Haszprus

Elmúlt napokban következő filmeket tekintettem…

©   Haszprus   |   film
Elmúlt napokban következő filmeket tekintettem meg:

Big Fish
Öregapó meséi a saját életéről, kicsit másként, kiszínezve, távol a valóságtól, de legalább érdekesen. Vége megható, etc.
IMDB szerint User Rating: 8.0/10 (16,348 votes) top 250: #206, hát szerintem azért ennyire nem jó, biztos hogy nem nézném újra.
Genre: Drama / Fantasy / Comedy / Adventure

50 First Dates
Adam Sandler, Drew Berrymore, Rob Schneider gondoskodik a szórakozásról. Én általában nem szeretem Adam Sandler alkotásait de ez most jól sikerült, bátran ajánlom mindenkinek.
User Rating: 6.8/10 (4,381 votes)
Genre: Comedy / Romance

Gosford Park
A grófok mulatozásába és házuk bonyolult szolgai ellátásába nyerhetünk betekintést. Probléma csupán annyi a filmmel, hogy valamiféle csavart és hosszas nyomozást várnánk a benne beígért haláleset kapcsán, azonban erre csak a film legvégén kerül sor, a csavart csak mintegy megemlítésként láthatjuk, nem fordít a film sztoriján semmit, nem helyezi új meglátásba a dolgokat.
User Rating: 7.3/10 (13,796 votes), de ismét azt kell mondjam hogy szerintem tévedés. Elképzelhetőnek tartom, hogy a népeket pusztán az fogta meg ebben a filmben, hogy láthattuk a szolgák és uraik kapcsolatát, de ha valaki nézte anno a "Csengetett, Mylord?" sorozatot, akkor semmiben nem mutat újat.
Genre: Comedy / Crime / Mystery / Drama

Starsky & Hutch
Ben Stiller & Owen Wilson a főszerepben, tőlük eddig középjó vígjátékokat láttam, ezúttal talán jobb volt mint középjó, egészen rekommendálható, annak ellenére hogy nem ismerem a sorozatot aminek ötlete nyomán most a filmet készítették.
User Rating: 6.3/10 (5,487 votes)
Genre: Action / Comedy / Crime.

Not Another Teen Movie (Már megint egy dilis amcsi film)
A közértékeléssel ellentétben szerintem ez egy remek vígjáték, simán azt mondom hogy az elmúlt évek legjobbika. Tegnap kétszer néztem meg, és korábban is megnéztem már párszor.
User Rating: 5.2/10 (7,548 votes)
Genre: Comedy.

RSS: hozzászólások ehhez a bejegyzéshez Rajtad a világ szeme

Szólj hozzá Te is!
Hozzászólásod:


Nem vagy bejelentkezve, de...

A)
hozzászólhatsz regisztrálatlanul...

neved:

B)
ha regisztrálva vagy, bejelentkezhetsz...
usernév ::
jelszó ::