Haszprus

Ha eddig is lett volna kreditrendszer

©   Haszprus   |   bme fejlesztés
Ha június óta működött volna a kreditrendszer, akkor feltehetően június-október 5 hónapos időszakban 513 helyett nagyjából 429 bejegyzést írtam volna. Ezen becslésemet arra alapozom, hogy megnéztem, naponta hány bejegyzésem van 4-en felül, összegeztem, és levontam a bejegyzések számából.

A tegnapi napot részben tanulással (analízis 2 zh2 jövő szerdán), részben blogolvasgatással töltöttem. A kreditrendszer aktívból passzív júzerré varázsolt. Ez nem előny, de hogy tanulni is tudok, az igen. Még megpróbálok ezen a téren nagyobb erőfeszítéseket is tenni, mert szükség lesz rá.

A bejegyzéscímek bevezetésének meg rohadtul örülök, a Friss témák menü sokkal átláthatóbb így!

Még azon gondolkodom, hogy esetleg kéne egy olyan funkció, hogy manuálisan letilthassam x órára az admin felületet magam elől, vagy pl. aznapra. Hasznos tudna lenni zh előtti napokon, amiből a következő 1,5 hónapban elég sok lesz, utána meg vizsgaidőszak.

RSS: hozzászólások ehhez a bejegyzéshez 2 hozzászólás

Szólj hozzá Te is!

én a helyedben megkérném vmi családtagomat, hogy áramtalanítsa a szobát. az a legbiztosabb módszer, ha nincs UPS-ed.
vagy egy kis önuralom

az a baj, hogy csomó minden tanulmányi dolog is a szgéphez kötődik. másfelől a gép nem is a szobámban van igaz a monitor igen de az nem feltétlen szükséges, vakon is tudok gépelni
Hozzászólásod:


Nem vagy bejelentkezve, de...

A)
hozzászólhatsz regisztrálatlanul...

B)
ha regisztrálva vagy, bejelentkezhetsz...