energiablog - 2009 - 9 megfelelő bejegyzés.

Mutass mindent

Jelöld be, hogy főbb mely kategóriákat akarod olvasni, vagy ha csak egyet: kattints a nevére.


mindet
jan
feb
már
ápr
máj
jún
júl
aug
sze
okt
nov
dec
2020
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
2019
-
-
-
-
-
-
-
-
-
2017
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
2012
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
2010
-
-
-
-
-
-
-
-
2009
-
-
-
-
-
-
-
-
2007
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
2006
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
2005
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
2004
-
-
-
-
-
-
-
-
-
Haszprus

Jeah :)

©   Haszprus   |   energiablog mátrix

Kurvajó volt bejönni ma reggel a munkahelyre. Mondjuk eleve nagyon jól indult a napom, utána jó zene ment a fülemben, de ráadásul amikor beértem, légkondicionált iroda fogadott kényelmes székkel, állítható magasságú karfával, mi kell még…

10:11 sztem be kéne vezetni hogy az irodában nincs telefonálás. Nem gondolom hogy egy ember telefonja miatt megérné másik 10-et hátráltatni a munkában.

Haszprus

Sör, Mf, Judit

©   Haszprus   |   barátok buli energiablog

Reggel összefutottam Zével a villamoson, dumáltunk egy fél körutat. Tali meg majd valamikor.

Judit délben megkérdezte jövök-e kajálni, miközben ezer éve ostromlom már a témával. De inkább a céges kaját választottam. És nem tudom mi történt, de valahogy a cégben is tökjó hangulat kerekedett.

Délután fejlesztettünk a céges libraryn (PCC) extreme programming módszertannal, az is atomfasza volt. Kéne is egy fotó ahogy ketten lesik a monitoromat.

Aztán bejött VDavidtól egy kérdés, hogy jövök-e éjszakai túrázni Pomázra szalonnát sütni stb, holnap hajnal 5-ig. Nanáhogy.

ScoobyZoli hívott ZP-be Sub Bass Monster meg egyéb koncertekre, de asszem necces, ütközik a blogtalival. Majd Belgára.

Délután még egy tali esedékes Mf-fel, aztán túra, aztán talán sleep opcionálisan, meló, tali, stb, kurvajó. Megy a pörgés mint varázsló f***n a n**** k****.

Haszprus

Haszprus PHP Framework prezentáció

©   Haszprus   |   bme energiablog fejlesztés

14:01 Még bent vagyok. Kérdezi a főarc a prezentációm után, hogy és ebből mi működik? - mondom minden amit elmondtam, az működik, és ennél még sokkal több is. Le volt nyűgözve Külön örült, hogy éles rendszer alá is be fogom tolni a nyáron. (Person #1)

15:12 Rendben volt, az első három srác után nagyon jó előadást tartottál. (Person #2)

16:03 Orulok, hogy sikered volt, a fiuk is mondtak, hogy eros volt az anyagod. Gratulalok! (Person #3)

Haszprus

Snowboardozás Ramsauban

©   Haszprus   |   350d ausztria energiablog fotózás i love this company külföld mátrix snowboard történelem túra w170

Snowboardoztunk péntek reggeltől vasárnap estig Ramsauban Erikával, a céggel (thx ), meg egy saját sí- és snowboard-oktatóval, összesen 11-en. Kurvajó volt, péntek reggel indultunk Péterrel (ügyvez) és Balázzsal (haverja), délutánra megérkeztünk, kaja, pihi, másnap reggel indultunk a pályára, tanulórész, csakhamar bedurrantak az izmaim és elég keményen szívás is állandóan fel le csatolgatni a deszkára a bakancsot. Úgyhogy a napsütésnek köszönhetően kidőltünk a hóba egy kis pihire, a magam részéről úgy éreztem mintha tengerparton nyaralnánk, még a sülő bőr kellemes illata sem hiányzott. Mondjuk ez látszik is a képeken, elég keményen leégtem estére. Páran elmentünk még egy éjszakai szánkózásra, ahova ugyan alig találtunk oda, de végül a kb. félórás majdnem nonstop csúszás (értsd: iszonyat hosszú, kivilágított szerpentines szánkópálya a hegyoldalban, amin még versenyeztünk is) azt hiszem abszolút felejthetetlen élménnyel szolgált. Főleg a végén amikor belecsapódtunk egy hófalba. Erről sajnos nincsenek képek, amúgy videó kéne, mert iszonyat jó móka volt, meg sebességérzet néhol elég keményen, főleg ahol a pálya hullámai a levegőbe dobtak minket.

Vasárnapra már elég keményen fájt mindenünk a folyamatos esésektől, de azért pár jót is sikerült csúszni, főleg Erikának már elég jól ment. A magam részéről meg úgy gondolom, hogy ha még egy napot maradtunk volna, akkor én is egész jól belerázódtam volna. Talán legközelebb.