mainframe

Hajnal

©   mainframe   |   fáradtság life

Kemény dolog ez feleim! Körbe lehet röhögni érte, de én még szerintem sosem virrasztottam át egy estét tök egyedül, minden különösebb cél és ok nélkül. Úgy nézem ez a szép hagyomány ma fog véget érni, ugyanis az ablakon kinézve azt látom, hogy már erősen hajnalodik. Alapesetben ilyenkor pánikolni szoktam, hogy Jaj, már rég aludnom kéne! Jaj, egész holnap teljesen használhatatlan leszek!, de most annyira nem érzem, hogy fáradt lennék, hogy elképzelhetetlennek tartom, hogy a holnapi napomból punnyadás legyen. Mondjuk ezt a nem várt energiát meghozhatta az az okos kis vírus is, ami böngészőupdate-nek álcázta magát (rutinból úgyis rákattint az ember...), és sikerrel feltelepült, és vírusirtó szoftverreklámokkal bombázott (!!!) . Ezzel a kis tetűvel vesződtem ugyanis úgy 3-tól 4-ig. De győztem, és most olyan boldog vagyok, mint az arachnofóbiás, aki végre le merte csapni a naaagy, szőrös pókot a szekrényajtón. :đ És ha már lúd, legyen kövér-alapon leszámolok egyúttal ezzel a hajnal-fóbiával is.

Kemény vagyok mint a vidia.

RSS: hozzászólások ehhez a bejegyzéshez 13 hozzászólás

Szólj hozzá Te is!

Elárulhatnád, hogy kell leszedni teljesen, mert én is beszoptam, de két programot uninstallálva nem látom, hogy hol maradt benn. (ie toolbaron ott figyel, de mivel mozillat használok ez nem zavar)

Ennyi lett volna?

De győztem, és most olyan boldog vagyok, mint az arachnofóbiás, aki végre le merte csapni a naaagy, szőrös pókot a szekrényajtón[…]

Isti Hát, az enyém trükkös volt, egyrészt feltette magát mind2 böngészőmhöz (Explorer&Firefox) mint security update-et, ezeket simán mint programot uninstalltam. DE, ez a g3c1 még felrakta magát kodeknek álcázva is, vmi i-vel kezdődő néven, c:\Program files-ba. Na, azzal volt nehezebb dolgom, mert volt vagy 4-5 .dll amik folyamatokat indítotak, és emiatt nem lehetett őket letörölni Meg egy .exe vmi társával, amiket szintén nem, hasonló okokból. No, első ötletként leszedtem egy amolyan File Shredder progit, tudod. Na, az NEM törölte egyik kritikus darabot sem, csak kigyomlálta a soványabbját. Ekkor gondoltam egyet, és hozzáadtam a mappa tartalmát egy .rar archívumhoz, úgy, hogy törölje az archivált fájlokat. Na, a .dll-ek el is mentek szépen. A maradék két .exe-t nem lehetett simán folyamatként leállítani, mert azonmód újraindultak (ő volt a gyorsabb, próbáltam párszor ). Ezeket Folyamatstruktúraként lőttem ki a f@szba, és akkor már nem indultak újra, lehetett törölni. Maga volt a Nirvána.
Mefi Nem Rád céloztam, ha erre gondolsz.

Ja, és még mindig bírom ébren. Kemény.

mainframe Köszi, nekem ie-ben bennemaradt, de nincs kedvem szarakodni vele. NOD32 jelez, ha ie-t indítok, de nem izgat. Firefox-szal nincs baj.

Izé, nincs ennek a vírusnak neve? Nincs a fájloknak neve? Csak mert akkor tipikusan megtaláljátok az eltávolítási módot vmely vírusirtó website-ján.

tök nem jegyeztem meg. A NOD32 annyit írt hogy valószínűleg vmi mittoménminek az ilyen-olyan változatának egy módosulata. Én ilyesmit elvből nem jegyzek meg. Tegnap még nyilván tudtam, mára csak a győzelmi mámor maradt.
De mindenki csak azon az elbaszott víruson csámcsog, és senki nem örül velem, hogy tök vitézül kibírtam...lássuk csak...eddig 34 órát lábon. (Igen, fizikai terhelésnek is ki voltam téve, jaj.) Cél a 36-37 óra. De aggódom, mert kezdek élénkülni.
Haszprus, egyébként nem volt semmi gond, nem jött rám állva eldőlés, szemleragadás, semmi, kivéve ha vmi irtó unalmas dologgal voltam elfoglalva. Pl. autóban utazás. De akkor egyébként is elálmosodom, szóval...

én megyek aludni megin
ma már másodjára
mert megtehetem

Mainframe, Te nem viccelsz! Kemény vagy!

Miért nézem meg napi 4-5x ezt az oldalt?

Haszprus Aludjon aki rászorul!
Isti Köszi! De vicceltem ám... Ez még nem teljesítmény, majd gyúrunk mondjuk 72 órára. (Most azért már tudnék aludni... )

mainframe nem erre gondoltam, csak röhögtem egy jót.

Nekem is 38-39 a rekordom, de a vége már kegyetlen volt. Puha vagyok!

Sztem csak nem volt megfelelő elfoglaltságod. Csak akkor punnyadtam le, ha unatkoztam. Egyébként semmi gáz nem volt. Most meg basszus tökre felébredtem! Nem is akarok lefeküdni. A 10 órát 11-re módosítom! Az 38. Ezzel legalább megsúrolom a rekordodat!

Na, felébredtem. Végül éjfél körül tudtam elaludni, vagy negyed óra forgolódás után. Így olyan 39 óra jött ki. Legközelebb 48-ig meg sem állok!
Hozzászólásod:


Nem vagy bejelentkezve, de...

A)
hozzászólhatsz regisztrálatlanul...

B)
ha regisztrálva vagy, bejelentkezhetsz...