Haszprus

Bookmarks

©   Haszprus   |   hwsw

Mocskosul gyűlülöm a Firefox mérhetetlenül idióta és szar bookmark-kezelését. Komolyan mondom, ezt, ha felvennének egy embert hogy pénzért írjon minél szarabb bookmark-kezelőt, akkor se tudnák alulmúlni. Mi a tökömért nincs drag&drop? Se a bookmarks menü folderein, se a manage bookmarks folderlistájában. Kőkorszak vazze. Miért nincs f2 = rename? Miért nem úgy működnek a kattintások mint a windows más részeiben? Miért nem oda rakja a new foldert, ahova jobb egérrel klikkelek? Van ezeknek sejtésük hogy mit jelent az hogy helyi menü, context menu*?? Miért nem olyanra írták meg mint az intézőt? Vagy ami még jobb lenne, ha adnának egy intézőt, mint az ie. Mi abban a probléma, most úgy tök őszintén?

Nyilván semmi fogalmuk a helyi menüről, mert akkor a nyomorult jobb klikk view source nem a frameset forrását jelenítené meg hanem az adott frame-ét, sőt ami talán a júzereket érinti ebben a kérdésben az inkább a reload... Biztos hogy reloadra valami tök más oldalt akarok behozni, mint amit éppen nézek?? (framesetnél maradva)

(firefox 1.5 rc1)

RSS: hozzászólások ehhez a bejegyzéshez 8 hozzászólás

Szólj hozzá Te is!

https://bugzilla.mozilla.org/show_bug.cgi?id=243078 -- mert ez van.

Többit jelentsd a buzillán aztán majd 2008-ra lesz belőle valami

Hát, most így megnéztem, és bizony én se ájultam be tőle. Azért drag&dropot láttam benne, legalábbis nálam ment. Az, hogy ikonra kell kattintani az átnevezéshez, és a jobbclickel előhozható műveletek között nem szerepel, az nem jó.

Még szerencse, hogy nem használok bookmarkokat. :-)

drag&drop a bookmarks menüben csak a site-okra műxik, a mappákra nem

én tudok mappákat is draggelni meg droppolni. eddig semmi bajom nincs a ffx konyvjelzokezelesevel, en konkretan ugy tolom, h a bookmarks toolbarra van kipakolva szamtalan mappa, koztuk egy blog, es azokba dobalgatom a cuccokat. egy dolog zavar kurvara, hogy ha behuzok egy oldalt, akkor a hozza tartozo favicont csak a kovetkezo letoltesnel jeleniti meg.

Tényleg, néztél hozzá valami extensiont, hátha van? ...bár nem szívesen kérdezek ilyet gondolom már régesrég megtetted.

Na, megnéztem a bookmark-kezelést még jobban. Én tudtam mappát is drag-and-dropolni. Viszont általában tényleg elég szar, bizony

Nem jutott eszembe extensiont nézni, most szereztem egyet, Flat Bookmark Editing, nem kell vele az optionsbe bemenni egy cucc átnevezéséhez, ha már a managementben vagy.

/:off
www.dontclick.it
eztet sasold, szerintem nagyon ász !(olvasd is a kontentet, ne a dizájn legyen a lényeg (bár persze elsősorban a megvalósításokról szól a lap)
:/

Hozzászólásod:


Nem vagy bejelentkezve, de...

A)
hozzászólhatsz regisztrálatlanul...

B)
ha regisztrálva vagy, bejelentkezhetsz...