buli - 219 megfelelő bejegyzés

Mutass mindent

Jelöld be, hogy főbb mely kategóriákat akarod olvasni, vagy ha csak egyet: kattints a nevére.


Haszprus

Barcelona 2024 day 2 szombat

©   Haszprus   |   barátok barcelona buli dubfire fejlesztés fotózás külföld life történelem túra

Day 2 - Fejlesztés

Pas elugrott kicsit, nekem meg van lehetőségem fejleszteni. Barcelonában sokat voltam már és főleg Pas meg buli miatt jöttem (ld korábbi postok).

Szóval ma "itthon" fejlesztek. De felrakok pár képet. Kaptam egy 4K monitort kölcsön. Meg kell mondjam tényleg nagyon szépek a betűk rajta, és egy élmény dolgozni vele.

- megkérdeztem, kimehet

Haszprus

Barcelona 2024Q2

©   Haszprus   |   70d barcelona buli dubfire health fotózás kondi külföld life olvasnivaló remarkable sport szemész túra

Barcelonát szeretjük. Pénteken megyek és rá egy hétre csütörtökön jövök. Most bookoltam. Tali Passzal. Elvileg kicsit elmegyünk bulizni is (Dubfire). Gondolom dolgozni is fogunk.

Hova Mennyiért Mivel Checkineltem?
Odaút 61 350 HUF Wizz
Visszaút 23 115 HUF Ryan
Total 84 465 HUF * *

Előtte

Vinni

  • Óratöltő - kihagyom
Haszprus

OMG this tool is beautiful

©   Haszprus   |   blog buli css design fejlesztés php

Blog health check & maintenance.

(A második kép valójában nem kattintható de már a fülemen jön ki a CSS hegesztés, sry.)

Még gondolkodom rajta hogy automatizáljam-e az ilyen orphanok törlését. Bizonyos esetekben mehet, de mondjuk találtam értékes adatokat is a múltból amiket restauráltam. (Pl. egy rakás kommentet egy törölt bejegyzéshez.)

Haszprus

Élesztő Kuplung Coro

©   Haszprus   |   12e barátok buli coronita élelmezés élesztő film mcd rio sör

Levi Gábor Gábor Adri Ági Bianka Eszter Endre Márk -> Élesztő -> 22-kor lelépek, nem iszok, tegnap is itt voltam -> kóla stari szilva (3,3%) (eddig terveztem a programot) -> Éjjel 1, menjetek nyugodtan a kuplungba én meg lépek haza -> Fél órával később a Kuplungban max 3 percre beugrok, nem az én stílusom -> Zsoldos Daniba véletlen belefutottam, hatalmas királyság, fél órát eldiskuráltunk -> dreher vodkaszóda jäger -> zár a hely, 5 óra, megnézzük telón van-e coronita -> naná hogy van -> taxi-> Rio Coronita sör (már nem tudjuk milyen) vodkaszóda jäger -> mcd mélyfilozofálás az élet nagy dolgairól -> reggel 10-re hazaérés

Hát röviden ennyi volt az este, btw kibaszott jó volt, köszi mindenkinek

Haszprus

Boston 2016 dec

©   Haszprus   |   amerika barátok biznisz boston buli első fejlesztés fotózás külföld logmein meló mobilfotó s7

Első utam Amerikába.

A céggel mentünk ki öten, biznisz trip.

Azért elég jófejek voltak velünk, jól éreztük magunkat.

Kérdeztük mit érdemes megnézni a városban, de a leggyakoribb válaszok a pub, kocsma és söröző voltak.

Ennek megfelelően alakult a hetünk.

Milyen Boston? Nos kisebb a különbség, mint gondoltam. Az épített dolgok nagyok, nagyok az épületek, nagyok az ajtók, szélesek a terek, alapvetően minden oversized.

A szállodai szobáink nagyon szépek voltak, ez elsőre nem tűnt fel, alapvetően mindenre rá kellett éreznem kicsit. Ahogy a cég kinti irodáját is elsőre a semmi különös kategóriába tettem, majd ahogy jártuk végig a szinteket, tereket, úgy derült ki hogy vannak nagyon kellemes meglepetések, és így utólag ha visszanézem a képeket, azért eléggé rendben vannak a dolgok.

Én a magam részérl egy dimenziónyi különbségre készültem, de visszafogottabb dolgokat találtam. Bár azt mondják a tapasztaltak, hogy Boston nagyon európai, és Amerika jellege más helyeken jön elő igazán. Majd igyekszem még menni erre-arra, merítettem egy kis erőt ebből a tripből, 2017-ben igyekszem többfelé utazni.

A cég. Adnak a terekre, hogy megtaláld magadnak azt a helyet ahol szívesen vagy. Mivel úgyis laptopod van, ezért dolgozhatsz akárhonnan. Szerintem nagyon rendben van.

Haszprus

Small thoughts from a small man (dear diary)

©   Haszprus   |   barátok coronita élesztő life

Tegnap 22-kor ébredtem, eredetileg nem akartam sörözni, mert hulla fáradt voltam, és aszociális, de a haverok már az élesztőben voltak, hatalmas partiarc módjára autóval mentem oda (magyarán nem ihattam ugye), aztán ez nem volt annyira nagyon rossz döntés egyébként, mert utána legalább át tudtunk jönni ide anélkül hogy megfagytunk volna a -16 fokos éjszakában, és tovább alapozhattunk egy kis coronitára, ahova kivételesen még be is engedtek (azt a stratégiát választottam hogy a sárga kabát helyett egy standard fekete dzsekiben mentem és szigorúan nem néztem az őr szemébe), fent egy nem is rossz csaj leszólított, és eldumálgattunk röviden. Azon méláztam, hogy ez vajon miért lehet, bejön az ápolatlan méretűre nőtt szakáll, vagy a vágásra érett haj, vagy a céges ingyenkardigán, nem tudom, de valamelyik vagy ezek így együtt működtek. Mindenesetre 10 évnyi ugyanoda járás után ma kipróbáltam egy új fodrászt, a headonistot, elég jó volt, elégedett vagyok. Nem tudom még hogy mennyire járok majd vissza, mert amúgy a sajátomat is tökre szeretem és olcsóbb is (tudtad hogy egy élet alatt több millió forintot elkölt(h)e(t)sz pusztán kizárólag csak fodrászra*? your choices actually do make a difference), de most úgy érzem hogy ráférnek a változások a dolgaimra. 2017, az utazás és a változás éve.

* egy ember kb 70 éven át jár fodrászhoz, tegyük fel h havonta, tegyük fel h 2000 Ft / alkalom. Emberünknek ez ennyibe kerül: 2000 * 12 * 70 = 1,68m Ft.
Tegyük fel h emberünk úgy dönt, hogy kicsit gyakrabban megy (három hetente), kicsit stílusosabb fodrászhoz, kicsit profibb hajért, mondjuk 4500 Ft / alkalom. Ez ennyibe kerül: 5,5m Ft.
Tényleg 4 millió forint sorsáról dönthetsz azzal hogy milyen fodrászhoz jársz? Igen. Ez van. És akkor van még pár döntés az életben. Azt már ne is számoljuk hogy mennyibe kerül a kaja, amit nem havonta 1x eszel, hanem minden áldott nap. De segítek. Ha napi 3000 Ft-ot költesz kajára, az 70 évre nézve 78m Ft. Igen, amikor arról döntesz, hogy az olcsóbb ebédmenüt eszed vagy a drágábbat, vagy hogy otthonról viszel-e esetleg kaját, vagy hogy csapvíz helyett palackos vizet iszol-e, akkor egy komplett lakás áráról döntesz valójában.

Haszprus

Gólyahét DONEZ

©   Haszprus   |   barátok bme buli fáradtság mba

Végignyomtam nagyjából a gólyahetet, gólyahajót, kopaszi gát, csapatépítés, wigner koli, roller klub, kicsit belekóstoltam a kocsmatúrába is, kemény volt, I'm spent. Mit végignyomtam, TÚLÉLTEM B+ (azért meló mellett nem volt egyszerű). Jut eszembe, van régről egy fáradtság címke a blogon, asszem felelevenítem a használatát. Kezdődik az MBA. Kicsit tele is a gatyó.

Haszprus

The usual self shit

©   Haszprus   |   70d antwoord barátok fotózás irinyi park

Thx 70D & Balage & Anett Before Die Antwoord @ Budapest Park

Kivéve az elsőt, mert azt a tegnapi futás előtt lőttem, annyira jó voltam egyszerűen.

Az Antwoord koncert meg kurvajó volt, és az együttes is kurvajó. ROKK

Haszprus

Hétösszegzés 2014.07.27. & Projektsüti Kismaroson

©   Haszprus   |   barátok black cab bme buli élelmezés emarsys energiablog epam kismaros kocsi life mba phpstorm sör

Ilyen hetem volt

  • Kedd megnéztük a leendő autómat szervizben, körbevezettem Petyát az EPAM-ban
  • Szerda egy ajánlat, lefoglalóztam a leendő autómat, este Zolival sör
  • Csütörtök Márk Levi Black-cab hambi, írtam a PHPStorm Cookbook könyv első fejezetéről egy reviewt a kiadónak (tervezett megjelenés decemberben), este Orca Bea sör @ Shakesbeer, eredményhirdetés, felvettek MBA-re, utána még Grundon sör
  • Péntek projektebéd @ Trattoria, körbevezettem Csabát az EPAM-ban, Emarsys-EPAM-Prezi sör @ Kamra
  • Szombat sütögetés & sör @ Kismaros Dunapart, este bográcsozás & sör @ Molnár sziget, majdnem spontán lementünk a balcsira de végül csak csónakáztunk egyet a Dunán
  • Vasárnap Pas meet, PHPStorm Cookbook chapter 2 review, telek (Új bluetooth hangfalakkal )

Projektsütögetés Kismaroson:

Haszprus: 2014 elején egy cég fizette az utamat Gibraltárra egy állásinterjú kapcsán, én magam rég voltam már külföldön, és rájöttem most, hogy tiszta hülye vagyok, kell menni ezerrel. Megkérdeztem hát Mf-et hogy van-e kedve valamerre, és gyorsan kitűztük Krakkót.

Miért pont Krakkó?

Lengyelországban még nem voltam, autóval elérhető, közel van viszonylag, úgy számoltuk hogy kb. 6 óra autóval megvan. Összeszokottak vagyunk vezetésben. (Mf: Dettó. Lengyelország totál kimaradt, Varsó messze van, Krakkóban van ismerősöm.)

Pénteken rám írt Mf most már nem nyugodtan, hogy fel bírtam-e rakni az iGO-t, de persze nem, mert nagy ívben.. ömm, ellustultam a készülést, péntek estére maradt még a holmijaim összepakolása is, iGO nem lett, 3 nap külföld az most már lepkefing, nem kell más csak egy póló. Szinte. (Mf: Én is megdöbbentem a cuccom minimálságán pakoláskor. Telefon, töltő, pár ruha, iratok, tisztálkodószerek, ennyi. Normál hátizsákban ide-oda lötyögött az egész, olyan kevés volt.)

Azért a legfontosabbak, mint a hajzselé, labello és fogkefe persze kötelezően kimaradtak, és az iGO-t se sikerült felszenvedni a telóra. Az Eurotrippen Mf-nek kb. megolvadt az ablakba tett telefonjában az akksija, de reméltem hogy ez most nem fog megismétlődni és elég lesz egy darab iGO. (Mf: Igazából két hete rágtam már Haszprus fülét, mióta egyáltalán terveztük az utat, hogy legyen backup navi, mert anélkül _meghalunk_. Aztán amikor éjjel a hegyi szerpentineken előre mutatta a kanyarokat, illetve a kicsit sem triviális, városban kanyargós úton, hogy merre kéne mégis, akkor ezt Haszprus kénytelen is volt elismerni. Ez volt az a szomorú helyzet, amikor két világvárost olyan tanyasi színvonalú út köt össze, hogy az vállalhatatlan.)

Na szóval péntek este találkoztunk és persze ahogy tőlem megszokott, hulla fáradtan indultam neki az útnak, konkrétan úgy nyilatkoztam hogy hamarosan elalszom. Ennek ellenére azért levezettem 5 órát különböző szerpentineken, mert Krakkóba a létező legkisebb falvakon meg városokon át vezet az út, van ahol már-már földút kategórián keresztül, és fizetős szakaszból mindössze 20 percnyi van az egész úton, szóval nem bajlódtunk a matricával. Fél háromra sikerült is odaérni a szállásra, ami egy Ibis hotel volt, teljesen korrekt, a már Bruges-ből megismert színvonal alatt egy kicsivel, cserébe két főre két éjszakáért 20e Ft abszolút díjnyertes. (Mf: Reggelivel meg méginkább.)

Az otthon felejtett hajzselét, fogkefét és labellót nyilván pótolni kellett, ezért kerestünk egy Rossmannt.

Kicsit hozzászoktam most a külföldi árakhoz, mert Gibraltár kapcsán 4x ültem repülőn, egy csomó mindent reptereken vettem, nem lep meg ha 2000 Ft-ot otthagyok egy fél literes üdítőért meg egy szelet csokiért.

A cuccok ára 5-20 EUR között váltakozott, amire kicsit húztam a számat, de mindegy, aztán amikor már minden a kosaramban volt, Mf felvilágosított hogy hé Haszprus, ezek itt amúgy nem euró árak hanem zlotyi Mondom ja bazz? Akkor mindenből jöhet a minőségibb (1 euró 300 Ft, 1 zlotyi 70 Ft) Lengyelország igazából kurvaolcsó ha az ember úgy érzi hogy külföldön van. Az árak egyáltalán nem nyugat-eu jellegűek, el se hittem hogy ilyen olcsón megkaptunk mindent.

A városnak főleg az óváros részét néztük meg, hatalmas parkok, várak, templomok, ilyesmi, és a lényeg, a harisnyák, brutális kurvás harisnyák minden mennyiségben. Láthatóan a csajok itt elég nagy figyelmet fordítanak a hosszú combok kihangsúlyozására, abszolút legnagyobb örömünkre. (Mf: Ellenben mániájuk még egy rendkívül visszataszító műbőr miniszoknya is, legalább 5-10 jött belőle szembe. Na, az nem baj, ha nem gyűrűzik be majd hozzánk. (Haszprus: na ebben egyetértek ) Mf: Ja, a harisnyákat, ha kell, gyalog importálom, csak hordják plz.) Haszprus: segítek, négykézláb, arcon pörögve. (Mf: A buliból is így jöttél haza (‹ Haszprus: no homo!!!), mégsem hoztál harisnyát. Meg vagyok sértve. ) Haszprus: (Mf: Yes, absolutely no homo.)

Hot or Not alkalmazásra felmenve egyszerűen nem bírtam a számat befogni az ájulástól, a magyar felhozatalt messzemenően meghaladó minőségű húspiac tárul elénk, nem tudom minek köszönhető, itthon ciki a hot or not, kint meg menő, vagy nem tudom mi lehet, de kurvajó csajok voltak, és az utcán is alapvetően ugyanez.

Találkoztunk Mf-ék egyik hölgyismerősével szombat este, aki bevitt minket a bulinegyed bugyraiba, ahol óriási pörgést tapasztaltunk, és sztem nagyon durva nyitottságot, szóval amennyire látom ide csaj úgy jön, hogy a bepasizás / ismerkedés egyértelmű és nem idióta módon szégyellnivaló cél. A magam részéről thumbs up, maximálisan tetszett a dolog.

Néhány helyi italspecialitás (almás vodka rox) (Mf: Żubrówka almalével a titkos recept, és Tatanka névre hallgat) után átmentünk egy zeneileg hozzám közelebb álló helyre, ahol konkrétan már minimal house-t nyomtak mire odaértünk, megkérdeztem a pultnál mellettünk ülő arcot hogy mi a cucc amit isznak, mondta hogy Sweet shot (ismeretlen recept), és mire észbe kaptam volna, már meg is voltunk hívva, fel is hörpintettem, remélve hogy nem valami party rape drugot iszok. A piák olcsóak amúgy, átszámoltuk, hogy 1400 a sweet shot, majd Mf közölte, hogy de Haszprus, 1400 Ft nem egy pohár hanem három adag volt. OMG. Vicc, megtaláltam magamnak az országot ahol úgy érzem magam mint amikor a német turisták idejönnek magyarországba kirúgni a hámból. (Mf: Később egyébként annyira tetőfokára hágott a pult mögött is a hangulat, hogy míg előzőleg 16-ért kaptunk három shotot, egy következő körben már 14-ért 4-et. Megkedveltek minket?) (Haszprus: ja, ez kurvanagy volt nagyon pozitív)

Igazából kurvajó volt a hangulat, az emberek közvetlenek, minden faja volt, de mire kellőképpen megalapoztam hogy ropjak egy csárdást, a DJ pont kijött a pultból, és beült bár részhez. Más se kellett, rögtön összepacsiztam vele hogy megtudjam hogy játszik-e még, de sajna már nem, úgyhogy ajánlott nekünk másik helyet, ahova a magam részéről ATM-ből kivettem egy kisebb vagyont hogy ha már külföldön vagyunk akkor csapjunk oda rendesen, de a helyen épp VIP buli volt és nem engedtek be minket (nem voltunk meghívott vendégek (Mf: de csak mert nem ért el hozzájuk elég gyorsan a hírünk)), úgyhogy javasoltattam magunknak más helyet, oda is átmásztunk, de Mf addigra már fáradt volt és hazapályázott inkább, én viszont bementem csapatni. Tekintve hogy kint is “népszerű” a műfaj, a közönség már megint kb. én voltam (meg még kb. 0 és 10 között változó létszámú további néhány csaj meg csávó), gondoltam, megkérdezem udvariasan hogy egy kis minimal house-hoz mit szólnának a tisztelt DJ urak de kb körbe lettem röhögve, hát semmi gond, ha nem kell közönség, hát nem kell.

Valahogy sikerült hazateleportálni, reggelre semmi hangom nem volt, ellenben happy vagyok hogy megvolt életem első külföldi bulija és aftere egyben, ráadásul részben minimal house stílusban, DJ-kkel is megismerkedtem, helyiekkel is, igazából kurvajól éreztem magam, great success, Mf-fel meg végigdumáltuk az utat, részemről ismételendő. A külföldi trippelés állat, a krakkói csajok brutálok, az idő remek volt, én meg egy csomót nyíltam az elmúlt években és egy vadidegen közegben sikerült remekül érezni magam Örülök. Nálam 10/10-es hétvégi trippke volt. (Mf: Nekem is tetszett, nyitott vagyok hasonlókra alkalomadtán.)

Haszprus

Strange fact of the day

©   Haszprus   |   buli life
Szilveszterkor 39, tegnapelőtt 29e Ft-ot hagytam ott buliban. Ugyanakkor nem veszek meg dolgokat, pl tabletet vagy ssd-t, mondván hogy drága. Ez valahol elég fura, nem? Egy tablethez elég lenne kihagynom 4 bulit... Mondjuk ahogy így leírom hogy NÉÉÉGY BULIT KÉNE KIHAGYNOM, mintha a fogamat húznák
Haszprus

Program overload

©   Haszprus   |   buli energiablog

Kénytelen voltam a naptár excelemben megnövelni a mezők méretét, mert ezek a hétvégi durvulások egyszerűen felsorolhatatlannak bizonyultak a legkisebb betűméret mellett is. Valamikor nem ártana már valamit blogolnom is ezekről, de alig bírok felzárkózni még a privát naplózásommal is, nemhogy a bloggal.

Haszprus

Patron

©   Haszprus   |   barátok buli energiablog mobilfotó one x zene

Oh yeah, ma Patron volt 1-től 11-ig enyhén hiperaktiv mozgással (ebből két óra fixen az emelvényen), kardiónak is megtette volna, 2,5 kg le is pattant estétől reggelig (nyilván egy része víz, de egy része nem! ) — at WONDERLAND : 3l3ktro Groove / MightyB / Stick / Goldsound @ PATRON

aug. 26. 08:01 olyan izomláz van a hátamban hogy az nem igaz

Haszprus

Gokart & Aquaworld :)

©   Haszprus   |   barátok buli energiablog life

Pénteken meló után vettem szörfgatyákat, tali Szabinával és Hevivel, Shakesbeer rosé, Jani hirtelen beköszönése, taxival haza, ámde még a ház ajtaja előtt telefon Balázsnak hogy esetleg valami hepaj, hát persze, szoli 9p (elmaradhatatlan bulikellék!), taxi, Grund, Fröccsterasz, hamburger, hajnal 5 körül hazaértem, 7-kor kelés, le Heviékhez, kölcsön kocsi atomjól megy, gyors reggeli kávé, kúton dobozos (!) San Benedetto, welcome to Aquaworld! Az első pár csúszás szar mert ezt szingliként nem szoktam nyomni, de aztán hozzászokok, tartunk kis szünetet, nap ebéd stb, és kipróbálok valami újat: a léghokit, kibaszott jó! Nagyon tetszett. Jacuzzi, és új csúszdák, amiket eddig nem mertem kipróbálni, estére már kibaszottul tetszett a dolog (Forgószél, legjobb!), gokartozni van-e kedvünk? Hát persze, erre vártam évek óta, menjünk, Eurocenter, 1 menet, 8 perc, kibaszott jó, brutálisan tetszik, menjünk még, megyünk még 2x8 percet, alig várom az újabb köröket, megelőz egy srác egy idegen társaságból, vörös posztó, más se kellett, iszonyatosan rátapadtam, egész jó eredményeket értem el ahhoz képest hogy most gokartoztam életemben először És kurvára nem bántam meg, kell még menni! Állat volt. Utána ki Heviékhez, extra brutál thai csípős leves vacsinak, haza, FB-on közben üzenetet rakok ki hogy esetleg valakinek van-e kedve valamihez, de végül nem (nem is csoda, talán nem éjjel fél 2-kor kéne elkezdeni szervezni az esti programot ), majd egy kis krúzolgatás. Állat volt, brutáljó dolgok történtek ma

Gokart power, aquaworld power, léghoki power, fekete lyuk & forgószél power A kamikaze meg pite

Na ezek mennek!

Haszprus

Nyolcadik jubileumi kilencéves blogtali

©   Haszprus   |   barátok buli

Gyerekek, 2012. szeptember 21-én KILENC ÉVES lesz a blog!

Ezért aztán egy fergeteges iszonyat überbrutál giga blogtali kerül megrendezésre aznap.

Akinek van képe távol maradni, azt személyesen fogjuk meglátogatni és lezúzzuk az arcát könyörtelenül ámde alaposan.

Ehhez tartsátok magatokat, amikor válaszoltok a kérdésre, hogy ott lesztek-e.

Haszprus

Normafa @ Normafa

©   Haszprus   |   barátok buli

Eljött a dárenbéz buli, amire régóta vártunk, és aminek az előző epizódja a Cinema Hallban elég jó is volt, de ez most nekem nem jött be, ez van. Cserébe úgy döntöttem hogy az egészség jegyében gyalog jövök haza, úgyhogy éjjel 2-kor nekikezdtem a kis 10 km-es gyalogutamnak, egy egész más képet kapva a városról...

Ami valóban nem tetszett: kifelé le kellett adni a karszalagot, mondván hogy egyszeri belépésre jogosít.

Haszprus

Kata Zsolt Up Bed Beach Coronita Aquaworld

©   Haszprus   |   barátok buli energiablog mobilfotó one x történelem

Elég jól jött ez a hosszú hétvége. Már alig vártam hogy végre kipihenjem magamat. ÁM AZ ÉGIEK KÖZBE SZÓLTAK. Szombat este megünnepeltük Kata szülinapját egy lájtos alapozgatással Zsolttal, elindultunk az Up!-ba, ami zártnak - mármint bezártnak - bizonyult, úgyhogy csodák csodájára elfogadták hogy menjünk a Hajógyárira, bár ehhez nyilván le kellett itatni őket. Bed Beach, ami nem volt annyira szar (főleg hogy már csak két órát kellett kibírni Coronitáig ), de persze heringparti keményen. Aztán Coronita, ami jött, látott, és győzött, szokás szerint. És normál esetben itt mindenki hazament volna egy jót aludni, de nem, nekünk muszáj volt kitalálni hogy akkor menjünk még valahova. Meki, aztán majdnem kimentünk a telkre, de végül az AquaWorld győzött, amiről azt kell tudni hogy kisebb mint amilyenre az ember számít, és a fűben méhseregek lakolnak. Amit nem is értek egyébként, de ahogy leraktuk a törölközőnket, ott volt már ilyen 10 méh/darázs körülöttünk. Amúgy meg kellemes a hely. Voltak igazi emlékezetes látványosságok emberanyagban, mindenféle értelemben. 24-kor váltak szét útjaink, de én szerintem a második napi alvást is simán kihagytam volna.

A HTC One X-nek nincs hardveres gombja amit meg lehetne nyomni (kitapintani!) fényképezéskor. Ezt egy súlyos problémaként felrovom neki.

Haszprus

Szilveszter

©   Haszprus   |   barátok buli

Szilveszter @ Balage & Mad World DONEZ w/ Dávid, Anett, Balage. Megjegyzem, a Mad World szekusai atom parasztok voltak, a bejutási procedúra kritikán aluli volt (mit nézel? kérdéssel elkezdte emelni a hangját ordibálássá aztán majdnem nekem jött a szekus), de ettől függetlenül kib. jó este volt, akárcsak a tavalyi szilveszter, hasonló csapattal. Még sok ilyet! És nem kellett taxizni.


Haszprus

Dárenbéz party

©   Haszprus   |   barátok buli coronita dávid első idézet történelem wx1

Normafa Cinema Hall Dokk Club Coronita donez — with Balazs Kovacs and Dávid Rákosi at Cinema Hall Budapest.

IRCQuote fight! In the ring:

Haszprus
első dárenbéz bulim!
Taxi pluszos diszpécser kisasszonynak örök hála hogy kitaláltuk merre vagyok!
Coronitában kényelmesen aludtam csak annyi volt a para hogy valami picsa táncolt a cipőmön és a basszustól egyfolytában centiket mozdultam odébb a kanapén.
Balage
Csoda akkor hogy nem basztak ki amiért ott alszol. És hol voltál végül amikor a diszpécser rád talált?
Dávid Botpuszta
Haszprus
ROFL
Haszprus

Pénteki meglepetés

©   Haszprus   |   buli morri sanoma

Pénteken Katával debugoltunk egy kódrészt, refaktor közben bevezettem az alábbi változót:

if ($tegnapElrejtettukDeEjfelkorUjraMegKellJeleniteni) { ...

Kata: úristen, de hosszú! Fele ilyen hosszú is lehetne!

Haszprus: hát igen, sokan szokták ezt mondani...

Ezek után jött az ominózus commit message…

Most viszont rám írt a szöszi a két héttel ezelőtti pénteki morri buliból, hogy jöhetnék legközelebb is. Maybe.

Haszprus

Day 49 @ Sanoma

©   Haszprus   |   buli energiablog fáradtság fejlesztés sanoma zene

Hétvégén alapoztunk, voltunk Morri Ligetben és Coronitában, hajnalban csatlakozott egy kedves régi ismerős is, közben befoglaltam megint a szekusok székét , hétfőn éjfélig dolgoztunk, este hívnak telefonon bocs dolgozom, írnak skype-on bocs dolgozom, taxi haza és még tovább, power, kedden pedig alvásmennyiség alapján kipihenetlenül, gyakorlatilag mégis úgy pörögve, mint még soha folytattam (boss meg is kérdezte, mit tolok). Vuttu-tuttu vuttu-tuttu. Red Bull Hell C Vitamin Béres csepp Ginseng ampulla kávé, szóval mindent, de ami leginkább pörget az az ha valamit lerakok és azt elismerik. (Másik boss másnap külön odajött mosolyogva gratulálni, apróság, de mégsem.) Nap végén hazaindulás előtti percekben beesik egy task amit csináljunk meg még ma, nyilván. Safranek, jöjjön közelebb... Itthon megnyitom a shellt, majd telefont emelek az ágyban hogy felhívjam akivel nem lehetek, helyben elalszom ruhában, égő lámpával, ahogy kell, de ezúttal legalább cipő nincs rajtam. Éjfélkor felébredek, kipihent vagyok, emaileket írok meg ticketeket kezelek 3 órán keresztül, elolvasom amire napközben nem volt időm, megírok pár irányelvet és kitűzök pár célt a karbantarthatóbb folyamatok érdekében, aztán ráébredek, hogy nem is tudok már aludni, no meg hogy hajnal 5 múlt.

Ami most jó:

  • Yves Larock - The Zoo (Muzzaik Remix)

Jó még:

  • Djuma Soundsystem - Les Djinns (Trentemoller remix)
  • Wawa - SOMBRITA ( Lauer & Canard ft Greg Note Rmx )
  • ANIMA SOUND SYSTEM - Tedd a napfényt be a számba ( MATULA feat GOLDSOUND remix )
  • Andy Caldwell feat. Lisa Shaw-Warrior (Tiger Stripes Mix)
  • Loco & Jam - Medusa [Rekluse]
  • Popmodell - Kiskece (radio edit)
  • Loco & Jam - Medusa [Rekluse]
  • Pet Shop Boys-Love Etc (Gui Boratto Remix)
  • Serge Devant Addicted with lyrics 2009 [HQ Club Mix]
  • Radio Slave Feat Danton Eeprom - Grindhouse ( Dubfire Terror Planet Remix )
  • Mightyb - Taj Mahal (Original Mix)
  • MATULA feat GOLDSOUND - Wonderful World (original)
  • Chris Lake & Nelski - Minimal Life (Original Mix) (HD)
  • Federico Scavo, Alex Kenji - Gimme Five (Mix 1)
  • Modestep - To The Stars (Break The Noize & The Autobots Remix) (Official Video)

A reggeli kardio alapjai. És az fontos.

Haszprus

Az éjszaka tanulságai

©   Haszprus   |   buli

Ma éjjel új élményekkel lettem gazdagabb, legalábbis olyan nem volt még soha, hogy reggel arra ébredjek, hogy buliba indulás utolsó perceiben elaludtam.
Na mindegy, nemsoká kezdődik a Coronita. Kedves, hogy csináltak egy szórakozóhelyet az ilyen kiégett öreg járókeretes fazonoknak is.

Haszprus

ON THE TOP OF THE WORLD - once again

©   Haszprus   |   buli energiablog sanoma

ON THE TOP OF THE WORLD once again

Tegnap hosszú kihagyás után végre eszméletlen sok rábeszélés hatására megengedtem magamnak hogy elmenjek újra bulizni (Coronita persze), és hát mit mondjak, utána aludtam 3 órát és most itt pörgök mint az állat egész délelőtt. Valami volt a pezsgőmben (nem, max buborék). Kibaszottul jól vagyok.

POWER

Asszem kellett már ez a négy napos szünet.

Ja tényleg, készült is egy videó arról hogy brékeltem este:

Haszprus

Chris Lake @ Dokk

©   Haszprus   |   barátok buli mobilfotó

Tegnap este megyünk? Jó üljünk be valahova dumálni de én biztos hogy nem bulizok utána mert hulla vagyok 22-kor már állva bealudtam volna kiégetett leszívott ez a nap (hét) is Móricz Boráros Jaffa valami új arcok Hajógyári Dokk 100 méteres sor rögtön az elejére powered by valami régi arc iszonyat tömeg Chris Lake (ld. Minimal Life, Only One) VIP ott se sokkal jobb a helyzet hotdog szendó mitkeresnekcsajokaférfiwcben a srácot beraktuk a kocsiba kiszedtük a kocsiból átraktuk a taxiba húsimádó gyros Móricz hajnalöt majdnem visszamentem momentán sokáig maradtam volna még (powered by red bull) de inkább aludtam 4 órát most pedig nemsoká Symfony 2 POWER A heti melóhoz képest egy ilyet lezavarni már nem is mondható megterhelőnek.


workplace power

workplace power 2
Haszprus

Ma esti időjárásjelentés

©   Haszprus   |   buli idézet l0lzor sör

Nedves időnek nézünk elébe.

IRCQuote fight! In the ring:

Csaj 22:22 ...rám ma vár a felhőtlen tudatlan v tudatos önkívületi állapot most megyek éppen a puncibuliba
Más: ha esetleg olyat írnék h akarlak, kívánlak gyere és azonnal bassz meg keményen... le akarlak szopni stb akkor pliz ne vedd komolyan... és töröld!
Haszprus
én mára itthon levést tervezek, de nézz be

Egyébként hulla fáradt vagyok úgyhogy remélem nem kerül erre sor.

Haszprus

Gigolo @ Sanoma party

©   Haszprus   |   barátok buli life meló sanoma

Ma mondta egy csaj hogy már kész gigolo vagyok, kedden pedig Gábor, hogy tiszta gigoló leszel nemsokára rolex óra, minden, pénteken pedig volt egy Sanomás nagycéges (600 fő) buli, ahol a kollégáktól megkaptam a Gino nevet, merthogy mindig élre vasalt szövetnadrág, hosszú fekete ing, meg amúgy is olaszos a kinézetem

BTW tegnap őszi fesztivál volt a Sanománál, bornap, épített színpad, rengeteg pad, rengeteg boros stand, pálinka, DJ, jó volt Mondjuk a halálomon voltam fáradtságilag, húzós hetek vannak mögöttem (és előttem), éjfélre itthon is voltam.

Haszprus

After Sunday Cooling

©   Haszprus   |   barátok buli

Szóval tegnap este átjött Gio és dumáltunk megint egy iszonyat kurvajót. Jobb dolog nincs is a világon. Ja várjunk, most hirtelen eszembe jutott egy.

Sikerült lejutni a Coronitába Sunday Coolingra, csak előtte megint burkoltunk hotdogot, úgy látszik ez már ilyen hagyomány lesz nálunk, az éjszakai hotdogok valahogy mindig nagyon finomak, bátran ajánlom a Hajógyári melletti hévmegálló egyik büféjét, ahol istenes mindenes hotdog van 350-ért (vs a szigeten 700 birodalmi fizetőeszközt vesznek ki a zsebedből ugyanezért az élményért, de itt még hozzátenném, hogy a Coronitában van képük a 25 grammos legalja (elnézést attól aki szereti) Sport szeletet H-Á-R-O-M-SZ-Á-Z forintért (!) árulni - persze kérek is belőle kapásból ötöt).

Azt írtam tegnap délután hogy várom már hogy aludhassak végre egyet, erre éjjel f2 - 2 körül értem haza és reggel 4-5 óta kukorékolok - nem tudom mi van, a szervezetem azt hiszem nem szeret aludni.

09:25

disclaimer

Érkezett egy komment privátba:

Ha nem ismernélek, akkor azt hinném, hogy tolsz valamit és azért bírod ennyire

Rendkívül fontosnak tartom megjegyezni, hogy _SEMMIT_ nem tolok. Nyilván iszok valamit (általában pezsgőt), ami pedig hajt, a saját erőmön felül, az a Red Bull, vagy esetleg valami egyéb energiaital, és ennyi.

Haszprus

Before Sunday Cooling

©   Haszprus   |   barátok buli film

Nah Gioval elmentünk megnézni a Förtelmes főnököket (nem sokat tudtam róla btw, inkább úgy mondanám h semmit... Jennifer Aniston rajongóknak viszont kötelező), Allee-ban Burgernél belebotlottunk egy régi gimis csajba (párral alánk járt), nem is tudom honnan ismerjük, talán voltunk közös buliban meg táborban.

Így kell becsajozni egy perces időkeretben. Na jó nem pont így, és

ne próbáljátok ki otthon

IRCQuote fight! In the ring:

Haszprus
Szia!
Csaj Szia!
Gio
Szia!
Csaj Hát ti, mizú?
Gio
Éppen moziba megyünk, megnézzük a Förtelmes főnököket.
Haszprus
Hát szerintem Gio akar valamit, de én meg arra gondoltam hogy jobban örülnék, ha lenne közöttünk középen egy csaj.
Csaj uhh öö ahaaaa okéé... Na jó étvágyat, sziasztoook

Pár órával később:

Haszprus
te figyelj Gio, nem megyünk el Sunday Coolingra most?
Gio (ironikusan) höhö menjünk
Haszprus
Komolyan kérdeztem, én 100%-ig benne lennék...
Gio
Hát én olyan 50%-ig, és max éjfélig... Na jó menjünk!

Úgyhogy megyünk, és újra lebontjuk a Coronitát

De várom már, hogy vége legyen ennek a hétvégének, és aludhassak egyet végre

Haszprus

(Before Rio Bed Beach Dokkoló) Coronita (After After) 20110806

©   Haszprus   |   barátok buli

Éjjel Gio átjött dumálni, iszonyat jót beszélgettünk, aztán mentünk Rioba, kiábrándító volt, nem így emlékeztem erre e helyre, hát valszeg nőttek az igényeim mióta a Hajógyárira járok. Mentünk is tovább: Bed Beach (lenyomták Andrewboytól a Kiskecét legnagyobb meglepetésemre és örömömre), pár hotdog (végre nyitva van újra a hotdogos a szigeten, és igazi quality hotdogot árul ), aztán Gio haza, én még maradtam: Bed Beach újra (rögtön valami elég korrekt csajt sikerült megbűvölni), Dokkoló, Coronita, és végül after after. Érdekes egy este volt. A Coro Café előtt ki tudja milyen okból mexikóinak hitt a bárpultos meg valami arc aki ott üldögélt a pultnál (lövésem nincs hogy miért, angolul kezdtünk beszélni, és talán azt hitték hogy tequilát csak a mexikóiak isznak amikor kiderült hogy magyar vagyok, akkor hi5 ). Leültem Coro Café előtt a hintaágyra, aztán valami arc kérdezett angolul, az ilyeneknek mindig örülök, nem sok helyen kell angolul beszéljek. Valami nem nyerő csaj is leült mellém és hülyeségeket kérdezett, aztán szerencsére lelépett. Coronitában 4-től legalább fél óráig csak én táncoltam meg valami dj-fan csaj. Nagyon jó volt egyébként, később olyan zenéket toltak, hogy valami hihetetlen, iszonyat zúzda volt fent a korlátnál. Az a kedvenc helyem, hatalmasat lehet tombolni. Hazafelé egy ismerős taxis hozott (mondjuk mostanra elég sok van, de néha csak ámulok hogy mikre emlékeznek, mint ahogy most is), kurvajót dumáltam vele is (lesz valami morrisons liget nyitott hely a népligetben az infója szerint), jóarc volt (rögtön magától törzsutas tarifába tett), 1520-ra 2000-et adtam, legyen jó napja. Mondta, reméli találkozunk még. Mit mondjak, elég komoly este volt, a Coronita ismét bizonyított.

Haszprus

Coronita after

©   Haszprus   |   barátok buli coronita energiablog idézet

Reggeli SMS-folyam(ból kivágva a lényeg, amúgy 33 sms volt buli után):

Csaj: Smároltál a barátnőmmel? Te Dög!
H: Mek haza, nem talizunk?
C: Nem! Utállak  
H: Hát bakker, élned kéne a lehetőségekkel  
C: Te hülye vagy!   De ugyanakkor naon édes
H:   Cuki h ezt mondod, már csak azt n értem miért n futunk össze.
C: Én meg hülye és illuminált. Meek haza és házas vagyok.
H: Attól h n duglak meg, még talizhatunk   v n? Fincsi voltál...
C: Perverz állat   Imádlak. Talizunk úgyis... tudod
H: Az gáz ha nagyobb igényem van egy összebújva alvásra mint szexre?
C: Egyáltalán nem de nem én vagyok az akire szükséged van...
 még ha szeretném is.
H: Hm, miért?
C: Mert van valakim. Fiatal vagy jóképű és édes annyi lehetőséged van.
 Csak nem én vagyok a te embered.  
H: Ez kedves tőled...  
C: Ez nem kedvesség hanem igazság, nem is értem miért nincs nőd.

Én igen, de annyira mégsem.

Utána még telefonáltunk fél órát, megtudta h külön lakom és leesett az álla ("annyira jó parti vagy").

Becsülöm, hogy nem tudtam befűzni a csajt.

júl. 26. 00:13 viszont ma este taliztam vele és dumáltunk egy órát, érdekes beszélgetés volt Egyre inkább érdekel.

Előtte meg belefutottam egy régi ismerősbe (elég jó csaj), meglepett hogy még ő kezdett nekem bókolni, hogy de jól nézek ki És hogy hívjuk már őt is a bulikba. Lila ing, szövetnadrág, btw.

Haszprus

Brains @ ZP

©   Haszprus   |   barátok buli

Tegnap este bedobta Balage hogy mit szólnék egy Brains koncerthez. Nem mondott a név semmit, úgyhogy kerestem valami jellemző zenét tőlük. Drum and bass, úgyhogy akár még jó is lehetett volna, különösen a minta alapján (amúgy nem voltam még DNB koncerten), de végül nem jött be annyira, nekem kicsit nehéz erre mozogni

A ZP meg még mindig nem jó, kérdeztem is a buli vége felé Balagét, hogy a telefonjáról szól-e a zene, csak mert a hangerő kb. ezt sugallta…

(Ami egyben azt is jelenti hogy a ZP nagyon teper a fennmaradásáért, mert ez a hangerő valszeg nem véletlen volt ilyen alacsony.)

Update 13:00 Most pedig irány a kínai Zotya atyával, aztán este ZP újra.

Haszprus

Palatinus

©   Haszprus   |   barátok buli strand

Volt egy evosoft interjú, aztán egy gyors ad-hoc Palatinus Gioval, összefutottam egy csomó arccal, nemsoká Morrisons elvileg.

Palatinuson nem gyenge a szeku, annak nyittatod ki az öltözőszekrényét akinek nem szégyeled. Gyurinak el is vittek belőle ezt-azt…

Haszprus

Vizipipa

©   Haszprus   |   barátok buli fotózás

Vasárnap este Orcáéknál indult egy kis társasos összeröff, aztán a csajok leléptek, mi meg ottmaradtunk hárman vizipipázni hajnal 3-ig. Utána gyorsan toltam még egy Coronitát (Sunday Cooling, hétfő hajnal 5-ig tart, sokkal kevesebben vannak mint máskor, voltaképp nem is rossz ha valaki Coronitát szeretne szellősebb tánctérrel), meg kalandoztam kicsit a BKV-n

Note: sok értelmét a vizipipának végül nem fedeztem fel.

Haszprus

Partying, partying, yeah!

©   Haszprus   |   barátok buli coronita dávid desire élelmezés epam grund kocsi kozmetikus life mcd meló mobilfotó normafa sör túra

Csütörtök westend EPAM új szint Kata Gábor Marcsi Grund sör home péntek Resty Rita kozmetikus hátmasszázs Morrisons Balage Kristóf Andreas Dávid taxi mcd taxi soroksári benyitás A taxi home sleep szombat kocsi telek soroksári A Mcd kínai Normafa eszméletlen Csepel Mainframe Rita ukrán before Geri Hajógyári Coro Café Boráros home.

Haszprus

New Technology Meetup

©   Haszprus   |   amazon barátok buli fejlesztés képzés

Tegnap voltunk PAStheLoD kollégával New Technology Meetupon, ilyen fajtán most először. Elég hardcore témák, volt pár iszonyat élvezetes - ahogy valaki fogalmazott, 'itt csöppen el az igazi programozó' - előadás, sajnálom hogy 5 perc van ezekre, szerintem bőven többet megérnének.

Témák voltak:

  • Flash játékok üzleti megközelítésben.
  • Low-level iOS, hogyan lehetne gyorsabb? A mobil eszközökben sokkal több és egyben sokkal kevesebb erő van, mint gondolnád. Ha szorít a CPU, akkor nem csak az alap SDK-s trükkökben érdemes turkálni. Már az sem egyszerű, hogyan mérjünk. Szálak, UIKit, memória-elérés, Assembly, satöbbi.
  • Scale-out igényű nagy adatos feladat-feldolgozó láncok cloudon. Amazon Cloudon megvalósult Hadoopra épülő bioinformatikai feldolgozó lánc. Ott felmerülő kihívások, és megoldásaik open-source technológiai elemekre építkezve. EC2, S3, Hadoop, HDFS, jclouds, whirr.
  • ScalienDB, egy skálázható NoSQL adatbázis Budapestről.
  • Miért nem használjuk a scrumot? Kanban.
Haszprus

Virgo sör

©   Haszprus   |   buli virgo

Megvolt az első virgós sörözésem (Fakultatív részvétellel, underground szervezésben.) Nem tudom hányan voltunk, legalább 15-en. Helyszínéül a Csak Art Bar szolgált, ami egykor szado mazo klub volt ha minden igaz…

Haszprus

Hajógyári körkép hétfő éjszakáról

©   Haszprus   |   barátok buli coronita fotózás zene

Hétfőn Mf-fel végigjártuk az egész Hajógyárit (már ami nyitva volt, persze a Sláger Palota kivételével ) és szakmailag bevizsgáltuk a különböző szórakoztatóipari egységeket. Teljesen szubjektív és tömör értékelésem szerint:

  • Coro Café kis hely szimpatikus zenével, jó hangzással, minimál vizualitással. Nekem az mondjuk hiányzik. Nem sikerült a rajongójává válnom a mai napig, pedig voltam már itt párszor. Nekem kicsi, pedig a zene tényleg jó lenne.
  • Studio hatalmas nagy, látványos fényjáték, de ez konkrétan nem szól jól (ellenben inkább szarul), ez se lett kedvenc.
  • Pink bementünk és menekültünk kifelé (rnb).
  • Dokk Club coronitával egybenyitott parti volt, magam részéről nem szeretem amikor egybe van nyitva. Fenti rész VIP-nek elkülönítése számomra sajnálatos. Zeneileg elment.
  • Coronita ez lett volna nálam a parti lényege, de mint kiderült, ma kivételesen nem kezdődött másik parti a Coronitában 5-kor, hanem maradt ugyanúgy a Dokkban a DJ. Nálam ez most lapos volt, sry, konkrétan 6-kor eljöttünk mert fáradt voltam (mostanság mindig az vagyok amúgy).

Összességében most a legjobb a Coro Café volt, és természetesen a Hajógyári még mindig viszi a prímet az általam ismert helyek sorában.

már. 19. 18:53 még annyit, hogy

Haszprus

Gio is back :)

©   Haszprus   |   350d barátok buli fotózás történelem

Ééés megkezdtük 2011-et egy hatalmas dumálgatással és bulival, úgy is mondhatnám hogy az év legváratlanabb meglepetése volt amikor este hétkor megszólalt a telefonom hogy nincs-e kedvem ellátogatni valami helyre most így azonnyomban… Naná hogy volt!

További talik kinézőben. Kicsit felélénkültek az események mostanság.

IRCQuote fight! In the ring:

Kurvajó szilveszteri buli volt, Balagééknél kezdve aztán egy eltés koleszos buliban folytatva! Még ilyet!

Balage
kérdezted miért volt az a sok szék a budi ajtóban... azért volt, mert volt egy részeg gyerek, aki kijött a budiról, megfogta először a szemetest, és pörögve bebaszta
Haszprus

Ustream csapatsör, Dokk, Coro, Corvin tető

©   Haszprus   |   barátok buli coronita corvin meló ustream zene

Halálosan fáradt voltam tegnap este, de nem volt mese, kellett indulni a ustream site 2 csapatsörözésre a 400-ba, majd az Ellátóba, és még Geri is megkérdezte nem megyünk-e bulizni, hát de nanáhogy megyünk, úgyhogy vele tovább alapoztunk itthon, és elnéztünk először B7-be, ami töküres volt, aztán Studioba, ami megintcsak, végül a Dokkban, később a Coronitában kötöttünk ki, amik viszont roskadásig fullon voltak, és mellesleg kibiri kib* jó volt a buli egészen reggel fél nyolcig, amit egyikünk se gondolt volna hogy eddig bírjuk. (Én amúgy még pörögtem volna tovább is, Coronitában megint marhajó volt a zene.) Utána még dumáltunk egy csomót. Szerdán Szilárddal és Gáborral voltunk Corvin tetőn, ma estére is valami hasonló várható.

Haszprus

Szilárd & Corvin tető

©   Haszprus   |   buli corvin epam php power zene

IRCQuote fight! In the ring:

voltam epamosokkal bulizni az este, szilárddal feljöttünk előtte hozzám inni aztán gáborékhoz csatlakoztunk a corvin tetőn. szilárddal beszéltünk az önértékelési problémáimról, leírtam 3 gondolatát:

- nagyon értesz az emberekhez és nagyon is akarsz érteni hozzájuk

- szard le mások véleményét

- hidd el h a felhozatalban elég magas szinten állsz. akik php-vel foglalkoznak, kb. a venere csapata az akit az 5 év alatt, amióta dolgozom... alkalmaznék...

Közben rámírt Gyuri (jedlikből):

Haszprus

A fülke :D

©   Haszprus   |   barátok buli epam l0lzor meló videó zene

Kurvajó buli volt Szilárddal és Gáborral Állítólag már mindenki engem nézett amikor a biztonsági őr kimenekített a ketrecből. Utána leültem az őr székébe… A karaoke teremben levőkre meg rá akartam zárni az ajtót. Jó buli volt na. Megünnepeltük, hogy tegnap volt az utolsó napom az EPAM-nál.

Mellesleg megjegyzem hogy ma is bementem velük ebédelni. Partyarcok roxx

Haszprus

Coronita once again

©   Haszprus   |   barátok buli mobilfotó

Oh yeah, csütörtökön hívott Imo egy playmate partyra, pénteken WiZARD rioba, végül szombaton elfogadtam egy morrisonst Geriéktől, amiből később átmásztunk a szerájba kicsit kajálni, aztán a bed beachre, onnan pedig egyedül a Coronitába. Buli 21-től 07-ig. Jó volt, kurvajó, ment a pörgés mint varázsló F.A.N.K.

A taxis hazafelé imádkozott hogy kapjon egy fuvart a Rioból. Mondom neki 7-kor már aligha fog. Aszonta ó ha tudnám, vannak még ilyenkor a főnöki fotel előtti térdelésből hazatérő csajok…

Aszondja van hogy kedden kap fuvart a hajógyáriról, mert valaki ottragadt Ott is lehetnek érdekes dolgok, mondjuk ez látszik is egy-két arcon.

Mindhárom helyen bepróbálkozott egy-egy csaj, a coronitában 4x jött oda hozzám ugyanaz (hiába húzódtam hátrébb, manapság egyre agresszívebben nyomulnak), a bed beachen meg közölte a csaj hogy a párjával van, de szívesen táncolna egy kicsit. Kérdezem, melyik a párja, mutatja, nagydarab kopasz, a csajnál 20 évvel idősebb, a fazon nekem inkább tűnt a csaj tulajdonosának, mint a párjának, dehát ez már csak így megy.

Disclaimer: nem tartozom ezen érdekes arcok táborába, a taxis meg is jegyezte hogy meglepően friss vagyok. És valóban. Szívesen maradtam is volna még akár, csak már picit kezdett uncsi lenni.

Ps. téleg pörgős volt, fogytam is fél kilót.

16:48

IRCQuote fight! In the ring:

Imo
ez?
Haszprus
valami kavboj faszi, röhögtünk rajta geriékkel, aztán geri odament hozzá és beadta neki h nagy fanja vagyok és szeretnék közös képet vele
Haszprus

Morri & Rio

©   Haszprus   |   barátok buli

Nah éjjel még sikerült rátolni 20:30-tól egy Morrisonst Gerivel és PTibivel, aztán győzködésem hatására még egy gyors meki, majd Rio, ahol vérlázító arcok voltak és vérlázító DJ, akire ki voltunk akadva. Nem értem mér jó nekik egyfolytában szüneteket tenni a zenébe, félnek hogy elfárad a táncban a tisztelt közönség?

Haszprus

Esti buli

©   Haszprus   |   barátok buli epam

IRCQuote fight! In the ring:

Haszprus
tegnap volt john dahlback a rioban, szilárddal akartunk menni, de neki végül másik buli figyelt be
először este szilárddal elmentünk allee-ba kajálni, aztán nálam kicsit alapoztunk, ő ment máshova, lekísértem, aztán visszamentem még betölteni egy kis piát gyorsba. találkoztam zp-ben ákossal, italozgattunk tovább. a következő amire emlékszem, hogy hajnal négykor tökrészegen veszem le a pólómat a szoliban (!), és nézem hogy a karomon van egy rio belépőszalag... (!) mondom mi az isten, ezek szerint voltam a rioban??
a következő amire emlékszem, hogy fél órája nyomom a kapucsengőn a saját lakásom csengőjét, és senki nem nyitja ki (egyedül lakom)
ScoobyZoli
bazzz
Haszprus
aztán tudatosult bennem, hogy ezt azért csinálom, mert elvesztettem a kulcsaimat
ScoobyZoli
ez nagyon filmes történet
Haszprus
és a karláncomat is, egyébként
felhívtam anyámat a telekről, hogy jöjjön haza, mer nemtok hazamenni
hajnal 4kor...
aztán hívott ákos hogy bulizok-e még
ScoobyZoli
na, akkor jól készen voltál
Haszprus
mondom már nem, de jövök, és nyomtam egy sprintet egészen a zp-ig
ákos hazament, én meg vissza a rioba, és nyomtam egészen a buli végéig
ScoobyZoli
te és mi lett a kulcsoddal?
hogy jutottál haza?
Haszprus
elvesztettem őket
gyalog
ScoobyZoli
és a szoli?
az qva nagy flash!!!!!
Haszprus

hát én lepődtem meg a legjobban amikor azt látom a szoliban hogy voltam a rioban...
ScoobyZoli
mondom hogy rövidfilmes story

Melóhelyen mondták hogy megdöbbentő hogy sose látszik rajtam a buli, mindig mintha frissen vasaltak volna.

Haszprus

EPAM @ Grund

©   Haszprus   |   buli epam

Tegnap este EPAM-os csapatsörözés közvetlen melóból a Grundon, onnan négyen (Kata Peti Ákos) tovább mentünk a Kuplungba, aztán Tűzraktérbe, onnan ketten Ákossal Morrisonsba, és még bepróbálkoztunk a ZP-nél meg a Rionál is, de oda be se engedtek minket hajnal 4-kor. Én toltam még egy szolit meg reggel egy fodrászt, aztán szokás szerint 10-től meló - megy a pörgés mint varázsló F.A.N.K.

BTW ma este Rioban John Dahlback, kéne tolni, pénteken meg Morri Geriékkel.

Haszprus

Dokkoló

©   Haszprus   |   barátok buli

Voltunk Dokkolóban Imóval, aki csatlakozott a Mérnök urak társaságába, yeah Zene jó volt, társaság ööö… érdekes…

Haszprus

Sub Bass @ ZP + Morrisons

©   Haszprus   |   barátok buli fotózás wx1
jó volt a tegnapi buli
zp (Sub Bass Monster koncert) aztán morri
zp-ben odaálltunk kicsivel a pulthoz, előttünk volt két csaj... megszólalok, kérdeztem valamit kicsitől... erre hátrafordult az egyik csaj, aztán meghívtak minket két sörre
Haszprus

Házibuli @ Kicsi

©   Haszprus   |   barátok buli

Tegnap reggel Juditnál ébredtem, utána kikísértem a Délihez, beszöktem a vonathoz, felvettem az elmaradt papírjaimat a Pegától a Déli Pointban, mentem Allee-ba, vettem egy inget, beültem a Burger Kingbe, telefonáltam Zsoltnak Zolinak Kicsinek, anyámnak, lementem a telekre biatorbágyra szüleimhez, mentem Érdre, Zoli felszedett a Mekinél, mentünk hozzájuk, bemutatkoztam Nikinek, bár egyszer találkoztunk sok-sok éve, aztán mentünk venni valami piát, majd irány Kicsiék szüleinek a telke, ahol várt Tani, Hékás (a két kutya), Kicsi, Betti (a barátnője), Krisztián (a másfél éves gyerekük), meg Zsolt. WiZARD-tól SMS, hogy nem bulizunk-e. Ittunk, ettünk, szaunáztunk, dumáltunk, aztán Zoliék hazadobtak éjjel 3 környékén, amiért ezúton is giga thx.

Haszprus

Jeges est

©   Haszprus   |   barátok bme buli

Voltam Jeges esten, találkoztam egy csomó arccal, úgy mint Kittka, Panyi, Adams, Ssophie, Zé, Potato (!), és még sokan mások Ittunk forralt bort, nyomtam a jégen két tanulókört, belémjöttek, attól kicsit elment a kedvem, aztán nagyjából ennyi, nagyon durván le is fáradtam, azt kell mondjam, de örülök hogy ott voltam.

Haszprus

Kardió

©   Haszprus   |   buli

Kurvajó volt az éjszakai buli, leadtam vagy 1 kilót. (71,1-gyel ébredtem, pár hete még 74,5 körül mozogtam.)

POWER

Haszprus

38. Jómunkásember Sch Qpa nevezőtúra

©   Haszprus   |   350d barátok bme buli fotózás idézet mátrix normafa qpa túra

Igazából kezdhetném úgy is a beszámolót hogy nesztek voltunk túrázni és itt vannak a képek, az olvasóim egy része még bőven értené is minden magyarázat nélkül hogy miről van szó, a másik felük viszont nem. Van nálunk a BME villanykaron egy Schönherz kollégium, és innen indult még 38 éve egy nagyszabású egyhetes évente megrendezésre kerülő rendezvénysorozat, a Sch Qpa. A dolog alapvetően a feelingről szól, bár vannak versenyfeladatok is. Az első nagyobb megmozdulás az idei qpa kapcsán a nevezőtúra volt a Normafán és környékén, erről hoztam most képeket.

A korábbi években a magam részéről nem qpáztam különféle okok miatt, most viszont úgy döntöttem hogy megnézem mi is ez, és nem döntöttem rosszul. A fixmask csapatban indulok, ami a Sch fotóskörének (SPOT) a csapata, bár én magam nem vagyok Spotos, de sokszor gondoltam már rá amúgy. Van köztük egy-két haver, mint pl. adams, ssophie és SzaMa, meg még néhány ismerős arc, pl. fincsi és zs (velük a 2008 dec 30-i Adams-bulin találkoztam).

A túrán belefutottam két volt kollégámba.


23:52 Haszprus: és már celebritás vagyok bazmeg
jön szembe egy fazon
aszondja, hé, te vagy a Haszprus!!!
mondom igen, honnan ismerjük egymást?
aszondja sehonnan, olvas
és hogy okvetlenül oda kell vigyen egy fazonhoz
meg csináljak vele képet
meg csináljak kettejükkel képet
és bemutatott a másiknak hogy hé ő a Haszprus
aztán lett közös fotó

Haszprus

'Tea' @ Morrison's 2

©   Haszprus   |   350d barátok buli fotózás tea

17-kor találkoztunk, elkezdtünk koktélozni (magam részéről 2 pina colada, 2 chocolate colada és 1 zombi - ez utóbbi viszont nem igazán volt finom sztem, 2-ből 1-et el is passzoltam), később lenéztünk a tánctérre, aztán javarészt szétszéledtünk. Meki, majd PAStheLoD-nál még dumálgattunk kicsit éjjel 1-ig.

Jó volt.

Szóval hétfőn volt a negyedik blogtali, melyet a blog jubileumi hatéves fennállásának évfordulója alkalmából rendeztünk meg. Igazán megható volt hogy pillanatok alatt sikerült összehozni egy rakás embert, végülis 14-en jelentünk meg (adamo, Olthyer, Balage, Ditta, kittka, mainframe, Montana, nephlim, Orca, PAStheLoD, Szilvi, WiZARD, , valamint jómagam), 20-tól éjjel 1-ig tartott az instantból kiinduló, majd törökbe átgyűrűző dolog.

A helyszínen vártuk SzaMa, ScoobyZoli, VDavid, Tibi és TheGuNN feltűnését is (elképzelhetetlen 21 fő, omg!), ám ez elmaradt. Faszkorbács kiutalva.

IRCQuote fight! In the ring:

ScoobyZoli, 2009.09.22. 15:19:24
helloka
mi a helyzet?
melyik hétfőn lesz a blogtali?
Haszprus, 15:21:09
szia, tegnap volt
ScoobyZoli, 15:21:15
bazzz
Haszprus

Ooo máááj gááád - Steve Angello & Sebastian Ingrosso a Rioban, Imoval

©   Haszprus   |   barátok buli mobilfotó

te, az a két dj olyan szarul kevert h az kritikán aluli volt
jött a szám pörgős része, erre lenyomták nullára a hangerőt. 5mp szünet, és felhangosítottak egy másik számot. ez mi... magyaroknak jó lesz ez is, gondolhatták
viszont hajnalban amikor elhúztak, jött két tökjó arc helyettük, na azok tényleg beleéléssel kevertek és elég jó zenéket
amúgy voltak nagyon jó zenék végig
csak ez a keverés..

Haszprus

Belga @ zp ScoobyZolival

©   Haszprus   |   barátok buli zene

No ma egy Belga koncertre csöppentünk be. A magam részéről a Zöld Pardonban utoljára kb. 4-5 éve voltam, ütött maga a hely és a közönség is rendesen, főleg nappali fényben józanul.

Nekem picit csalódást nyújtott a dolog, nagyon tré zenéket kevertek a számok alá, a szövegeket se tudták normálisan kiénekelni (nekem úgy tűnt hogy nem is akarják), ellenben benyomtak egy csomó mulatós zenét (még egy Sanyi nevű ficsúr is volt szintetizátorral), hát… A végére viszont jött egy Billie Jean zenéjére nyomott kalauz, na az nagy meglepetés és egyben királyság volt. Összességében amúgy jól éreztem magam, szvsz simán mennék Belgára máskor is.

A képre kattintva kapsz egy ízelítőt a magyar nemzeti rapből, amire eléggé rámozdult a nép.

Haszprus

Blogtali 3 @ instant - the pix

©   Haszprus   |   barátok blogtali buli fotózás w170

Nah megvolt a harmadik blogtali az instantban, új arcokkal, akiknek marhára örültem (PAStheLoD-ot most először láttam pl., de aston és WiZARD is új volt ebben a tárasságban). Utána WiZ-zel átmentünk RIO-ba (amúgy tegnap is voltam etc csak nagyon nem mindenről számolok be publikus szinten), ahol találkoztam Nikivel, aztán elmentünk a Móriczra gyrosozni. Mit mondjak, jó este volt.

Jah és megint megkaptam hogy mennyit változtam a bme eleje óta. Thx.

Haszprus

Brigi :D

©   Haszprus   |   brigi buli life

Brigivel dumáltam imént, pasija van és 2,5 órára lakik vonattal, de itt nyaral budaörsön még péntekig és holnap örülne ha taliznánk a rioban. Kész.

Gyanítom belefér.

Bejegyzés az éjszakai túráról ahol a társaságot órákra csapdába ejtette egy féltonnás szörnyvaddisznó… hárman órákra egy fa tetején rekedtek… majdnem betörtünk egy házba menedékért…

JÖN

JÖN

JÖN

11:57 Megérkeztek az első képek a SZÖRNYRŐL!

IRCQuote fight! In the ring:

(Privacy power) volt rendesen fáramászás meg minden?
és ez a vaddisznó teljesen hülye? odajön a tűzhöz, meg az emberekhez, és marad 3 órán át?
Haszprus
igen
volt
(Privacy power) most kezdem nem sajnálni, hogy nem mentem
kemény

Elég jó volt egyébként, és az tuti hogy az eddigi legextrémebb élmény. Eleve az út elején elkezdett esni az eső (kaptam kabátot!), plusz rájöttem hogy csak épp lámpát felejtettem el hozni (viszont azt is kaptam, thx ), aztán ez a vaddisznó ami megtámadott minket…

Vittem egy liter csokilikőrt (Campona márka rox!) amit össznépileg megköszönt a társaság Nem is gondoltam volna. Dehát finom, ez van, nem lehet mit tenni.

júl. 03. 03:07 more pix…

Haszprus

Sör, Mf, Judit

©   Haszprus   |   barátok buli energiablog

Reggel összefutottam Zével a villamoson, dumáltunk egy fél körutat. Tali meg majd valamikor.

Judit délben megkérdezte jövök-e kajálni, miközben ezer éve ostromlom már a témával. De inkább a céges kaját választottam. És nem tudom mi történt, de valahogy a cégben is tökjó hangulat kerekedett.

Délután fejlesztettünk a céges libraryn (PCC) extreme programming módszertannal, az is atomfasza volt. Kéne is egy fotó ahogy ketten lesik a monitoromat.

Aztán bejött VDavidtól egy kérdés, hogy jövök-e éjszakai túrázni Pomázra szalonnát sütni stb, holnap hajnal 5-ig. Nanáhogy.

ScoobyZoli hívott ZP-be Sub Bass Monster meg egyéb koncertekre, de asszem necces, ütközik a blogtalival. Majd Belgára.

Délután még egy tali esedékes Mf-fel, aztán túra, aztán talán sleep opcionálisan, meló, tali, stb, kurvajó. Megy a pörgés mint varázsló f***n a n**** k****.

Haszprus

Blogtali 3 - szervezés

©   Haszprus   |   barátok buli

Anett kérdezi:

A grafikaveszély egy kis időre elmúlt. Mit szólnátok egy csoportos találkozóhoz?

Szóval kéne egy összeröffenés…! Ki jönne? Gyertek kommentelni

Július 3 péntek blogtali 20:00 az Instantban, jön aki jön
Haszprus

Schloddi-búcsúztató :)

©   Haszprus   |   12e barátok buli fotózás w170

Szerveztünk egy kurvajó búcsúpartit Schloddinak aki most kimegy 8 hónapra Ausztráliába. Jó volt tényleg. Ezer éve nem látott arcok, mint pl. Kicsi. Várjuk a következőt.

2 gyömbér (naívan azt hittem kibírok egy alkoholmentes estét ), pina colada, flaming lamborghini, white russian.

Btw ScoobyZoli kérdezi hogy mi az esély egy blogos talira. Nos?

Haszprus

2008 évösszegzés - képekkel

©   Haszprus   |   12e 350d barátok bme bringa buli első fotózás hollandia instant katlan kondi kopaszi külföld life park sport tea történelem túra w170

Megint egy elég sikeres évet tudhatok magam mögött, időnként úgy érzem hogy a csúcs felé közeledek.

  • Egy éve dolgozom a Mátrixban, hullámzó kedélyállapottal, most egy ideje újra eléggé elégedett vagyok vele. Rengeteg energiát merítek belőle és élvezem amit csinálok.
  • Linz/Hagenberg Software Parkban angolul továbbképzés, első nagyobb utam autóval, nulla rutinnal, külföldön, fizetős autópályán, tökismeretlen helyen, tökegyedül, határidővel és célpontokkal, sikeresen teljesítve.
  • A Projekt
  • Hollandia 7 nap nyaralás Juditéknál, ennek végülis jelentős részéről egyszerűen lusta voltam felpakolni a képeket
  • Barátokkal rengeteg kontakt (messze nincs minden a blogon, nemtom feltűnt-e bárkinek), mélyebbre szövődő kapcsolatok (Rita, Mainframe, GuNN, Balage, WiZARD, Anett, Gabi és a többiek.)
  • Jelentős önbizalomnövekedés, nyitás mások felé, spontaneitás növekedése, optimizmus megjelenése a gondolkodásomban, imidzsváltás, komplett személyiségcsere
  • Bea
  • Fejvadászok és egyéb állásajánlatok, két vezető fejlesztő pozíció, nem hagynak nyugodni (01 02 03 04 05 06 07 08 09 10 11)
  • BME tavaszi félévben 35 kredit (munka mellett)
  • Különlakás (erről nem írtam semmit, szóval most mondom: nagyjából külön vagyok)

Amúgy meg boldog új évet mindenkinek

dec. 28. 16:09 Képek! Egy csomó dologról nem készült kép (vagy nem publikus), de amiről igen, arról összedobtam egy tematikus kollekciót. Enjoy. (Lehet, hogy kéne vennem egy minél kisebb hiperkompakt fényképezőt, ami azért rendelkezik vakuval meg nem annyira gáz mint a teló, a 350D-hez meg egy külső vakut.)

dec. 29. 19:00 vettem sony w170-et, majd írok róla.

Haszprus

Schloddi sör 2008-1226-27

©   Haszprus   |   350d barátok buli fotózás

Volt egy ilyen ittalvós sörözős iszogatós dumálgatós dolog. Beszéltünk többek közt a PersonalDNA tesztről illetve a személyiségváltozásomról. Zsolt fejében 2,5 sör és egy minimál adag Bacardi Superior után nem egészen összefüggő gondolatok jelentek meg:

nem szeretem a gombát, és ha éhenhalok, akkor se fogom megenni…… ennyit az empátiáról.

[a változás] észlelhető volt, nem kellett grafikon, kérdeztem Gabit is hogy mi van…

Haszprus

Százzal terepen

©   Haszprus   |   barátok buli kocsi mobilfotó videó

Balagéval kigurultunk a Tétény-fennsíkra jeeppel… 60-as átlagfogyasztás befigyelt… A videón csúnya szavak hangzanak el, megtekintését semmilyen korosztálynak nem ajánljuk.

Amúgy százzal nem mentünk, de kb. 80-90-nel igen.

Haszprus

Gabi indahouse

©   Haszprus   |   barátok buli történelem

18-tól 03:15-ig, 9 és negyed óra, azért az nem semmi. Stex házban próbálkoztunk először (egyikünk se ismerte a helyet), de hamar rájöttünk hogy az nem lesz jó, úgyhogy itt kötöttünk ki, és jó lett. Majdnem elléptünk valami buliba is (ami így spontán felvetődött), de aztán éjjel 2 lett és így mégse. Folytatása várható.

A képeken nem látható, de megkezdtük a piahegy lebontását is. (A bacardi superior, a malibu, némi bomba és burn esett áldozatul, vmint Gabi nyomatott saját beszerzésű sört.)

Haszprus

Vitorlázás

©   Haszprus   |   350d art buli fotózás kocsi mátrix történelem

Csapatot építettünk Balatonfüreden. Kis vitorlázás, kis lubickolás, labdázás, pihi, kis kaja, sör, fagyi, ilyesmi.

Odafelé végén kicsit én vezettem, visszafelé először megnéztem a Porschét aztán hazahoztam a többieket jeeppel. Porsche elég durva amúgy. Jó nap volt, bár gondolatban még Hollandiában jártam.

Haszprus

Hello baby :)

©   Haszprus   |   350d buli kocsi life mátrix vagi

Igen, a képen fáradt vagyok, mert kiszívott, leégetett ez a nap is.

Ma egyébként rengeteget fejlődött a vezetési stílusom a dinamikus/merész/agresszív irányba. Balcsira kicsit nyomtam jeepben, hazafelé meg majdnem végig én hoztam a társaságot (a km-órán 180-at láttam, panasz nem volt, bár Csaba fenyegetően közölte mögöttem, hogy halászlét evett ).

A képen látható személygépjármű nem az enyém. Még.

Haszprus

Éjszakai extrém alternatív túra (Kismaros)

©   Haszprus   |   barátok buli éjjel fotózás idézet kismaros történelem túra

IRCQuote fight! In the ring:

Na, hát olyan még nem volt, hogy autó motorháztetőjére felugorjak és onnan dobjak egy seggest, de megfelelő mennyiségű alkoholnak köszönhetően most már ez se hiányzik a listáról (Anett-féle forralt bor, Mainframe-féle ütős és fincsi szőlőlé, Tibi-féle Becherovka, saját csokilikőr, ennyi amire emlékszem). Ami még volt: autót stoppolni az út közepén (éjjel 1-kor nyilván felvesznek három részeget), fogalmazási kihívásokkal küzdve beszélni három sofőrrel (az egyiket nem sikerült meggyőzni, a másik egy taxis volt aki 8 rongyért vitt volna fel minket Bp-re, egy kurvajóarc csaj viszont felvett és elvitt minket Vácra, továbbá kérdésemre elmondta, hogy azért elég para volt megállni nekünk ), mávos jegypénztár kis pénzkiadó pultjára felülni, majd a pultos váratlan dühkitörése miatt onnan lekászálódni, csövesként aludni egy lepusztult mávos vasútállomás várótermében, igazi csövesektől 3 méterre, bank kamerája előtt kukát baszogatni, a 3-as metró egyik állomásán megint csövesként aludni, hangoskodni a nagyvilágba. Igazából bejönne ez az életstílus, lehet hogy elmegyek csövesnek.

Ez azután volt, hogy 6 fős éjszakai túránk 2x3 fősre szakadt, tekintve hogy Tibi, Montana és Mainframe hazajöttek a Kismarosi vonatmegállóból Budapestre. Akik ott maradtunk: Olthyer, adamo és jómagam. Személy szerint igen nagyot néztem és erősen magam alá kerültem, amikor az eltávolodó vonat túloldalán nem bukkant fel három túratársunk.

Zúzni egyébként teljesen fun dolog, mindenkinek ki kell próbálni, ha még nem tette. Aminek kurvára örültem, az az, hogy adamo és Anett nem fogta fel tragédiaként a dolgot, vagy legalábbis ennek nyoma se látszott rajtuk.

Egyébként kurvajó idő volt, se szél, se eső, se sár (a vonaton legalábbis ), ergo egy kurvajó túra lehetett volna. Szerintem.

21:40-es vonattal mentünk oda, végül 7-re értem haza.

Haszprus

Konkurencia

©   Haszprus   |   akvárium maszat

Legnagyobb meglepetésemre kaptam szerdán névnapra egy gömbakváriumot - az se szúrt szemet, hogy előtte napokig állt több palack víz felhalmozva a fürdőszobában. A helyszínt három nőstény betta vette használatba, azonban úgy alakult, hogy helyettük most egy guppi felügyeli a víztározó rendjét (bár meg kell mondjam, egymaga nagyobb partit csap benne, mint a három betta együtt ).

A képek viszont nem a guppiról szólnak, hanem Maszatról, aki érdeklődve (féltékenykedve?) figyeli az új jövevény(ek)et

Haszprus

Osztálytalálkozó

©   Haszprus   |   12e 350d barátok buli élelmezés

Szóval lenyomtunk Schumival meg Tibivel egy Solymár-kört, kb. 6 óra volt, téptem egy kis kurvajó alapozó before-partyra, aztán a gimi (jedlik) elé közös talira (ahol örültem egy csomó rég látott arcnak), ahonnan végül a Nagy Levinben kötöttünk ki.

A képek jórészéért thx 2 Norby.

Haszprus

Adatlabor pizzaparti

©   Haszprus   |   barátok bme buli labvez történelem

Képek © . Starring: Gajdos Sándor, Erős Levente, Szigeti János, Gáthy Lajos, Bendefy Zsófia, Golda Bence, Urbanics Gábor, Szabó Gergely, Szatmári Zoltán, valamint jómagam és még sokan mások.

Ez kibiri kib* jó volt! Évről évre az szglab5 adatbázis labor lebonyolításában közreműködő labvezérek összeülnek egy-egy félévzáró pizzázásra, így történt ez most is. Ha minden igaz, kb. 28-an voltunk, 18-kor tali néhány ismerős arccal a SCH-nél, és 0-kor végeztünk (nem gondoltam hogy eddig el fog húzódni ). A hangulatra asszem jellemző, hogy a hely 23-ig volt nyitva, végül 23:30-kor szabályosan ki kellett dobniuk minket, legalábbis azt a keménymagot akik még ott maradtunk átdumálgatni többek között Gajdos Sándor (SEO*) javaslatait a hallgatók brutális terrorizálását apróbb TVSZ-módosításokat illetően

Gajdos Sándor keresőkifejezésre pillanatnyilag másodikak vagyunk guglin (40e-ből).

Haszprus

Geronimo & ddh

©   Haszprus   |   12e barátok bringa buli normafa

Volt este egy Geronimo, ScoobyZoli, Schloddi, Kicsi és Pedro társaságában. For the record. Mikor megérkeztem, Schloddi már fejre volt állva fél sörtől

Napközben meg Orcával nyomtunk egy normafa classic + ddh-t, ahol Orca taknyolt egyet lejövet közben, de csak bokrokon át láttam, így nem volt teljes az élmény Majdnem fejlődtem is egy kicsit, de végül lebeszéltem magam róla, mondván hogy ej ráérek arra még. És valóban. Így ugyan lassabban jutok egyről a kettőre, de egyrészt biztonságosabb, másrészt végülis nem sietek sehova.

A mai labveztali ismét q yo volt.

ScoobyZoli

Angol Hölgy

©   ScoobyZoli   |   barátok bringa buli élelmezés life

Pénteken egy kissé öreg, sokat látott valamikori angol úrnővel randiztam. A hölgy barátja (tulajdonosa) megkért, hogy foglaljak helyet az angol felsőházban.

Kissé furcsa volt számomra a jobb, hiszen alapvetően baloldali beállítottságú vagyok. De érdekes volt (meg)vezetni a hölgyet, az első váltásoknál az ajtókárpiton kerestem a váltókart, meg elég furcsa a kanyarodás és az út közepének a megtalálása. A vezetést némi baráti összejövetel követte, ahol kevés alkohol és virslinek nevezett undormány is előkerült.

Haszprus

Kalapács 2

©   Haszprus   |   barátok buli mobilfotó

Meg persze voltak még mások is, de róluk még ilyen minőségű kép sincs (Na, jó képek ezek, respect.)

Kicsit blogtaliba/kockapartiba csapott át a dolog egyébként, mert a mi asztalunknál legalább négy műszaki informatikus volt, meg két webfejlesztő Bár én egy szót nem szóltam ebben a témában, mert IRL nem annyira hoz lázba a dolog A blogról jelen volt Orca, Mainframe, Heorogrim, és persze jómagam. 2 booster, 2 sör, 1 vilmos, 1 hubi, 1 gyros, 1 mcroyal, persze ezt nem mind ott.

Haszprus

Kalapács

©   Haszprus   |   barátok buli mobilfotó

Pénteken két booster egy kávé, a villamoson offline megtárgyaltuk az online fejleményeket, aztán volt egy Kalapács, ami igen jó volt mindenféle szempontból 4 sör, 3 vilmos, 1 vodka, 10 jóarc Ez egy ilyen lowbudget hely egyébként, de/és végig tökjó zenék mentek, ilyenek, hogy Mr. President - Coco Jumbo, meg mittomén, 10-15 éves számok

Az utolsó villamost legnagyobb meglepetésemre lekéstem, szegény taxis meg le akart nyúlni, de talán majd másvalakivel több szerencséje lesz.

Haszprus

Pizza-Pazza

©   Haszprus   |   12e 350d art barátok buli fotózás pizza pazza

Olykor elég népszerűre sikerednek ezek a Pizza-Pazzák ( 5 4 3 2 1 ), mint pl. most is. 14-en bírtunk összejönni az osztályból, többek közt Kicsi, akit ezer éve nem láttam. Részben az ő hatására vettem egyébként össztelós bicót Meg is dumáltunk hétfő estére egy éjszakai Hármashatár-hegyet (vagy Normafát), vmint szept 30-ra egy újabb éjszakai túrát, aminek a helyszíne egyelőre nincs fixálva, de valszeg a Pilis (757m) lesz a befutó. Most így ebbe a magasságba belegondolva, nem vagyok egész biztos, hogy ez ideális célpont-e éjszakai túrának, de teljesítménytúrának minden bizonnyal megteszi.

Update 2006. szep. 19. 16:19: magamnak emlékeztetőül: ha megint lent leszünk, pozitív exp kompenzációval kéne lőni vagy középre súlyozott fényméréssel, a háttérben levő lámpák miatt. Majdnem az összes vakutlan kép alulexponált. (Itt utólagosan enyhén (+0,3 fé) korrigált verziók vannak.) Szintén megfontolandó vakuval lőni, ld. pl. itt, ez automata módban volt. Automata nem ajánlott, mert jpegbe lő. Az objektív által kitakart vakufény az asztalon nem olyan zavaró. A vakutlan képek fehéregyensúlyát 2200 Kelvinre állítottam. Feljebb teljesen sárgában úszik minden.

Haszprus

2006 nyara

©   Haszprus   |   12e barátok bringa buli fotózás történelem túra

Nyárösszegzés, 2006. június 19-től szeptember 10-ig. A vizsgaidőszaknak ugyan csak június 30-án volt vége, de ez engem nem különösebben tartott vissza. A bringa miatt még ki lehetne bővíteni május 14-ig a táblázatot, de ehhez nincs kedvem. Szóval így telt (sorok a hetek, oszlopok a hét napjai):

Ebből a 84 napos időszakból 43 napon tekertem. Szeptember 1-től 9-ig 130 km-t mentem (5 alkalomra szétosztva), nem tudom összesen mennyi lenne a fenti időszakban, vagy mióta a bringa megvan. Nem a pincében porosodott, az biztos - ez amúgy technikailag sem lett volna lehetséges. Itt jegyezném meg, hogy a km az én esetemben bár egy érdekes adat, azonban szinte semmit sem árul el az adott tekerésről. Nincs benne szintkülönbség, és az sincs megkülönböztetve benne, hogy 20-szal tekerésztem bringaúton, aszfaltos lejtőn gurultam le 60-nal, vagy éppen egy olyan helyen mentem, ahol 20-30 centis letörések tarkítják az utat. Ezeknek a dolgoknak egyáltalán nem ugyanakkora a mókafaktoruk.

Szerintem kurvajó nyár volt egyébként, igazán tarthatna még egy darabig. Igyekszem hát kibővíteni a bringaszezont (még ha ebben az órarendem nem is fogja pártomat), utánanézek milyen őszi/téli öltözetek léteznek, és amíg hó/jég/mocsár nincs, addig járni fogom az erdőket. Nagyon bejött a bringa, azt hiszem ez messzemenően a legjobban elköltött forint.

Haszprus

Körtúra a Rióba

©   Haszprus   |   barátok buli

Alig értem haza a Margit-szigeti tekerésből, VDavid váratlanul egy VIK-es társaság által létrehozott buliba hívott, amiről az űrtechnikának és 'Sprinter' Lacának köszönhetően immáron kép is van Voltunk kb. nyolcan ha az amúgy pezsgőfoltos emlékeim nem csalnak, és egy körtúrát írtunk le a 4-6 vonalán (VDavidot Combinón pezsgőnyitási kísérletéről lebeszélve), Üllői, Jászai Mari tér, ott 'házibuli', Margit-híd, kitudja hányas busz, Kolosy tér, Schönherz, Ukrán, és a final destination, a Rio. Ahova ezúttal mindannyiunkat beengedtek Bent sikerült az élet értelméről társalogni írekkel/angolokkal, de erről nem tudok többet elmondani. Ja a házibuliba mielőtt bemehettünk volna, egy lakásból megfenyegettek minket, hogy ledobnak ránk valamit (virágcserép, vízbomba, etc), úgyhogy kénytelenek voltunk az erkélyek takarásába behúzódni és még azt se tudtuk hogy honnan leselkedik a titokzatos harcos Budapest roxx!

Haszprus

Omszki-tó

©   Haszprus   |   barátok bringa buli fotózás

Na, egy régi adósságomat törlesztem - múlt csütörtökön voltunk Norbyval az Omszki-tónál, bringával. Tali sch-nél, aztán tekerés. Útközben találkoztunk egy minimalista ugratópályával Óbudán, amivel elvoltunk egy darabig (Norby felszedett egy nyolcast), aztán Aquincumnál lehalt az akksi… Az Omszki-tó teljesen atom egyébként, nincsenek túl sokan, és ha megfelelő időben érkezel, akkor lehorgonyozhatod a gépet egy üres drótsodrony-szakaszhoz

Nekem még mindig rossz a csuklóm, meg amúgy is totál béna vagyok, úgyhogy a levegőbe emelkedés épphogy csak megvalósult (Hazafelé, amikor már nem volt fényképező.) Ha nem kell közben amputálni az alkaromat, akkor majd egyszer ráfexem a témára, mert ez a pálya egyébként kezdésnek nem rossz, vagy legalábbis lényegesen lájtosabb, mint ami a Camponánál van.

Haszprus

LAN-pardey over

©   Haszprus   |   barátok buli fotózás

Vége a lannak. 3 nap, 9+1 arc, 2 csapat, túl kevés alvás. Counter strike source, chrome specforce, soldat, quake 2 dm, quake 2 ctf, quake 3, jedi knight, unreal tournament, sonkás pizza, milánói makaróni, csobbanás a medencében, ~120 km tekerés, legutóbb Érdről 57 perc alatt haza. Jövőre ugyanott.

Sokan kérdezték már hogy mi a nyavajáért nem veszek egy sebességmérőt a bringára, így volt ezzel tegnap dankoi is. Mikor eljutottunk az Istenhegyi út feléig (~1 km), rákérdeztem, ugye most már érti miért nem veszek km-órát. Értette…

Haszprus

LAN-pardey @ Orca

©   Haszprus   |   350d barátok buli fotózás

Élőben a lanpartiról…

Kilencen vagyunk, asszem, ja tizen, de kilenc gép Nagyon profi egyébként Eddig ment Counter-Strike: Source orrba-szájba, tegnap 16-tól kb (bár én már régebb óta itt vagyok). Bringával tekertem le, és hamarosan úgy is távozom, de csak ideiglenesen aludni, meg délutánra beiktattam dankoival egy Normafát, még mielőtt a lanpartiról értesültem volna. Ezek mennek. Estétől meg újra lan, elvileg vasárnap valameddig.

(Ezt a bejegyzést hajnal 5-kor írtam csak véletlenül elfelejtettem publikálni…)

mainframe

Közös filmnézés opcionálisan vodkával

©   mainframe   |   barátok buli fáradtság film life

Shamalt kolléga felvetéséből származik az ötlet, hogy az ÜberBlog teamje üljön le együtt megnézni valamilyen filme(ke)t. Közben igény szerinti alkoholfogyasztással lehetne súlyosbítani a helyzetet. Vitassuk meg, mit nézünk, mit iszunk, mi a célunk az egésszel! (az első pár komment áthelyeződött a Robotok c. bejegyzésből)

Tamás

Budget travelling - hogyan menjünk külföldre minimálköltségvetéssel?

©   Tamás   |   anglia buli howto külföld

Ezernyi módja van annak, hogy majdnemhogy nulla pénzből eltöltsön az ember külföldön egy pár napot vagy hetet, de az a furcsa, hogy eddig akárkinek említettem a saját kis módszereimet, szinte senki nem ismerte őket - úgyhogy itt az ideje, hogy ily módon publikáljam, hátha valaki rajtam kívül is profitálni fog belőle. Szóval a feladat: menjünk külföldre minél hosszabb időre, minél kevesebb pénzből és minél kevesebb kényelmetlenség árán!

Laikus szemlélő számára is rögtön nyilvánvaló, hogy a fentebb említett három cél finoman szólva is egymásnak ellentmondó, úgyhogy azt találtam ki, hogy megpróbálom csokorba szedni az eddigi ilyen irányú tapasztalataimat és ötleteimet, aztán lehet belőle szemezgetni. Van, amelyiket most is aktívan űzöm, van, amelyikről már leszoktam, de pénzt spórolni mindegyikkel rengeteget lehetett. Szóval:

Haszprus

Sör & tequila @ Pizza-Pazza

©   Haszprus   |   12e 350d barátok buli fotózás

13-man voltunk, impresszív. Ettől függetlenül nem pártolom az ilyen magas létszámú összejöveteleket. A privát dumálás sokkal jobban fekszik. Mint amilyen ezt is követte a jövőről, mesterséges intelligenciáról, a társadalomról, amelyben az ember nem fog dolgozni, mert mindent a gépek végeznek. Memóriaátvitel egyik emberi testből a másikba.

Lőttem egy csomó képet night portrait üzemmódban, amit eddig nem használtam. Igazából elég nehéz téma egy dslr-rel fotózni az adott fényviszonyok között izgő-mozgó embereket szabadkézből. Fény az nincs elég, a vaku halottá tenné a hátteret, a night shoot mód a kettőnek egy kellemes keveréke lenne, ha nem venné olyan hosszúra a záridőt, mint amilyenre veszi. Ha feljebb lehetne nyomni az ISO400-at 1600-ra. Szoknom kell még a készült képeket. Kompakt géppel a helyzet egyszerű, a képek csak egyféleképp lesznek jók, mégpedig automatán megvakuzva. DSLR-rel ugye a helyzet ott bonyolódik, hogy egy rakás opciót lehet még választani, amivel a kompakt gépnél bizonyos szempontból jobb fotók készülhetnek, azonban� vannak problémák, éspedig egész egyszerűen azért mert az ember megteheti, hogy nem korlátozza le magát az automata telibevaku által nyújtott élményre

Update 2006. már. 04. 22:13: kaptam még néhány képet:

Haszprus

BME teaparti @ Sirius

©   Haszprus   |   barátok buli tea

Goldmann 15:30-tól 16:00-ig, Sirius teaház, meglehetősen érdekes (ld. még: különleges) hely (simán ajánlható), 16:40-től 19:20-ig. Maximális létszám: 9 fő. Fogyasztott objektumok:

irish cream
fekete tea whisky-kakaó – BaileyÂ’s-ízzel
sütik

A kiszolgálásról most nem írok semmit, legfeljebb hogy az érdekes szó erre is alkalmazható, csak más értelemben. De végülis nem volt gáz az se.


Ez a fotó nem az enyém, a Sirius teaház honlapjáról származik.

Elképzelhetőnek látszik, hogy lesz még a jövőben ehhez hasonló, vagy sörözés. Utóbbit jobban pártolnám, bár kétségtelen, hogy ahhoz nem szokott ilyen különleges környezet társulni. Bármit is hoz a jövő, állok elébe.

Update 21:43: Tökre sajnálom, hogy nem vittem fényképezőt. Ha leszünk még, akkor viszek, talán állványt is A terem másik végében ülő csoport kétpercenként ellőtt egy vakus képet, már kezdtem úgy érezni hogy stroboszkóp üzemel a helyiségben

Haszprus

Sör @ pizza-pazza

©   Haszprus   |   12e 350d barátok buli fotózás

Na, egy kurvajó sörözésen vagyok túl. Kb. minden évben rendezünk valami összejövetelt a pizza-pazzában, legutóbb 2004. október 30-án, azaz pont egy évvel ezelőtt voltunk. Spooky. Node, szerintem mind közül ezen éreztem magam legjobban, istencsászár volt, talán azért is mert még abban sem voltam biztos hogy egyáltalán menjek-e, és kellemesen csalódtam, pláne annak ellenére, hogy valaki pont a parti előtt 2 órával mondta vissza a megjelenést.

Haszprus

Jedlik-pardey

©   Haszprus   |   12e buli

Lélekben egy hete készülök arra, hogy holnap lesz egy összeröffenés a gimnáziumomban, erre kiderül hogy összesen 1 osztálytársam lesz jelen. Na fasza. Asszem ezt kihagyom.

(Összetartó osztály, mint azt a nyári túraszervezés is bizonyította.)

Haszprus

Velencei-tó

©   Haszprus   |   12e barátok buli fáradtság strand túra

Mentem aludni.

Update 2005. júl. 31. 01:52: Sikerült két nap ébrenlét, azon belül egy elég intenzív testmozgással járó nap után aludnom nem kevesebb, mint 3,5 órát. Jessz. WTF? Igazán örültem volna ha legalább 8 órát sikerül aludni. Viszont az elalvás, nos, igen, az mindig így kéne menjen.

Nem tudom ráncolni a homlokom, pontosabban tudom, de olyan fájdalommal jár, hogy nem éri meg.


Az egész ott kezdődött hogy 18-án, hétfőn, felkerestem Norbyt hogy szerinte mit lehetne csinálni. Ugorjunk az időben 31-ére, szombatra. 7:50-re hirdettem meg a találkozót a Déli pu jegypénztárához. A sorokat nem fotóztam le, de lehet hogy érdemes lett volna. 31-ére ill. a környező napokra melegrekordot ígértek, valami ehhez hasonlót kaptunk is, marha jó idő volt, és a nép is kitódult a strandra. Annyian voltak hogy eszem-faszom megáll. A Velencei-tó strandját (Velence vasútállomás) durván alulméretezték ehhez a terheléshez képest. Nemtom máskor mi a helyzet, de egy nyomorult sörért, gyrosért, vagy éppen jégkásáért minden egyes alkalommal fél órát álltunk sorba.
30-an állnak a sorba,
mindegyiknek egyenként a kurva anyja
(Belga - Kalauz 2)
Überbrutál. Egyik ilyen alkalommal el is kezdtünk focizni a gumilabdánkkal, amivel a vízben szórakoztunk elég sokat. Nem kellett sok idő, bevontuk a környékünkön állókat is a játékba, lyukas lábainknak köszönhetően

Pénztárhoz érvén itt vettünk két sört, amihez ajándékba adtak egy adag sós mogyorót. Ha azt megeszed, garantáltan állhatsz is be a sorba újból, sweet lépés.

Ami azt illeti, elméletileg 9-en voltunk lenn, gyakorlatilag a társaság két csoportban ment le: 4 fő kocsival (Daneex + Marcsi, Giorgio19, Ben's), 5-en vonattal (Norby, Gandalf + Zsófi, Mike, Haszprus), és az eltérő érkezés és egyebek miatt két külön helyre táboroztunk le, aztán ez a két csoport nagyjából egész nap megmaradt. Nem mondom, hogy sajna, mert ennek, és kialvatlanságom ellenére atomjó volt az egész nap.

Még ilyet, sokat. Már el is kezdtünk dumálni a következőről.

Haszprus

Este buli a Geronimoban

©   Haszprus   |   barátok bme buli idézet life zh

No time for such things, which is pretty sad, however I was the one who chose bme instead of life. Bizonyára van grammar error is mert ezer éve nem gyakorlom az angolt sem passzív, sem aktív formában.

65p lett az anal zh-m ami kellemes, ha azt vesszük alapul hogy mennyi időt fordítottam rá és hogy a készülés utolsó fázisa előtt meg is betegedtem szóval nem fejeztem be (abból az anyagrészből írtam is egy szép 1/18 pontos feladatot). Persze mondhatnánk hogy harmadjára ez elvárható, de igazából nem, és amúgy is egy extrém helyzet ez a harmadik menet… (ld. akkreditáció = legnagyobb fasság a földön, bizonyos helyzetekben) Mindenféle további mentegetőzést elhagyva azt mondom hogy 75 ponttal elégedett lettem volna, de ez is sokkal jobb mint az aláírás által defaultból nyújtott 40 pont. Kell a jó átlag, nagyon.

|Haszprus|buli van ma a geronimoban|

IRCQuote fight! In the ring:

Haszprus
old schoolmatez). kedvem is lenne.
Haszprus
következtetés => nem megyek mert bme rulez.
|Balage|következtetés => gáz|

Felhívtak a sofőriskolától, hogy be akarom-e fejezni a vezetői tanfolyamomat, és menjek be konzultálni a központjukba ha igen. "Sajnos" ugyanazt az oktatót már nem tudják adni akinél anno voltam. Hát, a probléma ott rejlik, hogy nem igazán érek rá erre se, pedig ebben mondjuk már benne van a teljes zseton szal nem kéne bebukni. Ugyanakkor ha mérlegeljük hogy a bme vagy ez, és mondjuk nem fér be mindkettő, akkor nyilván bme. De lehet hogy péntekenként vezetgetnem kéne. Hát meglátjuk. Így is hulla vagyok, lemaradásaim vannak mindenből, ott a probléma, és a hardcore zh-időszak még el se kezdődött…

itt valamit javítani kell a markdown-on

Haszprus

Locked out

©   Haszprus   |   barátok blog bme buli fejlesztés idézet life történelem tv

IRCQuote fight! In the ring:

Haszprus
anyámmal lejelszavaztatom a gépet, császtok.
Balage
pff
Haszprus
ld. blog
Balage
te bolond vagy
Haszprus
2 hét alatt 3 órát tudtam tanulni. meg fognak baszni bsz-ből ha össze nem kapom magam sürgősen. nem tudok magamtól elszakadni a géptől. képtelen vok rá
(13:45:07) Haszprus is away: I'm locked out of my computer
(13:45:07) › you have been marked as being away on IRCnet: (I'm locked out of my computer)
(13:45:08)
Haszprus › nick: () is now known as (HaszpLCK)
(13:45:33) (WiZARD) lol
(13:45:37) (HaszpLCK)
WiZARD
a függő
majd könyörögsz anyádnak 1 óra múlva
Haszprus
anyám elmegy itthonról 1 hétre
WiZARD
felhívod
utánamész
Balage
akkor tvt fogsz nézni
Haszprus
mobil nélkül
WiZARD
1 hétig nem gépezel?
Balage
tv lesz
Haszprus
mire hazaér megtalál felakasztva
WiZARD
te se gondolod komolyan
Haszprus
nem amúgy fél órára megy el
WiZARD
nem fog otthon találni
Haszprus
netkávézóban leszek ÍÍÍÍÍÍÍÍÍ
WiZARD
lesz egy cetli az ajtón
Balage
átjön netezni
WiZARD
hogy hárshegyen bezártak
Haszprus
na megyek!
Balage
degáz
WiZARD
majd írunk sms-t, hogy mi van a neten
Balage
írt haszp smst
'de fura, itt a gép és nem tudom használni'
(14:14:53) HaszpLCK is back after 29m: I'm locked out of my computer
(14:14:53) › you are no longer marked as being away after (29m) as (I'm locked out of my computer) on (IRCnet)
(14:14:53) › nick: (HaszpLCK) is now known as (Haszprus)
Haszprus
i'm free!
yeah
Balage
lol ez mi?
Haszprus
van a windowsnak valami olyan szolgáltatása h egy adott júzerhez megadjam hogy mennyi ideig használhatja a gépet...
Balage
Haszprus
azt akarom megkeresni
létrehoznék egy jogosultság nélküli júzert aki mondjuk óránként 5 percet gépezhet (mailcheck, ilyesmi)
így tehát mindig tudnám használni a gépet de csak óránként 5 percre... szal tutizsír lenne
tudok tanulni, de a mailjeimet is nézhetem
Haszprus
hol a faszomban lehet ezt beállítani?
Balage
sztem sehol
Haszprus
de igen. még win2000-nél is be lehet, láttam is ilyet vmi bemutatón
eh. valszeg ez szerver-szolgáltatás...
Haszprus

Haszprus blogja 2.0

©   Haszprus   |   barátok blog buli fejlesztés php történelem version history
Készítettem überjó archívumot.

Meg lehet benne választani, hogy milyen témaköröket kívánsz olvasni, mégpedig checkboxok segítségével annyit, amennyi jólesik. Hasznos kombináció pl. a buli + barátok + kirándulás.

A kategóriánkénti szűrés havi archívumon belül működik. A hónapok közti lapozgatást kicsit megkönnyítettem azzal, hogy az archívum tetejére, a kategóriaválasztó alá is helyeztem egy archív-linktárat.

Legyen ez a blog 2.0-s verziója.
Miért is? A főbb okok:
  • Adatbázisban és php kódban a mezők teljeskörű átnevezése egy logikusabb elgondolás szerint
  • Bejegyzések kategorizálása és kategória szerinti listázhatósága
Blog version history
Most voltunk Pizza-Pazzában. Lesz miről írni

Update 02:11: Na szóval találkoztam Norbyval a Boráros-téren, onnan mentünk a célállomásra. Egy darabig négyen voltunk, aztán még beszállingózott egy-két ember. Neveket most nem, képek amúgy a Private Galleryben, megfelelő jogosultságok esetén�

Én betoltam egy Songoku pizzát, amiről kiderült, hogy azért ez a neve, mert SONka GOmba KUkorica� Óriási Pizza után csocsóztunk is egyet.

Alkoholt vagy egyéb tudatmódosítót természetesen nem fogyasztott egyikünk sem, de ez nem akadályozott meg abban, hogy jó kis balesetet szenvedjünk, melynek következménye az én esetemben némi fejfájás - nem túl súlyos -, nyakhorzsolás, két helyen bedagadt a lábam, és lejött egy minimális bőrrész a kézfejemről. Az adott pillanatban és az elkövetkezendő 1 órában bizony igencsak boldog voltam hogy be volt kapcsolva a biztonsági övem.

A biztonsági öv jó, értem? (Én mindig bekötöm, még ha nem is vagyok magamnál, gyerekek, tegyetek ti is így.)

Ebben a kocsiban volt módom ülni, amíg kocsi volt:

BKV-n folytattuk utunkat, ahol különös dolgok történtek.

Kapcsolatot létesítettem egy adag audiokazettával-szalaggal (józanul még mindig).

Úgy alakult, hogy elkísértem a velem tartó két embert az üllői úti villamosmegállóhoz, jobban mondva ott valamilyen buszhoz, melynek számára nem emléxem. A lényeg, hogy mihelyt ők felkászálódtak, rögtön felém jött egy részeg csávó és elkezdett részegen/barátságosan, jól rámakaszkodva szövegelni, hogy ugye a bárból jöttünk, mondom nem, próbáltam lerázni, de szinte lerázhatatlan volt. Nem különösebben örültem a dolognak, de végül megszabadultam tőle mert fél perc alatt megunta a dolgot.

Később vettem észre, hogy ha lett volna a hátizsákom alsó külső rekeszében valami érték, akkor attól elbúcsúzhattam volna, mert átkutatta, jól. Ezzel is vigyázzatok.

Taxi ezresér hozott volna haza, úgyhogy azt inkább kihagytam (biztonsági okokból választottam volna a taxizást, egyébként, de már a sofőr is eleve úgy nézett ki hogy nem biztos hogy az utcán kevésbé lettem volna biztonságban )

Update 02:55: most látom ez a nyaki horzsolás nem is olyan lájtos, aszittem csak fájt, de tiszta véraláfutás az egész

Haszprus

Csocsóparti @ Szóda udvar

©   Haszprus   |   12e barátok buli történelem
Most jövök egy kis lájtos csocsópartiról, tali a Borároson, aztán onnan valahogy elvergődtünk a Szóda udvarba, ami nem is olyan gáz hely. Tulajdonképpen csocsózni meg dumálgatni tökéletesen megfelel. Bár ezt előre is sejtettem. Főleg most, hogy hűvösebb van, és nincsenek sokan (egyébként egy pulcsi elég volt).

Csocsó rulz, csak jó helyen kell játszani, ami annyit tesz, hogy szabadtéren.

Partiarcok: Giorgio19, Kicsi, Tyütyü, Schloddi, ScoobyZoli, Niki, Zso, és persze Haszprus.

Jövő héten lenne egy karaoke-party, csütörtökön, nem is messze tőlem, csak egy a probléma, éspedig az, hogy csütörtökön. Másnap suli. Úgyhogy felejtős a dolog, viszont ahova mennénk, ott csak csak csütörtökönként van karaoke

Update 2004. okt. 05. 01:40: a fogyasztás: 0,5 dl becherovka. Nem jött be.

Haszprus

A dohányzásról

©   Haszprus   |   buli
Egy füstös bárban, szórakozóhelyen eltöltött két óra annyit jelent, mintha négy szál cigarettát szívott volna el a nemdohányzó ember.

(Origo)
Haszprus

Nem jövök-e bulizni?

©   Haszprus   |   barátok buli life
Ilyen telefonhívás érkezett, hogy itt az arc az újvár klubnál, nem jövök-e bulizni. Egy dolog, hogy már pizsamában nyomom a netet, de ettől eltekintve is kénytelen voltam azt mondani, hogy sajna hétköznap elég merész vállalkozás lenne bulizni menni, főleg hogy pl. holnap 8-kor kelek és 18-ig suli van, kőkeményen.

Lehet, hogy nem vagyok elég partyarc?

Haszprus

Bahnhof, Egerszalók, fájdalmak

©   Haszprus   |   buli fáradtság történelem túra
Tegnapra volt egy meghívóm a Bahnhofba is - Balage, FEARnet & ZaK törzshelye -, ahol még ugyan nem jártam, de tekintve hogy itthon 21.43-kor kidőltem, azt hiszem nem volt rossz választás az otthon nyugalma. Egyébként jelenleg kifolyik a szemem, borzalmas fájdalmakkal küszködöm

Az egerszalóki termálfürdő vajon alkalmas-e egy saccperkábé nyolc fős csoport részére mondjuk éjjeli programként?

Haszprus

Az éjszakai üzemmód rejtelmei

©   Haszprus   |   bme buli fáradtság life
Az a baj, hogy remekül bírom az ébrenlétet, így 1-1 buli is bőven elég ahhoz, hogy beálljak éjszakai üzemmódra… Tegnap 10-kor dőltem ki, 15-kor felébredtem, aztán 18-19 környékén megint aludtam egyet… Hétfőtől suli…
Haszprus

ZP? M4? Emil rulez?

©   Haszprus   |   barátok buli történelem
Nem tudom, hogy menjek, vagy ne menjek. Van estére egy meghívásom a ZP-be Dedixtől és bandájától, viszont mint azt már leblogoltam itt-ott, nem különösebben kedvelem a helyet. Megoldható lenne az is, hogy máshova menjünk, pl. az M4-be, viszont egyrészt miattam mennénk oda, másrészt ennek ellenére én nem ismerem a helyet, harmadrészt annyit se tudok, hogy vajon ma nyitva van-e. Amit tudok, hogy ott elméletileg olyan zene megy, ami nekem bejön. Viszont pl. asszem nem nyitott, pedig az szempont.

Ami most még eszembe jutott, hogy akár egy rövid ZP után is átmehetnénk az M4-be (ZP-ben ugyanis 20-tól emil rulez koncert van, ami többeknek is jó - ld. VDavid, Dan, bár nekem pont nem annyira), de szerintem ez a legnagyobb bullshit ötlet, mert a többiek úgyse volnának hajlandóak rá. Szerintem.

Ezen problémák foglalkoztatnak.

Haszprus

DJ Volume

©   Haszprus   |   buli
Hát valami elképesztő szar volt ma a DJ a ZP-ben. Egyébként se szeretem azt a helyet, de a gyerek azt hitte, hogy baromi menő ha a volume-ot 100-ról 0-ra, majd 0-ról 100-ra állítgatja valamiféle ritmus szerint. Szomorú ez, komolyan. Ilyen ember elmegy DJ-nek. Ez is szomorú volna, de az hogy még fel is veszik, vagy hogy nem döntik le a pultról amikor ezt csinálja... (Egyébként mi terveztük
Haszprus

Sörözgetés a Feneketlen-tónál

©   Haszprus   |   12e barátok buli coolpix fotózás történelem
Tartottunk páran valami kis sörözést, legalábbis annak indult, kötetlen beszélgetés, kiülni valahova, stb. Találkoztunk a Móriczon 18.30-kor (!), ScoobyZoli, KB, Giorgio19 (akinek a nickje egy ideje már nem túl aktuális), Tyütyü, Kicsi, Schloddi, meg én. Italra a móriczi Sp#rban tettünk szert, Borsodi rulez, főleg a 0,75-ös strapapalack, úgy csúszik belőle mintha kólát innék. Elbaktattunk a Feneketlen-tóhoz, ahol megtapasztaltuk hogy nem hiába hoztunk pulcsit vagy dzsekit, ki mit, mert elég hideg volt. A 0,75 sör nem bizonyult elégnek (ki hitte volna), úgyhogy szereztünk még egy adagot valami helyi elosztónál, s közben gyanús felvételeket hagytunk a Kosztolányi Dezső tér térfigyelő kameráinak szalagjain. Következett a Móriczon valami söröző (3 dl ice tea), a ZP (1 szelet gombás pizza), és végül pest (1 gyros), majd 1-2 órányi wartburg-betolás, annak mindenféle folyományával együtt…

Megint cigarettaszagom van, és ez rohadtul irritál. De a Szóda udvar sokkal durvább volt.

Haszprus

2nd summer pardey

©   Haszprus   |   barátok buli történelem

Na megvolt a 2dnd pardey. Résztvevők: Balage, FEARnet, ZaK, Haszprus. További résztvevők: Dóri, Kdani.

Tapasztalataim a következők: 300 ft a nemtommilyen benzinkútnál a nemtommilyen chips. Mindjárt beburkolom. A Szóda udvar g#ciszar hely. A ZP-be hiába járnak ezek az arcok mert mindig panaszkodnak hogy szar a buli De térítem őket, előbb-utóbb irány az E-Klub.

Kib#szottul cigiszagom van. Kurv#sz#r.

ps. Balage megkérdezte hogy mérnem megyek Norbyval bulizni. Tényleg. Mérnem?

Haszprus

Ez a nyár lapos volt

©   Haszprus   |   barátok buli life történelem túra
Amit az idei nyárból hiányolok, hogy nem voltunk egyszer se strandon, és diszkó is alig jutott. Nagyjából a mai-holnapi vagy valami hasonló dátumra be volt prognosztizálva egy újabb tisza-tói buli, de abból a körülmények miatt feltehetően nem lesz semmi. Át akartunk volna ugrani onnan a hajdúszoboszlói aquaparkba is.

Jövő nyáron keményebb partiszervezés kell

Update 03:45: az a baj hogy ahogy egyre idősebbek leszünk, egyre többen és egyre többet dolgoznak nyáron, ez kellemesen megnehezíti egy többnapos esemény összehozhatóságát.

Haszprus

Blogolás részegen

©   Haszprus   |   buli
-----Original Message-----
From: Haszprus
Sent: Saturday, August 28, 2004 00:47

Küldetés teljesítve egész bepzs pe pezsgő betolva megyek mindjárt csak duplacsomóra kell kötni a cipőfűzó ici ci cipőfűzőmet mert hmmmmmmmmmm itt el kel lgondl gondolkodjak hogy miért is mindegy nm nem akarom hogy kikötődjön és kész meg aztán ha netán valaki ki akarné akarn akarná kötni az ellen is véd lol
Udv: Haszprus [ https://blog.haszprus.hu | https://www.haszprus.hu ]

csá

Haszprus

Fodrász a Móriczon

©   Haszprus   |   buli life
Happyness folytatódik, az örömmámor oka az, hogy elmentem a Móriczra fodrászhoz, és tökéletes megelégedéssel tértem haza, leszámítva azt az apróságot, hogy rövidebb lett a hajam mint kéne, de tökmindegy, majd legközelebb nem 3 mm-re kérem oldalt. Egyébként a régi fodrászt amikor otthagytam, direkt megkérdeztem, hogy hány mm-re kell kérjem oldalt, hogy ilyen legyen, ő azt mondta, hogy 3. Úgy látszik, 3 mm az nem mindenhol 3 mm.

A tarifa 1100 + jatt.

Hazafelé vettem 2*2 liter kólát, 4 túrórudit, 4 danone joghurtot, hogy biztosítsam a happyness fennmaradását az elkövetkezendő néhány napra.

Ha minden jól megy, akkor FEARnetet sikerült rábeszéljem, hogy a ZP helyett látogassák [látogassuk] már meg egyszer az e-klubot is, mert ők még nem voltak, azt hiszik hogy az valami verekedős hely csupa kopasszal Remélem megtérítem őket, bár a ZP egy kicsit kényelmesebb közelségben van.
Haszprus

E-klub?

©   Haszprus   |   buli
végülis jó volt és lehet hogy fearnetet rávettem az e-klubra e-klub rulz.
Haszprus

A mai célpont: ZP (+quake részegen)

©   Haszprus   |   buli fotózás life
Most tűnik fel, hogy quake 3-ban xaero mediumon tök randomban generálja hogy hova céloz a raillel. De gáz.

Update 00:36: Amúgy a mai főtárget: zp. Résztvevők: Balage, Fearnet, ZaK

Sajnos állítólag a zp-be nem lehet bemenni fényképezővel.
Haszprus

Pezsgő veszélyek

©   Haszprus   |   buli life
Bazzeg már akkor kilőtte a pezsgő a tetejét amikor még el se kezdtem lecsavarni, sőt, még a fém lefogót is csak meglazítottam… Ezt sose csináljátok szabad kézzel. (Én sem úgy csináltam thank god
Haszprus

Társasjáték-parti/2

©   Haszprus   |   12e barátok buli fotózás game történelem
A július 25-i társasjáték-partihoz érkezett néhány kiegészítő kép Kicsitől, Schloddi közbenjárásával.

A partiarcok
Arcok a túloldalról
"Fel ne tedd a netre!" "Vajon ez a kép felkerül a netre?"
Kész a finom palacsinta Risztekpa nekik
DJ ScoobyZoli pörgeti a discmanben a Vukk CD-t, dübörög a hangfal Giorgio19 az orrát veszi szemügyre Haszprus és Britney Spears testi kontaktusba lépnek
Vilmos Kertiparti Haszprus nem mindig örvend a fotóknak
Kata kimenekítése az égő ház padlásteréből ablakon keresztül: Fogd a kötelet, lehúzlak! Étvágygerjesztő finomságok
A kispadon Asszonyoknak konyhában a helye Fergeteges ülőgarnitúra-parti
A körömápolás meghitt pillanatai A nézettség miatt Társasjátékok tömkelege
ScoobyZoli békésnek látszik, de megüt, ha kell A játékvezető Felfedem, tabut játszunk
Íllítólag hideg volt a víz, sőt állítólag valaki kutyapiszkot is bevitt a lábán a medencébe - informátorom szerint A hármas ikerszellemek (asszem 30 mp-es exp. idő D70-nel, én meg közelről megvakuztam mindhárom helyen)
Haszprus

Már most tiszta para vagyok a szeptemberi…

©   Haszprus   |   barátok bme buli life túra
Már most tiszta para vagyok a szeptemberi sulikezdéstől és a hátralevő saccperkábé öt(-tíz évtől amit még le kell ott húzni… Faxkivan de téleg.

Azt hiszem, szeretném az egész életemet táborokban meg külföldi utakon tölteni, bulizva, punnyadva, turistáskodva. És kéne egy jó fényképező is.

Update 01:50: ide kapcsolódóan egy hivatali patkányok (office space - 1999) idézet:

(Peter Gibbons) Lawrence, te mit tennél ha lenne 1 millió dollárod?
(Lawrence) Megmondom én mit tennék, haver: Két csajt egyszerre, haver.
(Peter Gibbons) Ennyi? Ha lenne 1 millió dollárod... két csajjal lennél egyszerre? Ennyi?
(Lawrence) Jóhogy. Mindig is erre vágytam, haver. Ha milliomos lennék, még össze is jönne... mer' a csajok a pénzes palikra hajtanak.
(Peter Gibbons) Nem minden csaj ilyen.
(Lawrence) De aki velem összejönne egy hármasra, az biztos.
(Peter Gibbons) Jó gondolat.
(Lawrence) Na és te? Te mit csinálnál?
(Peter Gibbons) Azon kívül hogy két csajt egyszerre?
(Lawrence) Na persze.
(Peter Gibbons) Semmit.
(Lawrence) Semmit?
(Peter Gibbons) Pihennék. Csak ülnék a fenekemen egész nap. Semmit se csinálnék.
(Lawrence) A semmittevéshez nem kell 1 millió dollár.
Haszprus

Társasjáték-parti/1

©   Haszprus   |   12e barátok buli coolpix fotózás game történelem
A beígért társasjáték-parti megtörtént, most jöttem onnan. 18-kor találkoztunk a Camponánál, Tescoban rendeztünk egy kis ámokfutást, aztán pardey reggel 5-ig, első busszal pedig haza. A 10 résztvevő: SzZs, ZGy, KK, VG, KB, V, SÍ, IR, BZ, nomeg én. A hangulatról gondoskodott a vodka-narancs meg mittoménmi, nekem csak előbbi, abból se sok, valamint karaoke-show [ami királyzsír dolog], palacsintázás, medencében pancsolás - bár ezt csak hárman vállalták be -, etc.

Társasjáték-parti 2004. július 24-25.

Update 2004. aug. 31. 12:47: itt található még egy rakás kép a buliról ami D70-nel készült

Haszprus

Aztán lehet hogy lesz ilyen vidéki telki jellegó…

©   Haszprus   |   barátok buli
Aztán lehet hogy lesz ilyen vidéki telki jellegű nomád pardey is, de ez is még egyelőre elég homályban van, kérdés ugye hogy vajon bevállalja-e az esetleges házigazda azt a felfordulást, amivel egy ilyen jár (sár bemászik a padlószőnyegre, stb), és hogy a résztvevők bevállalják-e az újabb napokon át tartó nemfürdés projectet.
Haszprus

Lehet, hogy nyár vége felé majd lesz egy ilyen…

©   Haszprus   |   barátok buli
Lehet, hogy nyár vége felé majd lesz egy ilyen kis lanparti is, meglássuk, kérdés hogy lesz-e elég jelentkező rá. Felvetődött a wlanparti, de ahogy megláttuk az árakat, nevezetesen hogy egyetlen wlan csatlakozási pont annyiba kerül mint egy 8-as switch, hát inkább maradunk a kábeles megoldásnál Ha egyáltalán sikerül összehozni a dolgot. Lowcost rulez.
Na holnap-holnapután lesz ilyen délután 18-kor kezdődő IHB [iszunk hányunk belefekszünk] buli, na jó nem, hanem kis társasjáték pardey, a következő népek részvételével: SÍ, IR, SzZs, KK, VG, BZ. Persze jómagam is jelen leszek. Ja és feltehetően ott lesz ZGy is, de VG telefonos listájából kimaradt.

Mivel ma panasz érkezett, hogy átalakult a blogom filmajánlóvá, ezért szorítok helyet a régebben megszokott kontentnek is: ma betoltam 3 sajtburgert a McDonald'sban, egy 1 literes kóla felét, aztán még 4 deci kólát, jártam a nagykörúton, valamint a gettóban, stb. Megtapasztaltam hogy elég meleg van, és hogy a metrópótló volvó buszokon azért hasznos a légkondi.

Holnap elvisszük Maszatot és beolttatjuk jól.

Ma viszont nagy nap van, mert lehet hogy este megejtem a havi fürdést, de még egyelőre hezitálok a dolgon.

Update 21:54: tegnap megkóstoltam a környék egy másik kajáldájának is a gyrosát. Nem jött be. Tök kicsi adag volt. Többféle cuccot raktak bele, de nem olyan jó, mint amit kedd hajnalban burkoltam. Igazából akkor az sem jött be annyira, inkább amolyan semleges cucc volt, és úgy gondoltam, nem folyamodok újabb gyrosért egyhamar, de az azutáni 2 napban megjött hozzá a kedvem.

Haszprus

Tisza-tó 2004 július

©   Haszprus   |   12e barátok buli fotózás túra
Tisza-tó 2004.07.16 péntek délután - 2004.07.18. vasárnap délután

Résztvevők: KK, SzZs, VG, ZGy, jómagam


Az utazás


Az érkezés


A márka (na ilyet ne vegyetek)


Puffanás a házban, berohanás, az első törött pezsgős üveg, együttérző pillantások


A hangulat


Részegen nem fogok vezetni
Azt a villogót nem szabad kitenni a kocsira


Pedig csak alkoholmentes sört ittál...!


Duma


Falu feeling



Activity


Szakadt az eső


A zaj forrása


Mire jó ez a gép ha ennyi idő vele egy fényképet elkészíteni?! (Nikon D70)


Horgászás


Dugisör


Naplemente, a Nikon Coolpix 885 szemével


Naplemente, a Nikon D70 szemével



Elindultunk a nagy semmi közepébe, de kezdett parássá válni, amikor tőlünk nem is oly' messze felcsillant egy szempár... Ideglelés


Duma


Játék a fényképezőgéppel


Party people


Punnyadás


Virsli


Punnyadás


A székhez sem árt némi egyensúlyérzék


A nagy semmi közepén


Leszámolás a punnyadással

Haszprus

Duna Beach pardey log

©   Haszprus   |   barátok buli fotózás történelem

Duna Beach pardey:

IRCQuote fight! In the ring:

(23:04:20)@Haszprus is away: Szombat esti láz
(23:04:21) -> nick: (Haszprus) is now known as (HaszpBuli)
(00:33:10)@HaszpBuli is back after 1h28m: Szombat esti láz
(00:33:10) -> nick: (HaszpBuli) is now known as (Haszprus)
(00:33:14) (Haszprus) re
(00:33:21) (Haszprus) hoztam gyrost úgyhogy no typing
(00:35:11) (Balage) jó buli vót
(00:35:11) (Balage)
(00:42:27) (Haszprus) ...
(00:45:49) (Haszprus) na vok
(00:45:55) (Haszprus) odamentem 23.10-re
(00:46:00) (Haszprus) nézelődök, merre vannak
(00:46:05) (Haszprus) tárcsázom [censored]-t..
(00:46:07) (Haszprus) nem veszi fel
(00:46:21) (Haszprus) végigmentem beachen, tárcsa újra, nem veszi. visszajöttem, fotóztam ~2-t, újra tárcsa, nem veszi
(00:46:31) (Haszprus) má bme k épületnél jártam [közgázzal szemben], mikó felvette
(00:46:33) (Haszprus) tök álmosan
(00:46:35) (Haszprus) mondom hol vannak
(00:46:44) (Haszprus) mondja szar volt a buli és hazajöttek 23.15 körül...
(00:46:45) (Haszprus) hmm
(00:47:51) (Haszprus) úgyhogy elmentem gellért térig, onnan bartókon móriczhoz, útközben vettem [censored] gyrost, [censored]
(00:48:16) (Haszprus) különleges, érdekes íz, de nem hiszem hogy gyakori kajám lesz nem volt rossz csak nem tudnám ezt naponta enni
(00:48:41) (Balage) tehát jó buli volt
(00:48:41) (Balage)
(00:48:52) (Haszprus) igen fergeteges
(00:50:02) (Haszprus) bartók béla elég kellemes kis séta így este, meg a rakpart is
Duna Beach, Duna Beach, BME, Közgáz
Haszprus

Vettem egy frankó kis elemlámpát, meg 8 db aaa…

©   Haszprus   |   buli life
Vettem egy frankó kis elemlámpát, meg 8 db aaa elemet 3 távirányítóba. Mert az nekem jó.

Emellett eltört a napszemüvegem hétfőn, ma ellátogattam 1-2 helyre venni újat, de pl. a westendben az a kis "utcai" avanglionos kocsi teljesen szar kínálatot nyomat idén. Úgyhogy most nincs napszemüvegem, meg fogok vakulni meg minden.

Megemlítendő még, hogy a hétvégi Tisza-tói buli szervezője nem elérhető és káosz van.
Haszprus

Eddig nem szervezgettem kirándulást vagy tábort…

©   Haszprus   |   barátok buli life túra
Eddig nem szervezgettem kirándulást vagy tábort, na jó, tavaly én foglaltam le egy szállást, ill. érdeklődtem meg, hogy milyen, de most szervezgetek. Konkrétan a mogyoródi Aquarénát néztem ki, és a hajdúszoboszlói Aquaparkot. Meglássuk többiek mit szólnak, szerintem nem fogják visszautasítani, mindkettő remek hely elvileg.

www.vendegvaro.hu rulez. Internet rulez (& power).

Ja, olvasóimtól várok javaslatokat hogy hova érdemes menni, hol van olcsó, de elfogadható szállás, ami megfelel az alábbi kritériumoknak:
  • Íramellátás, min. 1 konnektor
  • Fa/kő/egyéb különálló objektum, legalább 4 ággyal, és ilyenből egymás mellett vagy összeépítve kettő
  • Nyugis környék
  • Nem tömegnyomor
  • Tömegközlekedéssel vagy gyalog megközelíthető kirándulóhely, vagy strand
  • Maga a szállás is legyen Bp-ről tömegközlekedéssel elérhető
  • További előny ha a szálláshelyen elérhető pl. csocsó, biliárd…
Eddig a következők merültek fel: győr, sopron, székesfehérvár, mór, hollókő, miskolc, encs, szolnok, nádudvar, dombóvár, kecskemét, visegrád, nagykőrös, balatonlelle.
Haszprus

Erdély helyett feltehetően Tisza-tó lesz most…

©   Haszprus   |   barátok buli túra
Erdély helyett feltehetően Tisza-tó lesz most, aztán majd valamikor lehet, hogy lesz külföld is - talán regisztrációs héten? -, bár jelen pillanatban látok egy tényezőt ami ezt kissé gátolja. Sux. Hungary sux, unalmas. Külföldet akarok már. Mégpedig nyugatot. Tökjó lenne kimenni így privát szervezésben, haverokkal.
Haszprus

Nemsoká négy nap Erdély, most már tuti. A…

©   Haszprus   |   buli külföld life túra
Nemsoká négy nap Erdély, most már tuti. A vonat itthon 1500 huf diákkedvezménnyel, a határon kívülre pedig 4000, ráadásul 8 óra az út. A szállás elméletileg 1600 huf éjszakánként, kajával együtt. Bár van ismerősöm aki szerint a kajából nem ajánlott enni, hacsak nem akarunk hazafelé 10* megállni budinál, ami elvileg olyan állapotban lesz hogy inkább mögé fogunk menni

Hatan leszünk, vagy heten, ebből egyikünk már alapból kinn fog ránk várni. Remélem, a vonaton nem lesz gáz (tömegnyomor, stb). Kicsit félünk mindannyian, mert állítólag vannak problémák a hellyel, olyan értelemben, hogy tőlünk keletre van, és…

Haszprus

Hello! ##-tol ##-ig nincs kedved Balcsira jonni?

©   Haszprus   |   barátok buli történelem
Hello!
##-tol ##-ig nincs kedved Balcsira jonni? Jedlikes osztalytalalkozo-szeruseg lesz. Lehet hogy egy kicsit zsufoltan leszunk, de ez gondolom senkit nem zavar :-). Olyan 10-15 ember lenne akit hivok, tavaly voltunk osszesen 5-en vagy 6-an, szoval annyira nem gaz :-).
Written by LS, aka K.

Nos, valahogy parázok az ilyen osztálytaliktól (ez az 5-8 közötti osztályom, akiket otthagytam félúton és noha 9-12-ig is évfolyamtársa voltam valamennyiüknek, nem tartottam velük a kapcsolatot. Ami miatt most mégis felelevenedett a dolog, az az hogy pár emberrel újra összetalálkoztam a BME-n). Előfordult már 1-2 alkalom hogy K hívott talira, de eddig se vállaltam be. Pedig régen jól megvoltam velük és ma sincs semmi bajom, egyszerűen valamiért mégis parázok.

Haszprus

Eképpen lehetne jellemezni az éjszakát: (21:47…

©   Haszprus   |   buli történelem
Eképpen lehetne jellemezni az éjszakát: (21:47:22) —› nick: (Haszprus) is now known as (HaszpBuli) (01:21:07) —› nick: (HaszpBuli) is now known as (Haszprus) (01:39:31) —› nick: (Haszprus) is now known as (HaszpBuli) (02:23:58) —› nick: (HaszpBuli) is now known as (Haszprus) (04:37:16) —› nick: (Haszprus) is now known as (HaszpSLP) (05:47:16) —› nick: (HaszpSLP) is now known as (Haszprus)Megdöbbentő, hogy mekkora tömeg van a Rio/ZP szórakoztatóipari kombinát körül, illetve odabenn. Konkrétan mindkét helyen tömegnyomor. Végülis nem gáz, csak ha az ember mozogni akar
Haszprus

Shrek 2

©   Haszprus   |   buli film
Meg kell mondjam, tegnap nem voltam a helyzet magaslatán, kicsit megviselt a kedd esti italozgatás, mert nem edzettem ilyen téren már kőkemény fél éve, és nem vettem figyelembe ezt a tényezőt.

Most teljesen jól vagyok.

Úgy rémlik, mintha valami filmet nem blogoltam volna le, de már nem tudom, mi volt az. Minden esetre, ami tuti, hogy megnéztem a Shrek 2-t tegnap este (magyar szinkronnal). A várakozásaimon alul maradt ugyan, de azért nem rossz, első fél óra nem jött be, aztán nemtom talán ráhangolódtam, vagy a Csizmás Pandúr megjelenése javított a helyzeten. Természetesen ajánlható film.

Genre: Adventure / Animation / Family / Comedy / Fantasy

Plot Outline: Princess Fiona's parents invite her and Shrek to dinner to celebrate her marriage. If only they knew the newlyweds were both ogres.

User Rating: 7.7/10 (9,631 votes)
Haszprus

Pezsgő + vilmoskörte @ Pizza-Pazza

©   Haszprus   |   12e barátok buli történelem

Csak saját emlékeztetésem kedvéért, akik tegnap este ott voltak a 'Pazzában, ülésrendben: EE, SzZs, én, BZ, ZGy, VG, xK, SÁ. Akik előttem ott voltak: SzZs, BZ, SÁ. Akivel mentem: ZGy. Akik előbb húzták el a csíkot, mint én: SzZs, SÍ.

Logfájl frissítve.

Update 19:47: hoppáhoppá kihagytam TD-t a listából mert amikor ő megérkezett akkor már mindenféle folyékony dolog hatása alatt álltam és úgy tűnik őt kihagytam emlékeimből Ezen felül kiderítettem kérdezősködés útján hogy mi volt az a rejtélyes feljegyzés a telefonomban, és hogy ki írta bele Kiderült hogy én A tartalmát most nem fejtem ki.

Haszprus

05:18-kor ébredtem és meglehetősen fáradt…

©   Haszprus   |   buli fáradtság túra
05:18-kor ébredtem és meglehetősen fáradt vagyok. Nem valószínű, hogy kibírom ezt a mai napot ébren, de lehet, hogy mégis.

Erdély nem biztos hogy lesz, lehet hogy Balatonra megyünk helyette. Nem mondhatnám, hogy örülök a dolognak, mert Erdélyben még nem voltam és hát azért meg lehetne nézni ugye, a Balaton viszont nem kínál túl sok dolgot, úgy hallottam idén már annak örülni fognak, ha megközelítik a tavalyi látogatók számát…
Este kis összeröffenés a Pizza Pazzában, Erdély-ügyileg. Előtte betolunk kis pezsgőt. Még nemtom vigyek-e fényképezőt. Igazából a kép jó dolog, meg tök rég láttam már a jó öreg haverokat, de cipelni kevésbé jó, mert úgy tervezem, nem viszek magammal semmi táskát. Dilemma.

Update 14:46: most pedig kidőlök, mert különben gázok lehetnek ebből.

Haszprus

Az éjjeli bulival kapcsolatban tisztázandónak…

©   Haszprus   |   12e barátok buli történelem
Az éjjeli bulival kapcsolatban tisztázandónak tartom, hogy egyáltalán nem volt rossz, sőt, khirály volt, bár egy normális diszkóba szívesen átmentem volna. Gyuri mondta még buli előtt hogy majd lehet átnézünk egy másik helyre, de amikor ott voltunk, akkor már senki nem akart átmenni (csak én, aki előtte meg nem akartam . Mert nekem nem jött be annyira az a zene amit játszottak. (K szerint magyar trance, őszintén szólva nem emléxem hogy milyen zenék voltak, de jó volt a ritmusuk, csak éppen nem a kedvenceim, pláne magyar szöveggel)

Aztán történt hogy 2-kor Gyuri leugrott valami asztalról és megfájdult a lába, úgyhogy hazagyüttünk (Kata hozott kocsival). Én maradtam volna még, vagy még inkább mentem volna egyéb helyre, hát nem így lett, kár, mindegy, a buli jó volt, nem azért jöttünk haza korán, mert rossz volt.

A hely is egész korrekt volt, eddigi helyek közül talán itt volt a legkorrektebb a klozet, beleértve a nyilvános diszkókat és a bérelt garázsos szilveszteri partit (ahol katasztrófa volt a budi... illetve eredetileg nem volt az de pár óra alatt horrorrá vált a helyzet, hadd ne részletezzem .

Haszprus

Egyébként K a túrán meghívott a szombati…

©   Haszprus   |   12e barátok buli
Egyébként K a túrán meghívott a szombati buliba Halásztelekre, és mivel ez ma van, olyan 20 környékén el is tűnök itthonról, át, ZG-hez, kicsit alkoholizálni, aztán buley. Kiváncsi vagyok milyen hely lesz ez, annyi infóm van, hogy egy kibérelt diszkóféleség, van benne bár, meg zene, meg ruhatár. A zenéről annyit hogy trance/funky, hasonló a stílus mint az E-Klub nagytermében, de több a magyar szám. Azért remélem nem sokkal több mert utálom a magyar zenék nagyrészét. Mert bénák. Asszem viszem magammal a múltkor beszerzett likőrök egyikét (mármint ZG-hez), de a fényképezőmet nem tartom valószínűnek, mert annyira azért nem bízom meg a ruhatárban. Bár jó lenne most már készíteni pár bulis fotót, csomó ismerős arc lesz ott merthogy a volt gimnáziumom bérli mára a helyet.
Haszprus

Na, 17-re mentem ma Gyurihoz kicsit dumcsizni még…

©   Haszprus   |   12e barátok buli történelem
Na, 17-re mentem ma Gyurihoz kicsit dumcsizni még szalagavató előtt, úgy volt, hogy onnan megyünk a Pizza Pazzába kicsit sörözgetni, aztán onnan a szalagavatóra. Csepelen járunk ahol mindenki mindenkit ismer feeling köszönti az embert. Először is a buszon találkoztam Misivel, aztán a Szent Imre téren Bencével. Király dolog azért az ilyesmi, hogy csak úgy összetalálkoznak emberek. Emiatt irigylem csepelt kicsit, mert ott csomó ismerősöm van, sokszor összefutnak az emberek, tartják a kapcsolatot, stb.

Pizza Pazzára azonban nem került sor, hiszen ahogy sejtettem, nem is kerülhet rá sor, hát hogy a francba kerülhetne, ha 17-kor talizunk Gyurinál, és 18-kor kezdődik az avató? Elég érdekes volna. Na nem ez a lényeg. Vettünk egy pezsgőt út közben, és meg is iszogattuk, hárman egy üveggel, szóval nem volt túl sok de azért volt egy kevéske hatása, épp annyi hogy kicsit lelassult a beszédem

Az avatón aztán rögtön érkezéskor találkoztam sok régi haverral/baráttal, István, Norby, Misi, Sz Zsolt, stb. Norby egy régi legjobb barátom volt, nagyon jól megvoltunk, viszont mióta nem egy suliba járunk, azóta eléggé elszakadtunk, szép lassan csökkent az sms-váltások száma, főleg hogy megszüntették a 777sms-t is. No, utoljára a Matrix Reloaded vetítésén találkoztunk, és asszem akkor is beszéltünk utoljára. Annak ellenére, hogy tartozik 13 CD-vel Mindegy, most találkoztunk, azt hittem nem fogunk tudni dumálni, de óóóriásit tévedtem, oltári jót beszélgettünk a táncok közben, végigdumáltuk az egész műsort, aztán neki el kellett húznia mert a népligethez kellett mennie, én meg úgy döntöttem, hogy mivel úgyis dumálni jöttem az avatóra a régi haverokkal, ezért fogom magam és lépek vele, dumálni még út közben. Rohadt jót dumáltunk, ő is meglepődött, s aszonta hogy kell még ilyeneket szervezni. Na jah. Bár megmondtam, hogy én kissé realistábban állok a dologhoz, és mivel a város két pont tök ellentétes végében lakunk, ezért erre valszeg nem nagyon fog sor kerülni.

Nah mindegy ez a találkozás nagyon feldobott, aztán elindultam hazafelé, vettem smart kártyáról egy mcroyal szendót mert korgott a gyomrom, és egy óra alatt itthon voltam. Nem is volt olyan tragikus.

Itthon aztán két idióta primitív ember várt neten, egyikőjük a marhaságaival zaklatott emailben, másikójuk ICQ-n baszta fel az agyam. Emailt dobtam az archívumba [semmit se szokásom törölni a spamet leszámítva], ICQ-n meg aszontam az arcnak - aki egyébként haverom - hogy ignore listre raktam, úgyhogy szakadjon le, a többi reakcióját már nem fogom látni. No innentől szerencsére mexűnt létezni számomra. Valszeg ez vissza fog egyik olvasómon keresztül jutni a fülébe, tehát megtudja hogy nincs ignore-on, de tökmindegy, nem lényeg.

Kerüljétek a primitív akaratos embereket mert nincs rosszabb annál mint amikor valaki primitív életfelfogását kívánja ráderőltetni. Ne fecséreljétek rájuk az energiátokat.

Kicsit - nemkicsit - boldogít, hogy az egyik embert ismeri egy haverom, és aszondja, hogy az egész Schönherz kolesz max szánalomból áll szóba vele, meg mert nem akarnak akkora taplók lenni hogy elküldjék a halálba, de amúgy mindenki rühelli. Megéri ilyen embernek lenni? Szánalmas. És az arc annak örül, attól boldog, hogy felbaszta az agyam (bevallotta). Ez viszont engem tesz boldoggá. Hogy valaki aki nekem rosszat akar, igazából ekkora nyomorék.

Megjegyzem, szalagavatóra a csajok elég jól kikupálódtak.

Haszprus

Na hát a holnap éjszakai buli meghiúsult, mert…

©   Haszprus   |   buli life
Na hát a holnap éjszakai buli meghiúsult, mert minden haverom lemondta. Nem zavar különösebben, mert úgyis készülnöm kell a hétfői meg azutáni vizsgára, meg ráadásul a kontakt lencsémet se sikerült bekalibrálni úgy hogy jó legyen Erről ejtenék még néhány szót. Ma 17 órakor betettem a kontakt lencsét, 20-ra meg már zavaróan homályos "képet adott", most 22 óra van és pokoli zavaró a lencse. Hunyorgok tőle meg ilyenek. Ha van olvasóim között lencseszakértő, elmondhatná hogy ez mitől lehet. A koszos lencsét talán kizárnám mert alig hordtam és elég alaposan meg is tisztogattam felvevés előtt...
Haszprus

Fodrász megvolt, most kurvajól nézek ki (yeah…

©   Haszprus   |   buli life
Fodrász megvolt, most kurvajól nézek ki (yeah, utoljára nov 25-én voltam fodrásznál, azaz ~52 napja), vettem tescóban 2 * 0,5 lityó pityókát – amit gazdaságosan karácsonyról rájukmaradt Boldog karácsonyt feliratú zacsiba csomagoltak* –, egyiket családi felhasználásra [anyámnak], másikat meg a péntek-szombat éjszakai buliba, amit már igencsak várok. Sajna valami bérelt helységben lesz a dolog, ez kissé beparáztat, de majd meglássuk, reménykedem hogy jó lesz.

Mielőtt valaki megkérdezi hogy miért likőrt kortyolgatok: azért mert finom és mert van hatása is. Ez a két dolog elég kevés piában egyesül, tulajdonképpen nem tudok egyetlen más piát sem mondani likőrökön kívül, ami finom és hatása is van.

* semmi bajom a gazdaságossággal, gazdaságosság rulz, sőt, inkább azt kéne kiemelni a mondatból hogy zacsiba csomagoltak, ahol ki kell érezni a mondatból hogy a pénztáros csomagolta be a zacskóba, nem pedig én. Kiszolgálás rulz.

Haszprus

Bank Dance Hall

©   Haszprus   |   buli
Nézegettem Bank Dance Hall-os képeket (Teleport Proval rángatom le őket a tar.hu-ról), és… milyen alacsony már az átlagkorosztály?! Lehet, idén már kinéznének a diszkóból?

BTW* itt nézelődök: http://kep.tar.hu/partyfotok/

* BTW = By the way = mellesleg Tanuljatok, tanuljatok.

Haszprus

"Osztálytali" @ Pizza-Pazza

©   Haszprus   |   12e barátok buli coolpix fotózás pizza pazza történelem
Na, megjöttem az osztálytalálkozóról. Egy Pizza Pazza nevű étterembe (+ szórakozóhely) mentünk, nem foglaltunk helyet úgyhogy kissé nyomorogtunk de azért nem volt rossz mert így legalább közel volt egymáshoz mindenki. 17:15 körül érkeztem oda, ekkor már ott volt P, R, Í, M, K, G, E, beültem az asztalhoz én is. Később érkezett még N, I, D, S, jó eséllyel senkit sem hagytam ki, és mindenkinek egyedi betűjelzést használtam.

Némi beszélgetés után kettévált ideiglenesen a csoport mivel étkezni óhajtottunk, nevezetesen betoltak ketten [M, K] egy családi pizzát, és hárman [G, R és én] egy nagy pizzát. Ezután visszatömörültünk egy csoportba, N és K távollétében beszélgetést kezdeményeztünk a BME témákról S, I és az én körömben, igaz nem először, mert ez visszatérő téma volt, S is idén kezdett a BME-n, úgyhogy vannak közös témák e téren. N és K visszatértével fényképnézegetés következett, előkerültek a közös kirándulásokról, táborokról, szerenádról az analóg képek. Rábukkantam egy adag fotóra, amit én még nem is láttam egyáltalán, úgyhogy azokat elkértem és majd beszkennelem őket.

A partit még zárás előtt elhagyta E, K, N, de azért nem állt meg az élet, mi akik ott maradtunk, ittunk még valamit, itt bejutott a szervezetembe 0,33 dl-nyi sör is. Ez azért megemlítendő mert utoljára 2003 augusztus 28 körül látott alkoholt a szervezetem

Nagyjából 21:30-kor elindultunk a Csepel Plaza felé, ahol billiárdozni akartunk volna, de nem volt terem. Mivel nekem 40 percenként jár a buszom, ezért úgy döntöttem, hogy nem tökölök sokáig, mert még a végén 5 perc múlva mindenki megy haza, én meg állhatok több mint fél órát a buszmegállóban, úgyhogy leléptem.

A képeken én vagyok a piros inges úriember.

Ja és egy durva dolog. Ezt sehol nem éreztem hazatértem előtt, de mikor itthon levettem a kabátot, eszetlen cigiszagot éreztem. Durva, hogy hogy beszívta a cuccom a környezet szagát. (Közűlünk senki se dohányzott egyébként.)

Haszprus

Ah shit egyik egykori legjobb barátom nem lesz…

©   Haszprus   |   barátok buli
Ah shit egyik egykori legjobb barátom nem lesz ott a holnapi osztálytalálkozón. Szerintem eléggé halott ötlet egy osztálytalálkozót két nappal a találkozó előtt elkezdeni szervezni, értesíteni az embereket, mert csomóan nem tudnak ráérni bármikor.

Másfelől úgy néz ki, jövő csütörtökön tán megnézem pár arccal a Mátrix Forradalmakat. Most pedig Digitális technikát tanulok.