Daily log 2009.10.13. MÁV Szakmai nap & Sör - Haszprus überblog

Daily log 2009.10.13. MÁV Szakmai nap & Sör

©   Haszprus   |   barátok

Tegnap 7-kor zúztunk el itthonról, én kondiba vettem az irányt, bicepsz, kardio. 13-kor Schloddi felhívott, nincs-e kedvem sörözni, naná hogy volt. Feljött, aztán átmentünk valami kocsmába, közben kiderült, hogy mindketten megyünk ugyanarra a MÁV Szakmai nap nevű előadásra a BME-n, amit a MÁV vezérigazgató-helyettese tartott. Kíváncsi voltam rá. Sikerült is bejutni 3 korsó után, majd egy meki, ahonnan haza és Imoval kondi, hát, tricepsz. Kiégetett leszívott ez a nap is.

A blogból mindig a legjobb részek maradnak ki.


RSS: hozzászólások ehhez a bejegyzéshez 7 hozzászólás - Szólj hozzá Te is!


1) Nevem? Senki (nem regisztrált)
Mi történt ezzel a bloggal? Lefagyott, mint az XP? Annyira azért még nincs kint hideg… Erre az oldalra sem érdemes már fenézni… Semmi szakmaiság… Elvesztél a Mátrixban?

2) Hedge
Nevem? Senki, Mondjuk bennem is felmerült, hogy mostanában túl egoista és naplószerű lett a blog és kevés a Haszprus-t nem ismerőket érdekelhető írás. De ez egy magánblog, azt csinál vele a tulajdonosa, amit csak akar ugye… Bár én így is élvezem ugye… Vagyis élvezni nem élvezem, de annyira nem zavar ugye… Ellentmondásba kevertem magam ugye… Na majd a szerző jön és megmagyarázza a lustaságát ugye…

Vagy nem magyaráz meg semmit.


Hedge,..hehh..tényleg az, meg lusta is. ..remélem egy kicsit miattam..

Haszprus, …nem jössz hozzánk dolgozni?..szükségünk lenne még egy jó nyomozóra!

Misscrash, nah, még egy állásajánlat…


Egy évnél régebbi bejegyzésekhez nem lehet hozzászólni.