haszprus - 2013 - 3 megfelelő bejegyzés.

Mutass mindent

Jelöld be, hogy főbb mely kategóriákat akarod olvasni, vagy ha csak egyet: kattints a nevére.


mindet
jan
feb
már
ápr
máj
jún
júl
aug
sze
okt
nov
dec
2020
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
2019
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
2018
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
2017
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
2015
-
-
-
-
-
-
-
-
-
2014
-
-
-
-
-
-
-
-
2013
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
2012
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
2011
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
2003
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
Haszprus

Fehérje, kockahas

©   Haszprus   |   élelmezés haszpra olivér haszprus kettlebell kondi történelem

Életemben először rendeltem fehérjeport. Kettlebell után be is vettem az első adagot. Kíváncsian várom a hatást. Holnapra. Köszönjük.

Egyébként vannak célok is. Ezek egyike, és legfőbbike, a kockahas. Az elkövetkezendő pár hónapban megpróbálom elérni hogy valami ilyesmim legyen. Nem lesz egyszerű, mert most pocakom van konkrétan. 78 kilóról indulok, 72 alá nem nagyon kívánok menni, bár lehet hogy muszáj lesz, meglátjuk. Megtartani nem akarom, elég ha egyszer lesz valami, lefotózom, és elrakom emlékbe.

A dologban segítségemre lesznek az élelmezési változások, amiket mostanra tervezek, ld. az én paleóm. A kettlebellen felül itthoni edzéseket tervezek minden napra, valamint konditerembe is szeretnék járni. Jó lenne még pár egyéb sportágban is szerepelni (squash, úszás, futás), de ezekre kevés esély van, na majd meglátjuk.

Haszprus

Kettlebell

©   Haszprus   |   barátok haszpra olivér kettlebell történelem

Kedden belekezdtem egy kezdő kettlebell kurzusba (Orca Bea és Jani társaságában), három hónapig tart, heti két órában. Az első óra laza bemelegítő volt, a másodikat most tartottuk, na ez nekem már durva volt, nem vagyok ilyen jellegű mozgásokhoz hozzászokva, meg eleve izomlázzal mentem mert ezen a héten eléggé rámentem arra hogy gyúrjak itthon, és még edzés előtt is gyúrtam egy kicsit.

Jó lesz? Jó lesz, az szerintem a maiból nekem bőven látszik, örülök hogy nekikezdtem. Kíváncsi vagyok a folytatásra.