Haszprus

Subway

©   Haszprus   |   élelmezés

Áramszünet volt a mekiben, igaz, a subwayben is, de utóbbi helyen ettől függetlenül kiszolgáltak (vajon addigra már megromlottak a cuccok hűtés hiányában? ). Isteni finom a kenyerük, az édes húsuk, a zöldségeik, nomeg a sajtos cézár öntetük. Szóval a Subway 100% rekommendált, abszolút élményszámba menő, kellően megtömött és egészséges szendvicset sikerült összepakolnom náluk. Igaz, cserébe 950 Ft-tal lettem könnyebb, ami szendvics kategóriában, azt hiszem, nem mondható alacsony árfekvésűnek, emellett kénytelen vagyok arról is megemlékezni, hogy néhány óra múlva már korgott a gyomrom. Ezen negatívumokon felülemelkedve máskor is megyek Subwaybe

RSS: hozzászólások ehhez a bejegyzéshez 14 hozzászólás

Szólj hozzá Te is!

Subway a legállatabb hely. Igaz hogy drága, de vastagon megéri. Egészséges, finom, látványos, stb. Nagyon bejön nekem is.

Subway zsírjó, csak azt tartom pofátlannak, hogy _nagyon_ lehúznak, nem hiszem, hogy ennyire drága lenne. Amikor nyitottak sokkal olcsóbb volt, aztán hopp, megugrottak az árak.

Mefi, addigra a userek már addiktak lettek

Uh épp ma gondoltam rá, hogy ebédidőben kiugorjak egy jó nagy Subway szendvicsért. Francért írsz ilyeneket, holnap gyalogolhatok egy csomót

5) Cady (nem regisztrált)
Napi ajánlat lazán megéri
I-heart-subway!

Egy százasért megcsinálom nektek ugyanazt, és négyszázért eladom! Mind jól járunk! Csinálhatunk ilyen Subway-délutánt (épp egy Subway fölött lakom). Mit szóltok? Gyertek sokan, mert videókártyát kell vennem, ami sajna drága, kell a tőke.

Azért ne vegyél rá mérget, hogy egy - a Subwayben - 800-900 forintos szendót megcsinálsz 100 forintból OLYANRA, mint amilyen a bótba.

Olthyer & Kristóf Én azért adnék a dolognak egy esélyt.

Kristóf, Piacon várásolok, tehát az alapanyagaim olcsóak és finomak. De üsse kavics, nekem akkor is megéri, ha 200-ból hozom ki.





Ó, értem, köszi! Másik bejegyzésre hivatkozni nem ér ilyen késő este. ;D
Hozzászólásod:


Nem vagy bejelentkezve, de...

A)
hozzászólhatsz regisztrálatlanul...

B)
ha regisztrálva vagy, bejelentkezhetsz...