttam, hogy a gyerekek hajlamosak elhinni azt amit nagyon nagyon sugallanak nekik, olyan szinten, hogy pl. ha egy gyerektől fél éven át folyamatosan kérdezgetik hogy milyen volt a kórházban, miket látott ott, mivel kezelték, stb, akkor hosszú idő után azt fogja mondani hogy tényleg volt kórházban (annak ellenére hogy nem volt), tényleg kezelték valamivel, és felépít magának egy teljes sztorit, egy olyan sztorit amilyen várnak tőle a kérdezői. Hogy ez hogy kapcsolódik a fenti esethez, az azt hiszem nyilvánvaló.

Haszprus

Charlie Angyalai 2 második felvonás

©   Haszprus   |   film
Mazochizmusból kifolyólag megnéztem a Charlie Angyalai 2 második felét is. Hiba volt, súlyos agykárosodást okozott az eszméletlen gagyi hihetetlen mozgások miatt. Ami a Mátrix elképzelt világában lehetséges, az nehogymár lehetséges legyen az életben is. Ilyet hiba csinálni. Nem látványos, hanem pont hogy gagyi.
Haszprus

Sikerült megnézzek egy újabb értelem nélküli…

©   Haszprus   |   film
Sikerült megnézzek egy újabb értelem nélküli filmet. 2 Fast 2 Furious (Halálosabb iramban). A filmet elég jól jellemzi a párbeszédek színvonala, legtöbbször ilyen szövegeket lehetett hallani: 'yo yo yo' 'hahaha!' 'vuhuu' 'ez az!' 'mi van tesó?' stb. No comment. Mondjuk nem is vártam többet az első rész után, melyet akaratom ellenére néztem meg egy videopartin
Haszprus

Rekviem egy álomért

©   Haszprus   |   film zene

Asszem kidőlök. És közben hallgatok egy kis Requiem for a dream filmzenét. Ami egyébként zseniális. Bár lehet nem éppen alváshoz jó zene, mert kissé idegesítővé válik a végén

Aki nem látta ezt a filmet az feltétlen nézze meg. Jó kis sokkoló film drogo(so)król.

Haszprus

Terminator 3 megarulez, szintén. Szerintem…

©   Haszprus   |   film
Terminator 3 megarulez, szintén. Szerintem baromi jó. A kritikusok lehúzták. Nem érdekel, sztem állat lett ezerrel. Bár a Terminatrix elég bugyuta teremtés, de ettől eltekintve tényleg mozgalmas, érdekes film. Schwarzi pedig még mindig a király.
Haszprus

A Karib-tenger kalózai - A Fekete Gyöngy átka

©   Haszprus   |   film
Megnéztem A Karib-tenger kalózai - A Fekete Gyöngy átka [The Pirates of the Caribbean: The Curse of the Black Pearl] című filmet. Atomrulez volt! Előtte nem néztem imdb-értékelést, de most így nem csodálom, hogy 7,9-et ért el 10-ből. Főszerepben Johnny Depp, aki bár nem mindig de azért nyomatott már jó filmet [lsd. Sleepy Hollow]. Az egész film nagyon helyén van sztoriban, látványban, etc, abszolút ajánlom mindenkinek. Megyek tanulni.
Haszprus

Rossz voltam. Bekötöttem a tv-met és a rekláms…

©   Haszprus   |   film
Rossz voltam. Bekötöttem a tv-met és a reklámszünet utáni részt megnéztem a Szeress Mostból. Üssetek. De legalább nagyon szar volt. Túl lassúak már az események az én filmekhez szokott elmémnek A szappanopera olyan műfaj, amire rá kell hangolódni, különben kurva lassúnak hatnak az események. Egyébként elég nyálas az egész.
Haszprus

Tegnap este néztem megin TV-t. [Ez azért megemló…

©   Haszprus   |   film
Tegnap este néztem megin TV-t. [Ez azért megemlítendő, mert ez nálam eseményszámba megy.] Valami K1 dolog volt az RTL Klubon. [Az RTL Klub az egyetlen TV-csatorna, ami nálunk bejön.] Jó volt. Szarrázúzták egymást. Sokkal jobb mint egy box. A műsorvezető Héder Barna volt. Ilyet szólt neki a műsor vendége - valami csaj, nemtomki - : "Igazi laikus!" LOL, tényleg az volt, de bírtam azé, jó kommentjei voltak. Egy baj volt az egész műsorral, illetve ezzel a K1-gyel, mégpedig hogy elég rövidek a meccsek, igen hamar kifekszik a két ellenfél közül valamelyik. Azért voltak tegnap meglepő dolgok. Például ott volt egy 160 kilós monstrum [Bob Sapp], aki egy nála 60 kilóval könnyebb csávó ellen állt ki. Úgy sejtettem, vicces lesz a dolog, de amikor láttam, hogy a 160 kilós tényleg már abban kifáradt, hogy egyáltalán fellépjen a ringbe, akkor már kétségeim voltak a nyerését illetően. Bár asszem nyert is volna, ha nem olyan lózer, hogy a földön levő emberbe beleüt még egyet. LOL. Lózer.
Haszprus

Lecsekkoltam a Matrix Reloaded extra [2.] dvd-jét…

©   Haszprus   |   film
Lecsekkoltam a Matrix Reloaded extra [2.] dvd-jét, nekem nem jött be annyira. Túl sok a bullshit. Lehet hogy manapság már minden werkfilm ilyen, nemtom. Engem picit kevesebb bullshit és több technikai információ jobban felvidított volna, mint ez. Egy nagy marketing az egész, elmondja benne az összes szereplő 20x hogy mennyire király a mátrix 2 és hogy mennyivel több a jelenet benne, mint az egyben. Mintha magunktól nem vennénk észre. Ez egy werkfilm? Ehh, suxx. Bár érdekes volt látni, hogy az autópályás üldözést nagyjából miként kellett összekoordinálniuk.
Haszprus

Shrek

©   Haszprus   |   film
Bazeg, Shrekben van egy olyan kib#szott jó rész látványilag, zeneileg, poénilag, hogy egyszerűen megkönnyezem h milyen q yo (amikor a sárkány üldözi őket és egy q yo háttérzene van)

Haszprus

Már totál rágerjedtem az RTL Klub új műsorár…

©   Haszprus   |   film
Már totál rágerjedtem az RTL Klub új műsorára, a Szeress most!-ra. Minthogy nem szoktam tv-zni az utóbbi időkben, lényegében egyáltalán semennyit sem, ezért ennek se láttam az első részét, de állítólag olyan bűnsz#r és vérlázító, hogy ezt nekem is muszáj lecsekkolnom. Legyen mán vasárnap.

Update 19:47 Ja és üssetek meg, de még a való világ 3 is érdekel picit Pedig a 2-ből egy részt se néztem meg a maga teljes valójában. (A vv1-et hardkórban néztem még)
Haszprus

Muzik rekommendáció: Orbital - Beached Ez se…

©   Haszprus   |   film zene
Muzik rekommendáció:

Orbital - Beached

Ez se mai zene, merthogy a The Beach (A part) filmzene albumán található. Amúgy az az album roxx, még ha a film megkérdőjelezhető, akkor is.

Megnéztem az elmúlt három napban a Matrix Reloaded-et, elég frankó, ahhoz képest, hogy amikor először láttam, elég gagyinak tartottam a filmet. Most már lenyűgöz teljesen, mert kicsit talán hozzászoktam. Elkövetkezendő napokban pedig majd megszemlélem az extrák DVD-jét is.
Haszprus

Filmajánló: Mi lenne ha? [The Majestic]. Főszer…

©   Haszprus   |   film
Filmajánló: Mi lenne ha? [The Majestic]. Főszerepben: Jim Carrey. Utóbbi 1-2 évben a drámák fognak meg leginkább. Dráma rulz, mert tartalmas. Egyébként HBO-n is lesz, október 23-án, ha esetleg vki nem látta de meg akarja nézni... Megjegyzem, a filmajánlóimban szerintem sosem fogok a sztoriról írni. Akit az érdekel, lássa az imdb lapot. A poént se lövöm le.
Haszprus

Dr. Szöszi 2

©   Haszprus   |   film
Dr. Szöszi 2-t nézem. Még van belőle hátra 50 perc. Kibírhatatlan, nemtom mér kínzom vele magam, már az első rész is übergagyi volt. Szánalmas.[hu]
Haszprus

Amerikai Pite 3

©   Haszprus   |   film
Megnéztem az Amerikai Pite 3-at. Zsír. Az első részt haverokkal néztem, király volt. A másodikat itthon, szerintem relatíve unalmas volt. A harmadik ismét ütött.