A gépész - Haszprus überblog

A gépész

©   Haszprus   |   film
The Machinist - 2004.
I'm getting sick of the Antagonist turns out to be the protagonist's alter ego twist, It was used in Fight Club Â… and then again in Secret Window. Â… it's no longer in any way origional of inventive in any way, It is infact becoming painfully predictable.
Bizony. Ez sajnos tényleg előre látható volt. Ettől eltekintve érdekes film, és hagy a végére az embernek egy kis gondolkodást amíg összerakja hogy mi is történt.

Ja az durva amit Christian Bale művelt a testével, ez az ember a filmen kívül is egy f***ing psycho

RSS: hozzászólások ehhez a bejegyzéshez 9 hozzászólás - Szólj hozzá Te is!


Christian Bale legutóbb még nem tetszett (Neked) az Equilibriumban,mi történt azóta? A Szentivánéji Ílomban egész konszolidáltan nézett ki, nem volt semmi psycho a testével. Most mit csinált?

leadott egy-két dekát

3) treasure (nem regisztrált)
Most láttam a filmet és kifejezetten tetszett. Hamar rá lehetett jönni a megoldásra, de azért a végén beraktak még egy csavart ezzel a cserbenhagyásos gázolásos dologgal. Nagyon jól megcsinálták, operatőri szempontból én adnék rá egy nagy 5-öst. Tetszett ez a nyomasztó képi világ. A zenével együtt telitalálat volt. Nem volt az a nagyon véres, ölös, gyilkolós film, de a feszültség e nélkül is adott volt. Hiába, ehhez érzék kell. Bale alakítása pedig hiteles volt, komolyan elhittem, hogy az őrület határán volt. (és nem csak a vékonysága miatt). Amúgy sok imsomniás valóban csont sovánnyá aszalódik, mert az anyagcseréjük folyamatosan igénybe van véve, vagy épp ellenkezőleg, baromira elhíznak. A mellékszereplők nagy része is klassz volt. Hús-vér emberek. Úgyhogy, nem bánom, hogy megvettem a filmet, még párszor biztos megnézem.

4) PalásTika (nem regisztrált)
Egy kis érdekesség, hogy a főszereplő Christaian Bale csontsoványra fogyott a szerep kedvéért. Bridget Jones mozira hízni kell, itt meg fogyni. Ó, „szegény” színészek, persze lilára panaszkodják a fejüket, de azt nem említik, hány gombóc fagyit tudnak venni a gázsijukból. Csak egyetlen egy mondaná azt, hogy „Lefogytam, de kit érdekel ebből a pénzből harminc cukrászdát/fogyitabigyárat megvehetek, visszahízok/lefogyok egy pillanat alatt”.
A Gépész - www.gamekapocs.hu

PalásTika Ez persze nagyon jól hangzik, hogy a filmért kapott pénzből hipp-hopp vissza tudják állítani a film kedvéért eltorzított testüket. Ilyet csak olyan írhat, akinek fogalma sincs arról, hogy valójában mivel jár ez! Megnézném Te mennyire egy pillanat alatt híznál/fogynál vissza..

Arról nem is beszélve, hogy milyen mértékben leterhelik ezzel a szervezetüket!

OK, megnéztem. Odabaszott. Kicsit gyengén volt felépítve a sztori, és szerintem nem minden reakció volt a helyén, de attól még odabaszott. És az a film ami ilyet tud, az jó.
Christian Bale meg egy állat. User No. PalásTika, várjuk hasonló teljesítményedet. Hidd el, összedobunk egy cukrászdáravalót ha bevállalod. Ilyet én nem tennék magammal súlyos-súlyos milliókért sem. Én éreztem szarul magam miközben néztem.

7) claudine (nem regisztrált)
Sziasztok!
Bevallom, kicsit hízott a májam amikor most újból ellátogattam hozzátok. Csak izgalmas ez a Bale, igaz? Kiváncsi vagyok mit alakított a The Prestige-ben, amit nem soká (remélhetőleg!) nálunk is vetítenek majd. A Harsh Time sem igérkezik rossznak, szerintem ezek a kissé erőszakos, de mégis a pozitiv szerepek állnak igazán jól neki. Megvan ezekhez a kellő karizmája...

8) adamo
na lejött... már csak be kéne ütemezni a héten

9) Aurus (nem regisztrált)
Nekem nagyon tetszett, jó kis film. Régen láttam már, de durva jó, szerintem ötletes, bár tény, hogy a végére ki lehetett következtetni a dolgokat.


Egy évnél régebbi bejegyzésekhez nem lehet hozzászólni.