RSS: hozzászólások ehhez a bejegyzéshez 1973 hozzászólás

Szólj hozzá Te is!


egyebkent erdekes, 300as ceron nem akad ki tole az ffx


nekem se akad ki. a hiba az Ön készülékében van.

másodjára már nálam se akadt ki. de elsőre kiakadt. a firefox. ennyi.

Romsy jelenlétét mindig anomáliák kísérik

Hé, mi történt a nevemmel?
Beperellek szexuális zaklatásért


nem nézel South Parkot? Az tényleg durva lesz, ha beperel szexuális zaklatásért!


tegnap volt Cool-on. 1-555-SUE-THEM. LOL!

fú, most nézem magam a bigbrada-központban, és nem az enyém a 01-es id. KELL!

Annál is inkább, hogy ez A 600. KOMMENTEM!!! Überuser RULEZ!

SOS!Mikor lesz a Valszám PZH? Ketskemétynél nincs fent a honlapon, fakk.

Mijafene ez a splash screen fekete alapon fekete szammal? Egy 58-as szam jelent meg, azt hittem 1.5-os firefox-szal nem toltodik be az odal, mert alul kicsit elcsuszva megjelent a targyak listaja sotetszurkevel, meg a copyright szoveg szinten alig lathato szinnel...

ha alig látható, akkor kalibrálj a monitorodon

Egyébként IE-ből nem az látható mint amit elterveztem, nemtom miért, és őszintén szólva pillanatnyilag nem is igazán érdekel (aki ie-ből nézi, feltehetően nem gondolná hogy ezt nem úgy kéne látnia, ahogy látja). Opera 8 & Fx 1.5 jól jeleníti meg.

Ahha, asszem tudom mi lehet ez az 58-as szam. Pont 58 nap mulva lesz februar 3, azaz vege a vizsgaidoszaknak. Es ha minden jol megy, akkor Haszprust atveszik allami kepzesre, igaz? Bocs ha lelottem a poent.

Íllami finanszírozásnak hívják, az eszmefuttatás egyéb részei helytállók Azt még nem tudhatjuk, hogy átvesznek-e, de akár átvesznek, akár nem, valami feltétlen történni fog. Utóbbi esetben a blogon élőben fogom közvetíteni ahogy felakasztom magam a lámpámra

jessz, jól jelenik meg a splash screen IE 6on!

Azt olvastam a gmail-es "Keressen, ne szortírozzon!" helyett, hogy "Kérjük, ne szórakozzon!". Kicsit kezdek lefáradni így karácsony előtt?

ha 3 betűnél rövidebb szavakra nem kereshetek, akkor a "fű"-re mégis hogy?

Mf, Napkelet: mindketten sokat jártok a hszk-ba. Egyeztessétek össze és menjetek ki a hóra. Most, amíg van

Miért, Napkelet is itt van? Egyszer összefutunk, és akkor jól megbeszéljük a spyware-t.

Tisztelt Mr.Happy Mainframe!

Utólagos belenyugvásával kimoderáltuk egy kommentjét. Kérjük, ne írjon tartalom nélküli 100%-osan offtopic kommenteket.

Kérjük levelünk szíves elfogadását,
Haszprus Überblog
Customer Service Department
Comment Quality Maintenance Division

Tyűha! Mi történt itt távollétemben? :-)

Mainframe elvtárs, igyekezz, mert nekem ez az utolsó vizsgaidőszakom itt :-)

Napkelet, nem volt hozzád köze a kommentnek. Egy egysoros semmiség volt.


mégis mi volt az, ami ennyire bántotta a szemed?

2 dolog: fegyverszünetet kötöttünk Napkelettel, valamint a Depo-m 20/20-as lett (bár elfigyelmetlenkedtem, lehetett volna akár több is...Köszi a bíztatást, segített :| , már épp feladtam volna...:/


az miért van, hogy én csak a negyedik vagyok a "mert megérdemlik" listán, és a köszönet-en rajta se vagyok?

aha. ilyen ksözönet-cucc már nincs is, csak én látom még mindíg, a trükk miatt... De a kérdés marad: miért vagyok negyedik dumagép?

Nem vágom milyen trükkről van szó. A köszönet azonosan egyenlő a mert megérdemlikkel. Ugyanis a doboz neve néhány névből random választódik, a tartalom ugyanaz. Ha a köszöneten nem vagy rajta, az azt jelenti hogy a lap letöltésének pillanatában nem volt az elmúlt 2 napban (=ma+tegnap) kommented. Azért vagy negyedik dumagép, mert ma+tegnap te szóltad hozzá a negyedik legtöbbet.

rájöttem h random neve van, és a trükk az az, amiről beszéltem már, hogy néhol régebbi lapokat látok, és nem frissit magától. De most a HSZKból ez totál nem jelentkezik... No sebaj, lassan otthon is lesz ADSL és jó lesz. Te Chello vagy ADSL- párti vagyol? És mi az, hogy nem kommentelek? Dehogynem!

eltűnt nem látszik már, hogy ki itt a jómunkásember!

Nalam latszodik, de csak a fooldalon. Komment.php-n mar nem jelenik meg a koszonetlada.

nekem is csak a fooldalon latszik. egyebkent nem éenne rossz, ha az rss feedek sem csak a fooldalon latszananak (autodiscoveryt leszamitva)

meg esetleg az uzenofalon is meg lehetne csinalni a hozzaszolas-atszerkesztosdit, ha a tied az utolso komment.

sőt, a bejegyzéseket is szeretnénk átszerkeszteni ;]


A legközelebbi feature az lesz hogy a hét kiváló dolgozója bejegyzés-szerkesztési lehetőséget kap



attól másnak még adhatnál

sztem sem kizaro ok. majd beszelunk a szolgaltatoval, aztan ha jo leszel, megosztjuk veled, sot neha meg te is irhatsz majd bejegyzeseket

dumagépek project: köszikösziköszikösziiiii...!! 2 év kemény munkája ért be most!

Ezt miért nem a dumagépek topicba?


Van ennek a "nád nád nád"-nak jelentése?

Persze, ez az üzenőfal. És shamaltnak üzenem

azért nem oda, hogy mindenki lássa, jól.

en is megragadnam az alkalmat, es uzennem Romsynak, hogy 3 deci komenymag
(Haszp: zeneszoveg.hu)

A zeneszoveg.hu-s verzioban van par bug, elkuldtem nekik a javitast, de csak ellenorzes utan teszik ki (ha kiteszik). Amugy a tavalyi nyar nagy "slagere" volt ez

frissíccsééé mááá

Szolgálati közlemény: az outlook 11 ill 12 masszívan bemondta az unalmast. Úgy néz ki, sysreinstall lesz valamikor (feltehetően feb 4 környéke, egyébként is terveztem). A naptáram lehet hogy odaveszett, nem tudom. Lehet, hogy az egész pst is, de remélhetőleg nem. Ideiglenesen fostalicska Outlook Expressen keresztül értek el, ha netán nagy válaszidőt tapasztaltok, akkor ezért van.

Viharmadar a te baratod.

Mefi, a Viharmadár nagyon jó levelezőprogram, de azt el kell ismerni, hogy az Outlookkal szemben még meglehetősen sok hiányossága van. Például a kommunikációképtelenség a géphez kapcsolt más informatikai eszközökkel (mobiltelefonok, PDA-k és hasonlók).

Konkrétan ezek engem nem zavarnak az említett eszközök hiányában Ellenben masszív többszöri office 11-12 reinstallációval sikerült végre működőképessé tenni. Röpke 2,5-3 órát vett el az időmből. (Gyűlölöm. Gyűlölöm.)
Update, elhamarkodtam, ha nem safe mode-ban indul az outlook akkor továbbra is kiakad. Egyszerűen fantasztikus. Minden esetre csak a naptár akasztja ki, úgyhogy kénytelen leszek nélküle kibírni egy darabig.
Pls. senki ne írja hogy a pine-t gyorsabb telepíteni és használjak azt
Update: outlook.exe /safe a megmentő.

Haszprus: akkor viszont a tündérmadárkához is vannak extensionök, gondolok itt konkrétan egy naptárkiterjesztésre. Bár lehet, hogy azt integrálták is, nem tudom, mert nem használok levelezőprogramot.

Nem hiszek én ezekben az alternatív szarságokban (Na ezér mit kapok) (De komolyan nehogymár egy 1-2 éve fejlesztett free stuff olyan jó legyen mint az Ms legtöbb bevételt hozó terméke (nevezetesen: Office)) (Mostanság különösen sokszor futok bele az ilyen opensource meg free community fejlesztéseinek problémáit megemlítő cikkekbe, és azt kell mondjam egyetértek velük.) Különben meg vmikor régebben már próbáltam a thunderbirdöt, nem jött be (sőt).

Én is Thunderbird-öt használok, nincs vele semmi baj. Igaz nem szinkronizálgatok semmit, tehát nekem bőven jó. Bizonságosabbnak találom, mint az Outlook-ot, ezért használom ezt.

A TB 1.5 már nagyon jó lett, legalábbis azokon a gépeken, ahol erre cseréltem az Outlookot, az érintettek nem panaszkodtak, sőt, nagyon tetszett nekik. Szerintem próbáld ki, mielőtt mások véleményére alapozva kimondanád a "halálos ítéletet". És persze helyesírás-ellenőrzője is van, csak fel kell telepíteni hozzá a használt nyelvek szótárait.

Az Outlookkal nincs semmi sec probléma. Az Outlook 12-ben még phishing filter is van, de a 2003-ban is már blokkolva voltak a mellékletek, képek, stb., a html formátumú levelek megjelenítése is letiltható pl. Aki ezek mellett még mindig képes beszopni valami mailvírust, annak ezúton gratulálok

tudom, hogy Napkelet Csillaga már ajánlotta neked, de én is ajánlom: Eric S Raymond - A katedrális és a bazár. Thunderbird-höz mellesleg vannak extension-ök, de a naptár konkrétan tudtommal még mindig külön projekt, és eléggé béta, Sunbird-nek hívják. igazából hogy őszinte legyek, a Thunderbird még tényleg nem az igazi, tetű lassan indul el, ezalatt háromszor megnyitok és bezárok egy mutt-ot Jó, lehet, hogy a gépem szar, de pénzem meg nincs pillanatnyilag. Idekint veszett drága minden.

Elérhető ez valami ebook formában?
És igeen, ha Tamás bátyánk azt mondja egy alter free open sw-re h ratyi, akkor az ratyi is Hiszek neked Tomi

Amúgy ebben a ratyibirdben nem úgy van, hogy minden nyomorult accounthoz egy külön folder tree generálódik? Csak mert ez szerintem iszonyat őslámer dolog, én egyáltalán nem account szerint akarom szortolni a leveleimet. (Ragaszkodom az 50+ filteremhez )

Nem azt mondtam, hogy ratyi, hanem azt, hogy van még hova fejlődnie. Windows alatt azt használok, csak Linux alá valahogy jobban kézreáll a mutt (pl mert nem kell az egérhez nyúlkálnom miatta). A könyv meg tudtommal nincs ebookban, de a szerző honlapján a könyvet alkotó esszék nagy része fenn van angolul, ott el lehet olvasni, ha van hozzá türelmed. De ha kivárod, amíg hazamegyek, fél év múlva kölcsönadom neked

Ja: nem, nem generálódik minden accounthoz külön foldertree, csak ha akarod. Lehet mindent a Local Folders-be kérni, legalábbis POP3 esetén biztosan. IMAP esetén szerintem nem, de annak nem is lenne értelme.

Január 24: 47 komment a blogon, az enyémeken kívül. Köszönöm minden kedves jómunkásembernek Úgy döntöttem utólag, hogy a Szövegládák feature meghozta az überblog 2.3-mat.

Várjuk már a 3.0-s változatot, a fejlett böngészők megjelenítési képességeit kihasználó, XML-XSLT-CSS blogodat ;]

Felraktam a legújabb Thunderbird-öt, és legnagyobb örömömre az egész 2 másodperc alatt betölt, és 3-4 másodperc alatt az összes fiókomat végignézi levelek után. Bejövős.

Balázs, a 3.0-ban igazából azt a nagy feature-t terveztem, hogy a bejegyzéseket nem én írom majd, hanem egy script

Ha ezt sikerülne portolni a blogter-re, akkor nyerhetnél vele egy ipod-ot!

Mármint portolni mit? Bejegyzésíró scriptet? XSLT megjelenítést?

Más: Ernő nevű kommentelőnek javaslom, hogy emeltesse meg a napi gyógyszeradagját.
(A kommentet ne keressétek.)


suexID: Viharmadarka nekem is bejott. Egy valami nem tetszik, hogy nincs benne alapbol talca funkcio. Nem gond, mert a TB-Tray megoldja, de kar, hogy nincs benne alapbol.

Nem vagyok benne biztos, de asszem a platformfüggetlenség miatt nincs benne. Bár nem értem, hogy miért nem tudják a windowsos build-et ettől függetlenül tray iconnal megcsinálni, a másik kettőből meg egyszerűen kihagynák. :-/ Bár engem idegesít, ha állandóan villog valami a tálcán, ha új levelem jött, mindig félbeszakítom miatta, amit aktuálisan csinálok.

A Linuxos programokat is meg lehet úgy csinálni, hogy legyen tálcaikonjuk (pl. Gaim), ez tehát nem ok. Ha pedig az kell, hogy a madárka a tálcádra üljön, nem áll semmiből sem letölteni azt a fránya kiterjesztést.

Szóval az üzifal archívumot nem lehetne úgy megcsinálni, hogy lapozással? Már túl hosszú, lassan töltődik. És persze a legújabb komment az első oldalra kerülhetne.

pont ma tettem a tervezett feature-ök közé...

(26 tervezett feature vár megvalósításra pillanatnyilag)


btw lesz néhány ge*i jó feature imho

ie-vel newnew vagyok, firefoxból haszprus
megcsináltam h ne tudjak haszprusként se kilépni, se belépni
a fasza az lenne ha a hosts fájl rendszer által időzítve átírható lenne, de általam hozzáférhetetlenül.

pl. 8-kor mi vizsga, és k**vára nem tanultam egész nap sz**t se

Hát... Szerintem elég lenne egy icipiciri kicsi kis önkontroll, de ezt már mondtam számtalanszor.

tisztában vagyok vele h elég lenne
elég szenvedős a dolog
ha van itt heroinista akkor ő tudja h miről beszélek

mi ez a szarság hogy halandó userek nem írhatják át az üzenőfalon a msg-eiket... bahh.... ezt is meg kő csinálni
Haszprus átírhatja, neki mindent lehet

Mi volt ez az új dizájn nemrég piros háttérrel?

Szerintem sem a platformfuggetlenseg miatt nincs alapbool tray funkcio. Hiszen a ket verziot mindenkeppen kulon forditjak.


Szerintem az a villogós genya a menő a bulikban, bár lehet, hogy viszonylag magasnak mondható életkoromból fakadóan el vagyok maradva néhány évvel.

Az üzenőfalon az utolsó msg mostantól átszerkeszthető a többi topichoz hasonlóan.

Igazatok van, végiggondoltam fejlesztői szemszögből, tényleg nem valószínű, hogy ezért nincs alapból a Thunderbird-ben tray funkció. Passz. Nekem eddig nem hiányzott túlságosan. Ami sokkal inkább kéne neki, az az Outlook-féle okos notifier, ami konfigurálható, hogy milyen emaileknél jöjjön fel és milyeneknél nem.


Nincs, minden emailnél jelez, de erről egyszer már leveleztünk egyszer. A Thunderbird nem egy világmegváltó program, de mivel nem dependel az mshtml.dll-en, még mindig jobban megbízok benne, mint az Outlookban

Tudom hogy beszéltünk már róla, természetesen, a kérdésem költői volt (És igazából a többiek felé jelezte hogy a Thunderbird nem alternatíva.)

Balazs, miaz a villogo izebize? En nem jarok buliba, igy nem nagyon tudom, hogy miaz. Koncerten a sorosuveg a meno, nem a villogo izebizek.

Haszprus: ez a racs mogotti keped olyan "hudenagyonagressziv" kategoria.


Jah, akkor mar vagom mirol van szo. Mondom nekem a bulizas masrol szol, nekem par szinesen villog lampa meg fust eleg. De leginkabb nem ez a lenyeg. Ha jo a hangulat, villoghat nekem akarmi.

A villogó lámpák bántják a szememet, a füstben meg megfulladok. Ezért nem járok olyan bulikba, ahol ezekről szól az egész, és csak ezek adják a buli hangulatát.

En sem szeretem az ilyen jellegu bulikat. Bar mostanaban buliba se valami gyakran jarkalok.
Hozzászólásod:


Nem vagy bejelentkezve, de...

A)
hozzászólhatsz regisztrálatlanul...

B)
ha regisztrálva vagy, bejelentkezhetsz...
Az üzenőfalon még karaktert írhatsz